in , ,

Bunkface Lancar Single Berjudul Hilang Melodi Memukau Penuh Emosi

Bunkface kembali dengan Hilang, single keempat dari album terbaru mereka!

HILANG

Kumpulan sensasi punk rock Malaysia, Bunkface, bersedia untuk memukau penonton sekali lagi dengan penerbitan single terbaru mereka, “Hilang” yang telah dilancarkan pada 9 Februari 2024. Lagu tersebut akan tersedia di semua platform streaming digital utama.

Setelah kejayaan lagu-lagu hit terdahulu mereka, Bunkface kembali dengan “Hilang”, single keempat dari album terbaru mereka yang dinantikan dengan penuh kerinduan, yang dijadualkan untuk dikeluarkan pada tahun ini.

Bunkface Lancar Single Terbaru Berjudul Hilang Melodi Memukau Penuh Emosi

Dengan vokal yang kuat dan instrumen yang dinamik, Hilang berjanji untuk menjadi tambahan yang menarik dalam repertoar Bunkface.

Kredit komposisi untuk “Hilang” adalah milik Sam, Youk, Paan, Biak, Epul, dan Ajam, dengan Sam mengambil alih penerbitan lirik. “Tanpa Allah pasti hilang arah tuju kehidupan” ujar Sam mengenai pesanan di sebalik lirik lagu yang boleh dikatakan berunsur ketuhanan. Dikeluarkan di bawah bendera Bunkface Production Sdn Bhd, single ini menandakan satu lagi capaian penting dalam kerjaya gemilang kumpulan ini.

Peminat boleh menjangka keghairahan dan semangat yang menjadi ciri khas Bunkface dalam muzik mereka, apabila “Hilang” membawa pendengar dalam perjalanan melalui emosi yang tulen dan melodi yang memukau.

Untuk maklumat lanjut dan kemas kini, ikuti Bunkface di platorm media sosial.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kee Lancar Single Baharu Berjudul Take Me Back Khas Untuk Peminat Setia

TRAVEL

Senarai 9 Lokasi Membeli Belah Terbaik Untuk Beraya Sakan di Selangor