in ,

Budiey Mencari 10 Pembaca ke Tayangan Eksklusif Filem CHANTEK

Mahukah anda menghadiri Majlis Tayangan Eksklusif Filem CHANTEK bersama Pierre Andre & Nurul Ekasari? Kalau anda boleh hadir, nah! Ini antara peluang anda untuk menjadi penonton pertama menyaksikan filem romantik terbaru yang pasti meruntun perasaan ini.

Filem CHANTEK arahan Pierre Andre ini membariskan pelakon seperti Pierre Andre yang membawa watak sebagai AD, Nurul Ekasari sebagai Chantek, Maimon Mutalib sebagai Ibu Citra, Kin Wah sebagai Sam dan Abon memegang watak sebagai seorang penerbit.

Ia mengisahkan AD, seorang bintang filem yang hidupnya mewah dan ceria tetapi menjadi buta setelah dilanggar kereta sejurus terserempak dengan tunangnya yang berlaku curang. Akibat tersangat kecewa, AD memencilkan dirinya di rumah penginapan.

Pengurus AD iaitu SAM mengupah CHANTEK, seorang pembantu rumah perempuan dari Indonesia yang terpaksa menyamar sebagai lelaki untuk menenteramkan AD yang masih fobia dengan perempuan. Lama-kelamaan kerana kebaikan AD dan kemesraan mereka berdua, CHANTEK terpaksa mendedahkan rahsianya. Walaupun marah, AD sedia memaafkannya kerana kejujuran CHANTEK membantu memulihkannya dan akhirnya mereka berdua telah jatuh cinta.

Namun hati CHANTEK berubah setelah terjumpa skrip yang mengisahkan tentang percintaan seorang lelaki dengan pembantu rumahnya, dia terasa diperbodohkan dan dipergunakan oleh AD sebagai bahan latihan filemnya.CHANTEK benar-benar terasa dirinya ditipu dan hatinya dipermainkan dan lantas melarikan diri.

Akibatnya, AD tidak ketentuan arah dan tidak dapat berlakon semula kerana terkenangkan CHANTEK. Berjayakah AD bertemu dan memenangi hati CHANTEK kembali? Saksikan kisah seterusnya dalam filem romantik komedi, CHANTEK arahan Pierre Andre di pawagam bermula 16 Februari 2012!

“Kebahagiaan adalah kejujuran & kepercayaan…”

Poster Chantek

Sensasi Selebriti – Budiey.com ingin memberikan 10 pasang pass PERCUMA (20 tiket) untuk pembaca budiey.com yang boleh menghadirkan diri di Tayangan Eksklusif Filem CHANTEK yang akan diadakan pada:

Hari & Tarikh:
Hari Selasa | 31 Januari 2012

Masa:
2 petang

Tempat:
Cathay Cineleisure, Mutiara Damansara

BAGAIMANA CARANYA?

1. Jawab soalan ini:

Sebutkan judul lagu yang dimainkan dalam trailer filem Chantek.

Sila lengkapkan slogan ini tidak melebihi 15 patah perkataan di:

1. E-mail

2. Ruangan komen di bawah trailer Chantek di Youtube:

Klik: http://www.youtube.com/watch?v=1UfzI8a4flM & tinggalkan slogan ini:

Saya ingin hadir di Majlis Tayangan Eksklusif Filem CHANTEK kerana… Kata laluan: www.budiey.com (tidak lebih dari 15 patah perkataan)

Sertakan juga maklumat peribadi di emel anda:
Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

Tarikh tutup peraduan:

29 Januari 2012

Tajuk Email: Saya Mahu Ke Tayangan Eksklusif Filem CHANTEK – Budiey.com

SYARAT & PERATURAN:

  1. Penyertaan ini terbuka kepada semua pembaca Sensasi Selebriti yang menetap di Semenanjung Malaysia sahaja.
  2. Semua pemenang akan dihubungi melalui email.
  3. Setiap orang hanya dibenarkan menghantar satu penyertaan. Mereka yang menghantar lebih dari satu akan dibatalkan kelayakan.
  4. Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai dan pihak penganjur mempunyai hak untuk menukar hadiah dengan sesuatu yang mempunyai nilai yang sama tanpa notis terdahulu.
  5. Keputusan juri adalah muktamad.
  6. Dengan menyertai peraduan ini, pembaca bersetuju terikat dengan Syarat dan Peraturan serta keputusan Sensasi Selebriti.

Terima kasih kepada pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa tonton filem yang penuh emosi, cinta dan konflik ini di pawgam mulai 16 Februari 2012.

Jom tonton trailer filem CHANTEK

Fan page Chantek : www.facebook.com/FilemChantek
Chantek Official Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=1UfzI8a4flM

Gambar-Gambar Di Sebalik Tabir

Movie Still Chantek

Movie Still Chantek

Movie Still Chantek

Movie Still Chantek

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Ntv7 Bakal Siar The Descendant

Single Terbaru Azrul Zaidi CERITA KITA