in

Apa Yang Best Guna Bluetooth Multi-Device Keyboard k480

Ke mana sahaja Budiey pergi, pasti kena juga nak menaip panjang-panjang. Setakat guna telefon bimbit dan menaip menggunakan keyboard phone ni memang tak berapa nak selesa sangat. Tak cepat dan tak laju. Tambahan bila nak cepat, nak kena siapkan artikel dan berita, jadi perlu cari jalan.

Jadi, nak tak nak Budiey pun mencari papan kekunci wi-fi yang lebih senang untuk mengemaskini blog, menaip email dan sebagainyalah.

Untitled

Baru-baru ini Budiey ada beli sebuah Bluetooth Multi-Device Keyboard k480. Memang sesuailah dengan Budiey yang suka menaip menggunakan papan kunci yang lebih besar. Sebab tangan besar kan. Jadi, nak kena cari yang lebih selesa ditekan.

Budiey dapat info dari internet mengatakan Keyboard Logitech ini adalah yang pertama direka untuk komputer, telefon pintar dan tablet.

Yang penting dan lebih mudah apabila papan kunci ini boleh diguna sehingga tiga jenis device.

Papan kekunci meja pertama yang direka bentuk untuk digunakan dengan sehingga tiga peranti, tanpa mengira pengkomputeran platform.

Yeay, sekarang kita dah boleh menaip dan update blog di komputer, dengan dial Easy-Switch™, bertindak balas terhadap mesej pada telefon pintar anda dan menaip tweet pada tablet. Keistimewaaan papan kekunci ini ialah sebab ada Easy-Switch™ Jadi, kerja pun cepat la kan?

Papan kekunci universal boleh menyambung kepada tiga peranti wayarles Bluetooth yang berbeza pada satu masa, sama ada anda menggunakan Windows, Mac ® atau komputer Chrome OS ™, atau Android ™ atau iOS tablet atau telefon pintar. Jadi mudah bagi Budiey sebab Budiey menggunakan Macbook dan juga jika di luar Budiey akan guna papan kekunci ni sambung di iPad dan juga telefon Samsung Note 5 pun boleh. Untungla kalau beli papan kekunci ini.

Review Keyboard

The Logitech Bluetooth Multi-Alat Keyboard K480 menjadikannya mudah bagi orang ramai untuk bekerja, menaip, menulis, mereka atau berkomunikasi dengan cepat dan selesa, tidak kira apa peranti komputer atau platform yang mereka gunakan.

Anda boleh menaip dengan selesa di meja papan kekunci bersaiz penuh dengan susun atur biasa dan semua kunci pintasan anda. Memang besar juga papan kekunci ini. Tapi ia memang senang nak dibawa ke mana sahaja.

Tahan lama, dan juga ia tahan lasak. Tengoklah buatannya dari apa kan? Ianya nampak tegap, padu dan jika kita pegang nampak teguh je… dengan telefon atau tablet anda pada hanya sudut yang tepat untuk anda untuk membaca semasa anda menaip.

Dengan pilihan dua skim warna, papan kekunci yang direka untuk campuran ke dalam hiasan rumah anda tanpa mengorbankan gaya.

Review Keyboard

Harga dan Ketersediaan
Logitech Bluetooth K480 Multi-Alat Keyboard boleh didapati di semua penjual semula yang diberi kuasa dan dijual pada harga RM179, termasuk GST. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.logitech.com/news/K480.

Review Keyboard

Review Keyboard

Review Keyboard

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Trailer & Sinopsis Filem THE FOREST

Fathia & Tasha Shila Bermusuh Kerana Pekin Ibrahim Dalam BEJAT