in ,

Betul Ke Jimmy Shanley Sudah Kahwin Dengan Janda Kaya?

[dropcap]S[/dropcap]yukur alhamdulilah. Jerebu yang menyesakkan nafas Budiey telah pun berlalu. Sang mentari kembali cerah. Kini, kita beransur-ansur dapat bernafas dengan lebih selesa. Diharap segalanya pulih seperti keadaan asalnya.

Dalam pada itu, beberapa hari lalu, ada laporan menyebut pelakon dan pengacara Jimmy Shanley akan mengadakan satu sidang media khas bagi menjawab desas-desus mengenai dia telah berkahwin dengan seorang janda kaya. Wow janda kaya? Betul ke tak ni? Sebab beberapa orang teman rapat kepada Jimmy Shanley telah menafikan perkara ini.

Jimmy Shanley

Beberapa hari lalu, Jimmy telah memuat naik sekeping foto bersama seorang wanita bertudung dan kanak-kanak perempuan dipercayai anak Jimmy, Zahrah Rania, 2. Wow, siapakah wanita misteri bertudung itu?

Apa yang menjadi perhatian ramai, gambar itu seakan cuba menyampaikan mesej yang mereka sedang berbahagia menikmati makan malam sebagai sebuah keluarga.

Melalui gambar (tanpayang dikongsikan di Twitter itu juga, Jimmy seperti sudah berani atau mungkin telah bersedia untuk berkongsi mengenai kisah perkahwinannya dengan semua orang terutama sekali peminatnya.

Namun sehingga kini masih belum dapat dipastikan siapakah gerangan wanita berkenaan. Jika benar itu adalah isteri baru Jimmy, sama-samalah kita doakan kebahagiaan untuk perkahwinannya kali ini.

Jimmy Shanley

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Loka Bakal Lancar Muzik Video Jangan Pergi

Jaclyn Victor Lancar Album Ikut Rentakku