in ,

Betul Ke Jep Sepahtu Bertunang?

Dua minggu gosip mengenai pertunangan Jep Sepahtu disebarkan di laman sosial, akhirnya pelawak Jep Sepahtu telah tampil untuk menafikan khabar angin yang dia telah bertunang. Menurut Jep, dia sangat terkejut dengan berita yang disebarkan itu dan meluahkan rasa sedikit terkilan apabila gosip tersebut dikeluarkan tanpa meminta penjelasannya dahulu. Sekarang ini, Jep menegaskan dia masih lagi solo dan belum bertunang seperti yang didakwa.

Jep Sepahtu

“Perkara itu (bertunang) langsung tidak berlaku dan berita itu adalah bohong. Terkejut juga apabila mendapat tahu berita ‘pertunangan’ saya sedangkan saya sendiri tidak tahu tentang hal itu. Pelik rasanya apabila ada pihak yang lebih tahu mengenai saya berbanding saya sendiri.”

Pada 24 Februari lalu, akhbar mingguan telah melaporkan Jep telah mengikat tali pertunangan pada Januari lalu dengan wanita sekampung dengannya di Kluang, Johor. Difahamkan wanita tersebut bekerja di stesen radio Hot FM. Selepas gosip tersebut, pihak media cuba mendapatkan pengesahan daripada Jep namun pelawak itu tidak menjawab sebarang panggilan media.

Sementara itu, Jep mengakui enggan menjawab panggilan mana-mana media yang ingin mendapatkan kenyataannya berhubung gosip mengatakan dia sudah bertunang buat sementara waktu. Katanya, penulis gosip tersebut perlu menghubungi dia dahulu bagi mendapatkan kepastian sebelum mengeluarkan berita itu kepada umum.

“Saya tidak faham kenapa penulis berkenaan tidak menghubungi saya sebelum keluarkan berita tersebut. Kenapa selepas keluar berita tidak sahih itu barulah semua nak hubungi saya? Bukannya saya tidak mahu beri kerjasama tetapi saya rasa ianya cukup adil antara kedua-dua belah pihak apabila mereka keluarkan berita tanpa mendapatkan penjelasan saya dan saya pula tidak memberi kerjasama untuk memberi penjelasan.”

Bagaimanapun beritahu Jep dia langsung tidak kecewa dengan penyebaran berita pertunangan itu dan menyifatkan ia sebagai doa daripada semua pihak untuk dia memiliki pasangan satu hari nanti. Sumber: Mstar Online

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Awi Rafael Nyanyi Lagu HAUS Runut Filem Apokalips X

Eina Azman Jawab Isu Enggan Lakon Aksi Ranjang