in , ,

Betul Ke Dato Sri Siti Nurhaliza Kembali Jadi Duta vivo?

Menjadi duta produk adalah impian mana-mana selebriti. Tipulah kalau ada selebriti yang tak nak dilantik jadi duta. Kelebihannya? Selain ganjaran wang yang sangat lumayan, kira-kira boleh buat makan bertahun-tahun, selebriti juga akan menerima produk lebih awal daripada pengguna. Jadi, rezeki masing-masing la, kan?

Nampaknya vivo Malaysia mengalu-alukan kedatangan Duta Sri Dato Sri Siti Nurhaliza sebagai duta jenama setelah Budiey mendapati vivo Malaysia mencatatkan teaser di Facebook rasmi mereka.

Siti Nurhaliza

Selepas persembahan dan sokongan untuk acara pelancaran grand vivo V11, Dato Sri Siti Nurhaliza akhirnya kembali. Ini seolah-olah menunjukkan bahawa vivo akan melancarkan produk baru selepas kerjasama siri vivo V5 dengan Dato Sri Siti Nurhaliza.

Siti Nurhaliza

Walau bagaimanapun, Budiey masih memerlukan vivo Malaysia untuk mendedahkan semua jawapannya. Jangan nak speku lebih-lebih.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati Vivo Malaysia di laman web rasmi mereka, kedai vivo, Facebook, Instagram, Twitter dan Youtube.

Something astounding awaits you
Something astounding awaits you_1

Mengenai Vivo

Jenama telefon pintar global yang menumpukan pada memperkenalkan kualiti bunyi sempurna dan fotografi muktamad dengan teknologi canggih, Vivo mengembangkan produk yang inovatif dan bergaya untuk pengguna di seluruh dunia. Vivo kini mempunyai beberapa pusat R & D di seluruh dunia, termasuk Amerika Syarikat (San Diego), dan China (Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Hangzhou dan Beijing). Sebagai Penaja Rasmi Piala Dunia FIFA ™, Vivo percaya pada pentingnya menggalakkan golongan muda untuk merangkul ekspresi diri dan gaya hidup yang energik.Maklumat lanjut mengenai telefon pintar inovatif kami boleh didapati di www.vivo.com/my.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Legoland Malaysia Sempena Filem THE LEGO MOVIE 2

Yang Menarik Tentang Drama Bersiri MARYAM ELIANA