in ,

Beli Samsung Galaxy S20 Dapat TV Samsung 4K 50 Inci

Tidak kurang dari sebulan pengumuman rasmi peranti mercu terkini dari Samsung iaitu siri Galaxy S20 di persada antarabangsa, ia baru sahaja dilancarkan di Malaysia pada 28 Februari dan bakal memasuki pasaran tempatan seawal 6 Mac.

Ketiga-tiga pilihan Samsung Galaxy S20 iaitu Galaxy S20, Galaxy S20+ dan juga Galaxy S20 Ultra tersedia untuk pasaran tempatan dan Galaxy S20 dijual pada harga RM 3,599, Galaxy S20+ dijual pada harga RM 3,999 manakala Galaxy S20 Ultra dijual pada harga RM 4,999.

Samsung Malaysia Menawarkan TV 4K 50-inci Untuk Pembeli Terawal Siri Galaxy S20

Samsung S20

Sekiranya anda berminat unuk mencuba peranti tersebut dengan lebih dekat, Samsung akan mengadakan jerayawara di 5 lokasi terpilih, iaitu di Mid Valley Megamall Kuala Lumpur, Queensbay Mall Pulau Pinang, Mid Valley Southkey Johor Bahru, East Coast Mall Kuantan, dan juga IMAGO Shopping Mall Kota Kinabalu.

Anda juga boleh membeli peranti ini dan Samsung turut menawarkan aksesori ekslusif pada acara jerayawara ini dimana setiap pembelian akan membawa pulang Pengecas Nirwayar bersama-sama kad MikroSD 128GB yang bernilai RM 378.

Malah jika anda menjadi pembeli terawal, anda juga berpeluang untuk memilih sama ada ganjaran TV pintar 4K 50-inci yang bernilai RM 2,599 atau mendapatkan rebat RM 400 dengan melakukan tukar-beli dengan kamera lama, dan kedua-dua ganjaran ini tertakluk sementara stok masih ada.

Sumber: Portal Amanz

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hael Cakra | 13

Hael Husaini & Cakra Khan Berganding Dalam TERLANJUR CINTA

Guna Tulisan Jawi Dalam Klip Video, Naim Daniel Dapat Penghargaan DBP