in ,

Bazar Ramadan di PNB Perdana Hotel & Suites On The Park

PNB Perdana Hotel & Suites On The Park Kuala Lumpur menampilkan kelainan untuk berbuka puasa pada tahun ini dengan membawa suasana meriah bazar Ramadan.

Memperkenalkan tema Bazar Perdana, Restoran 10 Binjai yang berkonsepkan suasana santai telah diubah menjadi bazar. Restoran 10 Binjai menampilkan gerai-gerai bazar Ramadan yang unik buat para pengunjung bagi merasai suasana seperti berada di bazar Ramadan yang sebenar. Menurut Pengurus Besar PNB Perdana Hotel & Suites On The Park Kuala Lumpur, Encik Taha Zainal, tema Bazar Perdana dipilih untuk tahun ini kerana ia merupakan salah satu simbolik perpaduan masyarakat Malaysia.

5 - Sup Gearbox

“Seperti yang sedia maklum, bazar Ramadan menjadi medan tarikan pengunjung untuk membeli juadah berbuka puasa tanpa mengira kaum. Sehubungan itu, kami di hotel ini menjanjikan satu pengalaman bazar Ramadan yang menarik dengan tawaran pelbagai menu istimewa.” katanya.

Sebagai menyambut kedatangan bulan suci Ramadan untuk tahun ini, Eksekutif Chef PNB Perdana Hotel & Suites On The Park Kuala Lumpur, Chef Amran Adnan telah menyediakan sajian bufet beraneka citarasa dengan variasi sebanyak 188 hidangan masakan tempatan yang menjanjikan pengalaman berbeza untuk semua tetamu istimewa di hotel kami.

Para pengunjung pastinya akan berasa teruja dengan sajian menu tradisional melayu di Bazar Perdana sepanjang bulan Ramadan. Pakej promosi early bird untuk Bufet Ramadan Bazar Perdana di Restoran 10 Binjai berharga RM80.00 seorang dan harga sebenar ialah RM98.00 seorang. Oleh itu, kami mengalu-alukan anda semua untuk membeli promosi early birdsebelum 30 April 2019 dengan harga yang sangat berbaloi.

Selain dari suasana bazar yang meriah dan menarik, Restoran 10 Binjai turut menampilkan beberapa jenis signature dish sempena Bazar Perdana ini terdiri daripada Sup Berempah Binjai, Kambing Golek, Apam Balik, Satay, Aiskrim Goyang, Ais Batu Campur (ABC) dan juga Murtabak Cheese yang merupakan salah satu menu istimewa semasa berbuka di Restoran 10 Binjai.

4 - Sup Gearbox

Selain mempunyai bufet Ramadan yang lazat di Restoran 10 Binjai, para pengunjung juga dapat merasai signature dish yang mewah sambil menikmati pemandangan indah Kuala Lumpur di Restoran 39 kami. Dengan dihiburkan dengan bunyi muzik menenangkan, pengunjung dijemput untuk menerokai pengalaman berbeza dengan merasai hidangan yang ditampilkan di Restoran 39 sempena bulan Ramadan ini iaitu Kari Kepala Ikan yang menyelerakan dan Sup Gear Box yang pasti menggamit selera. Bufet Bazar Perdana di Restoran 39 berharga RM135.00 seorang. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan hargaearly bird iaitu RM100.00 seorang sebelum 30 April 2019.

PNB Perdana Hotel & Suites On The Park Kuala Lumpur yang berkonsepkan syariah islam sememangnya telah diiktiraf halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) sejak tahun 2007 lagi. Jadi sudah pastinya status halal itu merupakan satu perkara yang tidak perlu dicurigai kerana kami merupakan salah satu Hotel yang menerima pensijilan syariah sepenuhnya daripada JAKIM. Disamping itu, kemudahan untuk solat maghrib dan tarawih juga disediakan di tingkat 5.

3 - Kari Kepala Ikan

Dimiliki sepenuhnya oleh Permodalan Nasional Berhad (PNB) sejak dibuka pada Jun 2000, PNB Perdana Hotel & Suites On The Park Kuala Lumpur yang menempatkan 338 bilik ini merupakan lokasi strategik dan ideal kerana berhampiran dengan pusat membeli-belah Suria KLCC, Pavillion, Lot 10, Bukit Bintang dan Plaza Sungei Wang.

Untuk tempahan dan maklumat lanjut:-

Restoran 39 Harga Promosi: Harga Biasa: Tel:

Restoran 10Binjai Harga Promosi: Harga Biasa:
Tel:

RM100.00 seorang RM135.00 seorang 03-7490 3939

RM80.00 seorang RM98.00 seorang 03-7490 3838

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.pnbperdanaonthepark.com

2 - Kari Kepala Ikan
1 - Sup Gearbox
13 - Chef

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Vicha 1 | 11

MIS CLAIRE Lancar Koleksi Baju Raya Untuk Wanita Plus Size Berkonsep Retro

Banyak Sangat Nama Watak Sampai Remy Ishak Lupa Nama dalam BU KASIH SUCI