in , ,

Bawa Imaginasi Yang Lebih Bertenaga Dengan Siri Samsung Galaxy S

Adakah tempat yang kecil dan menyedihkan pada skrin anda sepatutnya menjadi supermoon?

Mengapakah foto latar langit bandar malam anda begitu kabur?

Ya, anda telah terlepas detik tepat ‘Saya lakukan’ semasa bermain-main dengan ciri kamera anda.

Perbincangan sebenar – tiada apa yang lebih mengecewakan daripada berlari ke hadapan ke dalam kes blok jurugambar yang mengerikan. Lagipun, anda tidak begitu berguna sebagai jurugambar dalam kumpulan rakan anda jika anda terus merindui bukan sahaja detik-detik epik tetapi juga detik-detik kecil yang bermakna dalam kehidupan yang membuat kenangan, baik… tidak dapat dilupakan.

Inilah sebabnya Samsung telah memberi perhatian yang sangat kepada kamera telefon pintarnya sejak keluaran Galaxy S pertama lebih sedekad yang lalu. Dan dengan One UI 6 yang mengubah teknologi AI menjadi pembantu kreatif yang muktamad, anda akhirnya boleh mengubah idea yang ada di dalam kepala anda menjadi sesuatu yang nyata dan melarikan diri dari kebiasaan kreatif itu untuk selamanya. Kami melihat beberapa kaedah memanfaatkan AI untuk mencipta imej yang menggegarkan (dan semua orang dalam kumpulan rakan anda gembira).

Eureka ROI S Member Partners-llaollao

Mercury berada di Retrograde

Itu mungkin begitu tetapi sejauh manakah anda benar-benar mengenali langit malam? Sky Guide membolehkan anda melenturkan pengetahuan astronomi anda dengan menggunakan AI untuk menganalisis foto anda langit malam berbintang dan menunjukkan kepada anda buruj, bintang, galaksi, nebula dan gugusan yang anda tangkap.

Terdapat lebih banyak lagi untuk Pendedahan Panjang daripada hanya denai cahaya yang indah yang anda tahu. Ciri yang dipertingkatkan AI ini membawa video pendek (60 saat atau kurang) ke tahap seterusnya dengan menganalisis adegan dan menggunakan kesan pendedahan yang panjang supaya apa-apa yang bergerak boleh menjadi subjek karya agung anda – denai bintang yang menakjubkan, air yang bergerak lembut dan sutera, hujan meteor , orang ramai yang sibuk di tempat terkenal, lukisan cahaya malam, dan banyak lagi.

Cahaya Bintang, Cahaya Bintang

Jadilah bintang pertama yang saya lihat malam ini. Mod Nightography Samsung telah menjadi ciri kemuncak kameranya dalam siri Galaxy, tetapi dengan siri Galaxy S23, mod Nightography kegemaran semua orang telah mendapat peningkatan; mengurangkan hingar dengan ketajaman yang dipertingkatkan untuk menghasilkan video berkualiti tinggi, walaupun dalam tetapan cahaya malap.

Melalui teknologi pemprosesan berbilang bingkai berasaskan ISP yang dinaik taraf, Samsung telah membolehkan berbilang imej merentas bingkai digabungkan, mengurangkan hingar dengan ketara dan menghasilkan video malam yang lebih terperinci dan berwarna. Di samping itu, enjin kesedaran objek AI yang dipertingkatkan dan peta kedalaman stereo membolehkan kamera siri S23 menangkap potret secara terperinci, membawa fotografi malam ke tahap seterusnya!

Betulkan, Sempurnakan, Tingkatkan-Xnya

Dikuasakan oleh AI, Galaxy Enhance-X menawarkan penambahbaikan imej sekali ketik yang komprehensif serta kefleksibelan untuk menyesuaikan dan menguasai semula foto secara bebas, terutamanya pada saat-saat ketika bayang-bayang sesat yang tidak diingini, herotan kanta atau ketidakseimbangan pencahayaan hampir merosakkan gambar yang hebat. . Untuk peningkatan yang lebih umum dan menyeluruh, ciri Galaxy Enhance-X’s Magic memanfaatkan pembelajaran mendalam dan AI untuk memperhalusi sebarang bunyi visual, kabur dan butiran rendah secara automatik, meningkatkan kualiti imej dengan ketara — serta-merta.

Galaxy Enhance-X juga menyediakan pengguna dengan pelbagai alat termasuk HDR yang menganalisis sorotan, teduhan, kecerahan dan kontras, mengembangkan julat dinamik imej dan menjadikan pencahayaannya lebih kaya tanpa mengorbankan kualiti. Tambahan pula, alat Kelas Atas meningkatkan resolusi imej yang dimampatkan melalui media sosial atau aplikasi pemesejan lain kepada di bawah 1MP sehingga empat kali ganda untuk perincian yang konsisten dan tajam.

Dan kini, Galaxy AI akan datang. Daftar minat anda sekarang sehingga 17 Januari 2024 untuk layak mendapat e-baucar eksklusif sehingga RM400 apabila anda membuat pra-pesanan Galaxy baharu. Selain itu, berpeluang memenangi hadiah misteri setiap hari dengan mengikuti langkah mudah di bawah:

Langkah 1: Daftar minat anda untuk Peranti Galaxy Seterusnya dengan mengklik pada pautan ini untuk menjawab lima (5) soalan tinjauan.

Langkah 2: Lengkapkan lima (5) soalan tinjauan untuk mengambil bahagian dan berpeluang memenangi hadiah misteri setiap hari.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

OPPO Find X7 Ultra

OPPO Find X7 Ultra Ada Empat Kamera Setiap Satu Ada 50 Megapiksel

Menu Enak The Coffee Bean & Tea Leaf Sempena Tahun Baru Lunar Ini!