in ,

Bagaimana Menghasilkan Model Portfolio secara PERCUMA!

Budiey percaya, ramai di kalangan anda yang bercita-cita nak jadi model tapi tak tahu bagaimana nak mulakan kerjaya ni. Kerja model ni tak semestinya fulltime sebab kebanyakannya hanya buat secara partime. Tapi perolehannya memang sangat lumayan. Nak-nak kalau jadi model iklan. Berlakon tak sampai sehari, tapi bayarannya 5 angka! 

Budiey ada terjumpa satu ebook Rahsia Model di internet. Cuba jugak baca, saje untuk tambah pengetahuan. Bukan nak jadi model pun, tapi manalah tahu, kalau-kalau ada yang nak kasi job jadi fotografer.

4221966912 575D60Ec96 | 4

Masih Tercari-cari model photographer anda? E-book Rahsia Model dapat membantu, Ebook ini merupakan panduan lengkap bagi anda yang meminati bidang modeling.

Cover250 | 5
 
Dan mungkin akan menjadi titik-tolak permulaan kepada kehidupan yang lebih menarik di dalam hidup anda. Ebook lengkap ini merupakan buku digital bahasa Malaysia yang pertama dihasilkan di Malaysia.

Antara kandungannya ialah ciri-Ciri yang diperlukan untuk menjadi seorang model, panduan bagi yang berbadan besar macam Adibah Nor (plus size model), apakah yang anda perlu ketika menghadiri sesi casting, pemakanan sehingga bagaimana menghadapi rejection. Semuanya dihasilkan dari pengalaman penulis. Jadi anda tidak perlu lagi tercari-cari, semua ada dalam ebook ini.
 
Terdapat juga panduan agensi-agensi Modeling di Malaysia dan juga senarai photographer di Malaysia. Tidak semua photographer berkemahiran mengambil gambar untuk portfolio anda.
 
Dengan pembelian juga anda akan mendapat RM50 diskaun untuk menghasilkan portfolio anda. Ini dapat menjimatkan anda. 
 
Untuk makluman semua, team Rahsia Model dan Azren Ahmad photographer akan berada di Cineleisure Damansara pada 2hb dan 3hb January ini.

Kepada pembeli bertuah pada hari di atas atau kepada pembeli yang membawa bersama slip bayaran akan berpeluang menghasilkan portfolio secara PERCUMA dari Azren Ahmad Photographer.

Sila layari di www.rahsiamodel.com atau email ke [email protected]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hafiz Penyampai Fly FM Jadi Hos Showdown 2010

Twitter Via SMS