in

Camora Arts Pilih Tema Pelangi & Cow & Milk Untuk Baby Fiqa & Syawal

Shoot bersama Fiqa dan Syawal, celebrities dari “reality show” Pelamin Fantasia telah berlangsung pada 8th June 2016 yang lepas. Ketika itu baby Fiqa dan Syawal sudah pun berusia 24 hari. Seperti biasa, Camora Arts semestinya akan membuat konsep-konsep yang baru untuk setiap “clients” mereka.

Untuk Fiqa & Syawal, Camora Arts telah membuat 2 konsep baru iaitu “Cow & Milk Theme” dan “Rainbow theme”. Shoot bersama baby Sofia Azzahra ini dijalankan hampir 3 jam di bulan puasa. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar dengan kerjasama Fiqa dan Syawal.

Fika Syawal 1 (1)

Camora Arts merupakan ssalah satu syarikat fotografi yang tidak asing lagi di Malaysia dalam fotografi bayi. Dengan tagline “Newborn Celebrities Photographer” menjadikan semua clients Camora Arts mendapat tema terbaru dan setup props diva untuk setiap bayi yang mendapatkan perkhidmatan Camora Arts.

Camora Arts pernah merakam gambar-gambar bayi anak-anak selebriti terkenal Malaysia seperti Fasha Sandha, Ning Baizura, Nurul Wahab, Safee Sali, Radhi OAG, Norman Hakim dan isteri Memey Suhaiza, Penjaga gol kebangsaan Khairul Fahmi Che Mat, Irma Hasmi, Amar Asyraf dan banyak lagi.

Pengalaman Camora Arts dalam mengadakan fotografi bayi hampir mencecah 500 bayi telah terbukti melalui gambar-gambar dan konsep-konsep yang mereka sediakan.

facebook : https://www.facebook.com/camora.arts
instagram : https://www.instagram.com/camoraarts

Fika Syawal 9 (1)

Fika Syawal 8 (1)

Fika Syawal 11 (1)

Fika Syawal 7 (1)

Fika Syawal 6 (1)

Fika Syawal 4 (1)

Fika Syawal 3 (1)

Fika Syawal 2 Copy (1)

Fika Syawal 12 (1)

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kisah Raya Empat Pasangan Selebriti dalam CERITA RAYA KITA

Video Lirik Hang Pi Mana KHALIFAH Trending di Youtube Malaysia