AYYAD – Drama Bersiri Terbaru TV3 Lakonan Rozita Che Wan

Kanak-kanak mempunyai cara yang tersendiri dalam melihat dunia di sekeliling mereka. Dengan daya imaginasi serta persepsi mereka yang berbeza mereka juga mempunyai cara yang tersendiri dalam mentafsir orang di sekeliling mereka. Begitulah juga dengan ”Ayyad” kisah seorang kanak-kanak berumur 9 tahun dalam drama siri terbaru TV3 yang akan menemui penonton mulai 2 Jun 2008.

Drama yang memaparkan kisah kekeluargaan ini menampilkan pelakon cilik Ahmad Ezzrin Loy disamping pelakon-pelakon handalan yang lain seperti Rozita Che Wan, Azhar Sulaiman, Cat Farish, Mohamad Yadiy Ahmad Taufek, Errin Malek, Mas dan Rusyaidi Razin.

[tags]Rozita Che Wan, Azhar Sulaiman, Cat Farish, Mohamad Yadiy Ahmad Taufek, Errin Malek, Mas, Rusyaidi Razin, drama ayyad, sinopsis ayyad, jangan lupa lirik, borang jangan lupa lirik, Ahmad Ezzrin Loy, sains rumahtangga, senarai nama anak, bayi, bagaimana, how, peserta, alamat astro, nabil, program baru astro, tv3, rtm, ntv7[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

David Cook Winner American Idol

Gossip Maya Karin Akan Kahwin British Guy Bernama Steve?