in

Hawa Rizwana Tak Fikir Soal Jodoh, Mahu Pengalaman Kerja

Personaliti dan pengacara TV, Hawa Rizwana mengakui dirinya masih belum dimiliki oleh mana-mana insan bergelar lelaki.

Meskipun baru sahaja berusia 26 tahun, nama pengacara dan pembaca berita Hawa Rizwana kini semakin dikenali ramai dan pantas mendaki tangga populariti.

Meskipun dikenali ramai, namun Hawa berkata hatinya masih belum lagi dimiliki mana-mana lelaki. Malah, dia belum terfikir untuk memiliki kekasih.

Ujar Hawa, dia tidak terlintas untuk mencari kekasih hati malah tidak juga pernah mempunyai pengalaman bercinta sebelum ini.

Malah, katanya lagi, situasi COVID-19 sekarang menambahkan lagi sebab untuk dirinya mengabaikan sebentar soal cinta dan hanya mahu fokus kepada kerjayanya kini.

Saya sangat dahagakan pengalaman (kerja). Lagi pun saya memang tak pernah bercinta sebelum ini. Kalau kawan lelaki tu adalah.

– Hawa Rizwana

Dia yang ditemui sebuah media turut diajukan soalan mengenai ciri-ciri lelaki idaman dan secara berseloroh, Hawa memberitahu bahawa bapanya ada menetapkan dua syarat jika ada lelaki ingin merisik puteri kesayangannya ini.

Namun, bagi Hawa, dia secara peribadi mendambakan bakal suami yang boleh menerima dirinya ketika susah dan senang, memahami serta boleh memberi ketenangan saat dia berasa gelisah.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gadgetmodel Hiasan | 11

Ribuan Tinggalkan Afghanistan Setelah Ditawan Taliban, Ini Yang Berlaku di Sana

Caprice | 12

Caprice Pilih Hishammuddin Hussein Jadi Perdana Menteri