in , , ,

Apple Bakal Perkenalkan AirPods 3 Awal Tahun 2021

Apple AirPods 3 akan dilancarkan pada awal tahun depan. Kemas kini ini telah dikongsi oleh penganalisis dipercayai Ming-Chi Kuo. Earbud wayarles baru dari syarikat akan meminjam reka bentuknya dari AirPods Pro. Ini bermaksud AirPods 3 akan kelihatan serupa dengan versi AirPods terkini.

Laporan sebelum ini menunjukkan Apple bakal menawarkan AirPod ini tanpa pembatalan bunyi. Dengan pelancaran ini, Apple akan dapat mencipta earbud tanpa wayar dengan harga mampu milik. Walau bagaimanapun, laporan Kuo tidak berkongsi ciri-ciri tersebut, dan sukar untuk mempercayai bahawa Apple akan membuang ciri penting iaitu pembatalan hingar bunyi. Sebenarnya, kami berharap AirPods 3 tidak hanya mendapat pembatalan kebisingan, tetapi juga dilengkapi dengan rangkaian fitur baru.

AirPods Pro dilancarkan pada tahun 2019 dan selain daripada beberapa perubahan reka bentuk, anda mendapat pembatalan bunyi aktif, kualiti bunyi yang lebih baik, ketahanan air dan debu juga. Semua penambahan ini membuatkan Apple menaikkan harga earbud tanpa wayar baru itu.

Apple-AirPods-Pro

Apple AirPods kemungkinan akan menggantikan EarPods?

Kuo juga membincangkan fakta bahawa Apple iPhone 12 dilaporkan akan dihantar tanpa sepasang fon telinga yang diletakkan sekali dalam satu kotak. Ini boleh menjadi kaedah Apple untuk meningkatkan penjualan alat dengar tanpa wayar sebenarnya. Namun, langkah itu akan menyusahkan banyak pengguna yang bukan peminat pergerakan tanpa wayar yang sebenarnya dan bergantung pada fon telinga stok berwayar untuk keperluan muzik dan panggilan mereka.

Seperti yang dilaporkan oleh GSMarena Apple mungkin akan menggabungkan AirPods dalam varian tertentu iPhone masa depan. Walaupun tidak disahkan, ini sebenarnya boleh menjadi langkah yang baik berikutan keputusan anti-EarPods. Mereka juga diharapkan dapat menambahkan headphone telinga sebagai bagian dari siri AirPods, yang disebut Studio pada penghujung tahun ini.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Wak Doyok Terpaksa Akur Butik Ditutup, Lelong Baju Serendah RM1

Salam Takziah! Misha Omar Baru Saja Kehilangan Abang