in , ,

Aplikasi Penstriman Islamik Nurflix 2.0 Akan Dilancarkan Pada 1 Muharram Ini

Nurflix merupakan salah satu perkhidmatan penstriman video yang memfokuskan kepada kandungan Islamik, dan telah ditawarkan sejak daripada tahun lepas.

Terbaru, pembangunnya mengumumkan mereka akan memperkenalkan kemaskini kepada aplikasi mereka, melalui aplikasi baharu dikenali “Nurflix Goldfish 2.0”.

Nurflix hadir melalui kemaskini baharunya dan kali ini dikenali dengan nama Nurflix TV Goldfish di gedung aplikasi Android dan iOS.

Nurflix

Aplikasi video penstriman ini memfokuskan pada kandungan-kandungan islamik dan telah pun hadir menemui pengguna sejak dari tahun lepas.

Untuk kemaskini baharu ini, Nurflix Goldfish 2.0 menawarkan kandungan-kandungan baharu yang lebih segar melalui usahasama dengan penerbit kandungan dari Indonesia, Mesir, Qatar, Turki dan United Kingdom.

Aplikasi ini akan menggantikan aplikasi sedia ada, dan dikatakan akan menawarkan capaian yang lebih stabil dan pantas.

Nurflix

Dengan kerjasama baharu ini, Nurflix dijangka akan mempunyai lebih 1,000 kandungan di platform mereka menjelang penghujung tahun 2021 ini.

Selain dari penambahan bilangan kandungan, kemaskini baharu ini juga akan menjanjikan penggunaan yang lebih stabil dan lancar berbanding versi yang terdahulu.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Benjy | 12

Bingkisan Syahdu Penuh Rindu Di Hati Benjy

Stephen Lang Dont Breathe | 13

Sony Pictures Lancar Poster Rasmi Filem DON’T BREATHE 2