in ,

Angah Jadi Penyampai PAGI DI SINAR Bersama Jep dan Rahim

ANGAH PENGEMUDI BAHARU ‘PAGI DI SINAR’ BERSAMA JEP DAN RAHIM

Pertama kali bersiaran luar, Angah teruja dapat sambutan menggalakkan daripada peminat di Putrajaya. Bertempat di Umai Café Putrajaya, hari ini merupakan siaran luar pertama yang dianjurkan oleh SINAR bersama barisan penyampai Pagi Di SINAR , Angah (Raja Lawak), Rahim dan Jep.

Angah Jadi Penyampai Pagi Di Sinar

Bermula seawal 5.30 pagi lagi, mereka telah berada di lokasi acara siaran luar untuk bertemu dengan para peminat yang rata-rata ingin bertemu mereka secara lebih dekat lagi. Siaran luar pertama sempena permulaan tahun 2018 ini, turut dimeriahkan lagi dengan beberapa persembahan artis terkenal tanahair antaranya Siti Nordiana, Lan Solo dan Cherpen band. Sesi ramah mesra antara pengemudi baharu Pagi Di SINAR pada hari ini juga bertujuan untuk merapatkan lagi silaturahim para penyamapi segmen pagi SINAR bersama para peminat.

Angah Jadi Penyampai Pagi Di Sinar

KATA ANGAH, PENYAMPAI PAGI DI SINAR

“Saya sangat teruja dan gembira apabila melihat sebegitu ramai orang yang hadir untuk menyaksikan saya dan rakan-rakan ke udara secara langsung di sini. Walaupun ini merupakan pertama kali saya bersiaran luar, saya bersyukur kerana dikelilingi rakan –rakan di SINAR yang banyak memberikan tunjuk ajar serta dorongan kepada saya. Kerjaya sebagai penyampai radio akan membuatkan saya lebih bersemangat setiap pagi untuk meneruskan perjuangan saya dalam bidang penyiaran ini. Terima kasih kepada semua peminat, rakan-rakan yang tidak henti-henti memberikan kata- kata semangat kepada saya.”

Angah Jadi Penyampai Pagi Di Sinar

SEGMEN-SEGMEN SINAR

Masa Nama Segmen Penyampai SINAR
Pagi Di SINAR 6 pagi – 10 Pagi Angah, Rahim dan Jep
Sembang SINAR 10 pagi – 2 petang Abby Fana
Santai SINAR 3 petang – 7 malam SY & Cik Piah
SINAR Malam 8 malam – 12 tengah malam Jamal Jamaluddin

IKUT SINAR DI LAMAN SOSIAL SINAR

https://sinar.my/segmen/santai-sinar
https://www.facebook.com/SINARdotmy

Angah Jadi Penyampai Pagi Di Sinar

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ini Sebab Ifa Raziah dan Roslan Shah Bergaduh

Pelakon Amaris (Amran Ismail) Nikah Dengan Bekas Ustazah