in ,

Ajai dan Liza Ilyas Kahwin Julai 2008?

Dalam pada orang ramai duk canang cerita gossip Ajai dengan gadis-gadis jelita bertaraf model, tup tup dah ada ura-ura Ajai akan kahwin bulan Julai depan. Siapa bakal isteri kedua Ajai tu? Yea, tidak lain dan tidak bukan, gadis bertuah itu bernama Liza Ilyas; pegawai ekskutif bahagian promosi dan pemasaran Maestro Records. Tarikh untuk perkahwinan masih belum lagi ditentukan sebab Liza dan Ajai tengah sibuk. Tiada masa lagi untuk tengok tarikh mana yang sesuai.

ajai liza

Berikutan dari gossip Ajai dengan ramai wanita jelita, cinta dan hati Liza Ilyas tak tergugat sedikit pun untuk Ajai sebab dia percayakan Ajai dan tahu siapa yang bertakhta di hati Ajai. Liza juga seorang yang memahami jiwa Ajai dan kerjaya komposer terkenal itu. Ini kerana Liza sendiri berkecimpung dalam bidang yang sama dan tahu batas antara peminat dan artis. Kalau setakat nak bergambar tu tak salah.

[tags]gossip ajai, cinta liza ilyas, pegawai ekskutif, bahagian promosi, tips pemasaran, alamat Maestro Records, ulasan akademi fantasia 6, yana tersingkir, ika gedik, lagu af6 download, wedding ajai liza ilyas, gambar kahwin, Petersburg, Sticker Project, Stockholm, Teenage Angst, Television, Travel, Travel Guide[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Filem KL Samurai Lakonan Riz Ainuddin & Amber Chia Tergendala?

Sekitar Majlis Resepsi Persandingan Dynaz & Hafizy @ PICC