in , ,

AirPods 4 Mungkin Bawa Reka Bentuk Baharu Dengan USB-C & ANC

Apple bakal melancarkan AirPods generasi keempat dalam beberapa bulan akan datang, membawa penambahbaikan ketara.

AirPods 4 baharu akan dilengkapi dengan pembatalan hingar aktif, reka bentuk yang segar dan bekas yang dikemaskini dengan port USB-C menggantikan port Lightning.

Yang menariknya, pelancaran akan menawarkan dua versi, memenuhi pilihan pengguna yang berbeza. Satu versi akan mesra bajet, menyasarkan pasaran peringkat permulaan, manakala versi yang lain akan menarik minat pengguna yang mencari ciri yang lebih maju.

APPLE

Langkah ini bertujuan untuk memudahkan pilihan untuk pelanggan, kerana barisan AirPods semasa, termasuk AirPods 3 dan AirPods 2, mempunyai perbezaan ciri yang minimum, menyebabkan kekeliruan di kalangan pengguna.

Apple juga merancang untuk versi baharu AirPods Max pada 2024, tetapi kemas kini akan dihadkan kepada warna baharu dan penambahan port pengecasan USB-C.

‌AirPods Pro‌ Apple yang lebih mahal akan diperbaharui pada tahun 2025 dengan Apple bersedia untuk memperkenalkan reka bentuk yang dikemas kini “berfokuskan keselesaan” dan cip yang lebih pantas.

Walaupun perbezaan khusus antara dua versi AirPods 4 belum jelas, dijangkakan ciri-ciri premium seperti pembatalan hingar aktif mungkin eksklusif kepada model yang lebih canggih, yang kemungkinannya akan menyebabkan peningkatan harga untuk varian tersebut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ARIANI HIJAB RUN

Ariani Sumbang RM30,000 Kepada Tabung Bencana Bulan Sabit Merah Malaysia

Penyanyi Raja Gelek Malaysia Datuk M Daud Kilau Meninggal Dunia