in ,

AIRISH MIRACLE Lancar Sabun GLAMOROUS FUCHSIA

Tentu ada yang sudah tahu tentang Sabun GLAMOROUS FUCHSIA yang dilancarkan pada Intrade 2014, minggu lepas. Bagi yang belum dengar, saya mahu berkongsi sedikit tentang produk terbaru di bawah AIRISH MIRACLE ini.

Kalau hendak tahu, sabun muka ini adalah penyelesaian terbaik untuk mengawal minyak juga memutihkan wajah dengan berkesan dan selamat.

Seperti set kecantikan AIRISH MIRACLE, sabun GLAMOROUS FUCHSIA juga dihasilkan daripada ramuan magis ekstrak Hemma Sakura yang memberikan kesan sinergistik, sekaligus menjadikan kulit wajah bersinar dan kemerahan.

B5 Airish Design (A3)FA

Kombinasi unik ekstrak mineral Hematit dan Sakura memberikan kesan hebat untuk menggalakkan proses sintesis kolagen bagi menyerlahkan matriks kolagen pada kulit wajah.

Struktur sempurna matriks kolagen pada kulit wajah memainkan peranan penting bagi memperolehi kulit wajah yang anjal, remaja dan bersinar.

EKSTRAK BATUAN MINERAL HEMATIT
– Juga dikenali sebagai ‘ekstrak batuan anti-penuaan’
– Mengandungi Iron Complex Kwon dengan kesan hebat untuk merangsang kolagen
– Berkesan untuk merangsang kolagen setanding dengan formulasi bahan kosmetik yang berasaskan Retinol

EKSTRAK SAKURA
– Diekstrak daripada bunga Sakura (Cherry Blossom)
– Simbol elegan dalam bidang kecantikan di Jepun sejak zaman kuno
– Mengandungi caffeoyl glucose (1-caffeoyl-O-ß-D-glucopyranoside) dan quercetin glucose (quercetin-3-O-ß-D-glucopyranoside)
– Bertindak sebagai anti-glycation untuk memulihkan keremajaan wajah
– Membantu menyekat sel mati fibroblast
– Agen pencerah yang berkuasa untuk menggalakkan wajah lebih cerah dan ton sekata
– Potensi kesan pencerahan daripada ekstrak Sakura setanding dengan Asid Ascorbic (Vitamin C)

Cara penggunaan:
Sabun GLAMOROUS FUCHSIA mengandungi Asid Laktik yang membersihkan kotoran dan menanggalkan kulit mati, menjadikan wajah lebih bersih, segar dan lembut. Ramuan Alpha-Arbutin yang terkandung di dalam sabun ini menggalakkan kesan pencerahan pada wajah. Haruman bunga yang lembut pada sabun ini adalah terapi terbaik.

Untuk kesan terbaik: Basuh muka dengan air suam. Gosok sabun GLAMOROUS FUCHSIA pada tapak tangan sehingga berbuih. Sapu dan urut secara urutan membulat pada wajah dan leher. Bilas dengan air suam dan lap sehingga kering.

Dapatkan sabun GLAMOROUS FUCHSIA yang berharga RM39.90 sekotak dengan menghubungi 019-2222 696 sekarang.

Ikuti kami:
Instagram – @airishmiracle
Facebook – Airish Miracle Official
Web – www.airishofficial.com

B5 Airish Design (B2) FA

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Aril Berhenti Jadi Penyampai Mahu Fokus Jadi Penyanyi

Gambar Anak Kedua Bienda Bernama Laxiendra Namiraz