in

AirAsia Tawar Tambang Rendah Sempena Sambutan Jubli Emas Asean

Terbang bersama syarikat penerbangan terbaik dunia ke 10 negara Asean bermula dari RM50*

AirAsia meraikan sambutan ulang tahun Asean ke-50 dengan tambang rendah ke semua destinasi dalam rangkaiannya di rantau ini.

Terokai seluruh Asean atau destinasi-destinasi berdekatan seperti dari Kuala Lumpur ke Langkawi, Johor Bahru, Pulau Pinang, Medan, Kalibo, Sihanoukville, Phnom Penh dan banyak lagi bermula dari RM50*.

Airasia Tawar Tambang Rendah Sempena Sambutan Jubli Emas Asean

Tawaran tersebut adalah bersempena dengan Hari Asean esok, yang mana tertubuhnya Persatuan Negara-Negara Asia Tenggara (ASEAN) pada 8 Ogos 1967.

Untuk menikmati tawaran ini, tempahan boleh dibuat di airasia.com atau menggunakan aplikasi mudah alih AirAsia dari 7 hingga 13 Ogos 2017 untuk tempoh perjalanan dari 7 Ogos hingga 8 Februari 2018 ke mana-mana destinasi di Malaysia, Thailand, Indonesia, Filipina, Singapura, Brunei, Kemboja, Myanmar, Laos atau Vietnam.

AirAsia berbangga menjadi syarikat penerbangan Asean. Dengan operasi di Malaysia, Thailand, Indonesia dan Filipina, AirAsia merupakan satu-satunya syarikat penerbangan yang menawarkan penerbangan terus ke semua 10 buah negara ASEAN. AirAsia juga menawarkan AirAsia Asean Pass yang membolehkan para tetamu melancong ke semua negara ASEAN pada kadar tetap dengan tempoh penerbangan hingga 60 hari.

Untuk promosi dan aktiviti terkini AirAsia, sila ikuti AirAsia di Twitter (twitter.com/AirAsia) dan Facebook (facebook.com/AirAsia).

*Promosi tambang termasuk semua yang tercatat adalah untuk perjalanan sehala sahaja termasuk cukai. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Yuna Selamat Bertunang Dengan Adam Sinclair 

dimsum Catches the Japanese Wave