in

AirAsia Offer Tiket PERCUMA dari Ipoh – Singapura

AirAsia kini melancarkan Ipoh-Singapura, laluan antarabangsa pertamanya dari Bandar Bunga Kertas bermula 2 Disember 2018. AirAsia lancar Ipoh-Singapura, laluan antarabangsa pertama dari Bandar Bunga Kertas

Penerbangan empat kali seminggu dari Ipoh ke Singapura tersebut menandakan laluan kedua AirAsia Malaysia dari ibu negeri Perak selepas melancarkan laluan Ipoh-Johor Bahru pada 1 Oktober 2018.

Airasia Offer Tiket Percuma Dari Ipoh - Singapura

AirAsia Lancar Ipoh-Singapura

Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia Malaysia Riad Asmat berkata,

“Laluan antarabangsa baharu ini adalah bukti komitmen kami untuk terus memperluaskan hubungan udara ke Ipoh di samping memperkukuhkan lagi rangkaian kami dari Singapura, dan kami positif laluan ini akan menyumbang kepada penambahan jumlah pelawat dari Singapura ke Malaysia dan sebaliknya.

Ini semua tidak mungkin terjadi tanpa usaha kerajaan negeri Perak. Justeru, kami ingin berterima kasih di atas sokongan berterusan mereka dan berharap untuk terus bekerjasama dengan mereka bagi inisiatif lain untuk Ipoh pada masa akan datang.”

AirAsia menawarkan tambang promosi termasuk semua daripada RM36* untuk laluan Ipoh-Singapura di airasia.com dan aplikasi mudah alih AirAsia dari hari ini sehingga 10 November 2018 untuk tempoh perjalanan antara 2 Disember 2018 dan 30 Mac 2019.

Untuk promosi dan aktiviti terkini AirAsia, sila ikuti AirAsia di Twitter (twitter.com/AirAsia), Facebook (facebook.com/AirAsia) dan Instagram (instagram.com/AirAsia).

*Promosi tambang termasuk semua yang tercatat adalah untuk perjalanan sehala sahaja termasuk cukai. Tambang yang dipaparkan hanya untuk Ahli BIG sahaja. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Jadual penerbangan untuk Ipoh, Malaysia (IPH) – Singapura (SIN):

Jadual 1 Iph-Sin.jpg

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Selebriti Popular Jayakan Program Khas Rai Deepavali 2018

Zamani Nafi Tarik Diri dari GEGAR VAGANZA 5