in ,

ADV: Episod Ke-2 Drama Online Mingguan Lelaki di Portal GUA

Salam pembaca budiman, dah tonton episod pertama drama online Mingguan Lelaki di Portal GUA? Ha, sekarang episod ke-2 pula menyusul pada hari ini. Jom, teruskan menonton drama ini di www.gua.com.my sekarang!!!

Sinopsis Episod 2

Hari pertama bekerja tiba buat Ilham, namun kejutan berlaku apabila dia diberitahu majalah IT itu telah pun dijual. Ilham kemudian memberitahu Misha yang dia telah ditawarkan untuk menjadi penulis bagi sebuah ‘majalah lelaki picisan’ bernama Mingguan Lelaki. Misha kurang bersetuju, tapi apa pula keputusan Ilham?

Tonton video ini dan episod lain di www.gua.com.my atau dengan menggunakan Maxis 3G Mobile. Cuma pilih panggilan  Video Call dan dail *32223

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. salam…
    **
    aku salah sorang jiran sekeliling kat ofis MDH tu..
    **
    aku dah malas la nak komen apa lagi..
    **
    tapi memek ni mmg pompuan tak tau malu, tak sedar diri, dtg kay el trus lupa asal usul, dah tinggal sama tido sama dgn noman dekat setahun sampai kena tangkap khalwat pun taknak ngaku2 jugak.. tak takut org takpe jugak.. ni dgn Tuhan pun tak reti nak takut keee…?
    **
    apehal pagi2 buta hari ahad semalam keta pesona dah tetonggok kat ofis noman tu… dtg ‘breakfast’ keee..? ke keje obertime…?
    **
    JANGAN DIBERI MUKA PELAKON2 MCM NI… lagi bagi publisiti, lagi poyo, lagi propa, LAGI ROSAK, LAGI MENGADA2!!!

  2. memang gatal..errrr..mak ayah bole pulak suke ria kan…2 la org zaman skg….tak tau malu..tengok pin pon dah tau mengada-ada…..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Meriah Sungguh Sua Rasa TV9 di Kota Bharu

Video Hafiz Masa Sekolah Nyanyi Lagu I Believe I Can Fly