in

ADV: Dapat Income 4 Angka Melalui Blog

Salam pembaca budiey.com,

Percaya tak, dengan hanya menulis blog, anda boleh jana duit beribu-ribu sebulan? Namun, bagi Budiey tulis blog tapi tak tahu cara nak buat duit memang susah jugak nak berjaya. Betul tak? jadi, dalam entry ni, mungkin salah satu bagaimana nak dapat duit melalui blog. Isi dan idea menulis tu pun memang penting juga.

Untuk pengetahuan anda, memang adalah menyakitkan hati jika perlu menulis artikel tetapi tiada idea. DAN saya tahu anda dah penat berusaha untuk menarik hit dan pengunjung ke laman blog anda…tetapi apa yang anda perlu buat untuk bermula..

TETAPI itu kalau anda TIDAK kenal tekniknya!

4D1A64F5

Pertama sekali, Yup anda perlu ada blog! Anda perlu bina satu blog dan mencari sejumlah trafik yang diperlukan untuk anda layak mula menjana duit dari Blog! Lepas tu baru boleh anda nak sedut duit dari Blog. DAN jangan cepat mengeluh pasal kena ada blog kerana selepas saya bongkarkan rahsia ini saya pasti, jika mampu anda mesti mahu memiliki seberapa banyak blog yang mungkin… INI lah yang saya katakan tadi yang anda boleh gandakan sebanyak mana pendapatan yang anda terima dengan berdasarkan jumlah blog anda…

Percayalah!

Dengan Usahawan Blog anda akan dapat satu bentuk bantuan yang boleh memberikan anda idea apa yang anda mahu tulis dalam blog yang dihasilkan tersebut. Ianya hanya memerlukan anda memilih topik kegemaran anda sahaja daripada cadangan_______ itu.

Dan dengan cadangan itu anda tak perlu lagi bersusah payah nak buat SEO siang malam kerana dengan bantuan___________ anda sebenarnya dah pun menemui topik yang paling hangat di Internet!

Jimat masa dan tenaga! dan anda tak perlu pun nak pecah-pecah kepala nak fikir idea apa nak ditulis dalam blog.

Amazing!

DAN lagi kehebatan Usahawan Blog anda tak perlu susah payah nak berhabis duit untuk mencari trafik ke laman blog anda. Dengan ___ ianya ada satu lubuk di mana apabila anda berjaya masuk kedalamnya maka dengan percumanya blog anda akan hujani dengan trafik yang tinggi!

Double Amazing!

Oops! Nanti dulu…

Anda baru dengar bahagian yang best tentang Usahawan Blog ini.

Dengar saya cerita sehingga habis dahulu..

Memang ramai yang diluar sana berjaya menjana duit dengan bergelar Usahawan Blog dan ada juga yang menjana 5 angka sebulan hanya dari satu blog mereka….

TETAPI lebih ramai lagi yang GAGAL dan TAK DAPAT cukup makan pun!

Memperkenalkan e-book Usahawan Blog untuk korang baca.

Sila dapatkan e-book ini di: www.usahawan-blog.tk

9E28Faae

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Drama Taubah Lakonan Eman Manan Jehan Miskin

Azlan Typewriter | 14

Yang Best di Fuhhh! Istimewa Akustika Amal Al-Taqwa