in ,

Adik Dedah Neelofa Akan Menangis Setiap Kali Dapat B Dalam Mata Pelajaran

Umum mengetahui pelakon dan usahawan terkenal Neelofa merupakan seorang pelajar yang cemerlang ketika di bangku sekolah. Baru-baru ini, menerusi YouTube, adiknya Atisha Khan mendedahkan satu cerita yang ramai tidak tahu.

Menurut Neelofa, ketika di usia 12 tahun dia memperoleh keputusan cemerlang termasuklan dalam Ujian Peperiksaan Sekolah Rendah (UPSR). Lebih mengagumkan, ketika darjah 6 dia juga merupakan ketua pengawas.

Apa yang menjadi perhatian, Neelofa berkata dia sentiasa mendapat markah A dalam semua mata pelajaran, namun Atisha mendedahkan kakaknya itu pernah menangis apabila mendapat markah B.

Mendengarkan pendedahan Atisha itu, Neelofa berkata dia menangis kerana dia sudah belajar bersungguh-sungguh. Malah, Neelofa sempat berseloroh mengatakan dia sepatutnya lebih baik bermain.

Kini Neelofa bukan sahaja bergelar usahawan berjaya, malah figura yang berjaya mencipta nama di pentas antarabangsa.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Naim Daniel 2020 | 18

Naim Daniel Kemalangan, Hilang Kawalan Selepas Langgar Divider Semasa Nak Pergi Kerja

Hiasan Trending Viral | 19

Dakota Johnson Tayang Cincin Tunang