in , ,

5 Pembaca Sensasi Selebriti ke Pra Tonton Filem Congkak

Budiey telah menerima lebih 50 email dari pembaca yang ingin menonton filem Congkak di majlis Pra Tonton itu esok. Terima kasih kepada semua yang sudi menghantar email. Nampaknya, ramai betul yang tak sabar nak tonton filem paling seram arahan Ahmad Idham ni ya. Budiey meramalkan dan yakin filem ini akan berjaya mendapat kutipan cemerlang 10 juta sebagaimana yang disasarkan.

Kepada yang tidak berjaya, Budiey harap korang tak serik untuk menghantar penyertaan untuk Pra Tonton yang akan datang. Oh ya! Pada 14 April depan, Budiey akan menjemput 10 orang pembaca untuk Premiere Filem Congkak. Tunggu pengumuman yang akan disiarkan kelak. Juga korang boleh join Reader’s Together Gather sambil menonton filem Congkak yang akan diadakan 19 April. Pelbagai goodie bag menarik menanti pembaca di sana!

Tahniah kepada 5 orang pembaca Sensasi Selebriti berikut:

Nur Hidayah Binti Abdul Wahab
Cyberjaya, Selangor Darul Ehsan

Mohd Iyas Mohd Ridzwan
HUKM, Bandar Tun Razak, Cheras

Saiful Annuar
Cheras, Kuala Lumpur

Syarifah Rosma Binti Syed Zain
Damansara Utama

Norazman Bin Ayub
Titiwangsa, Kuala Lumpur

Pemenang telah dihubungi sekejap tadi. Kepada pemenang, y’all perlu datang awal di Golden Screen Cinemas, One Utama dan sila hubungi Budiey untuk mendapatkan pass masuk.

Terima kasih kepada Metrowealth Movies Sdn Bhd kerana sudi menjemput kami.

[tags]pembaca sensasi, majalah sensasi online, budi bahasa, minggu setiausaha noryn aziz, jamal, filem congkak preview, horror movies, khidmat Perkahwinan, malaysia wedding planner, pameran pengantin 2008, matta fair offer, metrowealth address[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sekitar Majlis Resepsi Persandingan Dynaz & Hafizy @ PICC

Profile Album Terbaru Dari Ning “EastToWest”