in ,

ZAYAN HijabStar Cungkil Bakat Wanita Berhijab

Gambar berkumpulan_ZAYAN HijabStar

Gambar bersama juara Riena Amirah dan finalis-finalis ZAYAN HijabStar

  • ZAYAN HijabStar merupakan pencarian ikon HijabStar yang diterjemahkan kepada wanita-wanita Muslim yang berbakat, mempunyai keyakinan diri yang tinggi dengan personaliti yang menarik, dan mengekalkan ciri-ciri wanita berhijab yang sopan.
  • Dianjurkan dari 19 Ogos hingga 7 September melalui media sosial ZAYAN, 5 finalis berjaya melayakkan diri ke peringkat finale. 
  • RM5,000 beserta trofi kemenangan dan sejambak bunga manakala finalis-finalis lain: Wanie (28 tahun)Emilia (24 tahun)Lini Baira (31 tahun) dan Syafiqa Haniza (24 tahun) masing-masing membawa pulang sejambak bunga. 
  • destinasi gaya hidup Muslim moden dan Majalah Hijabista, selaku rakan media bersama MAX Fashion, penaja utama untuk pakaian para finalis dan lokasi acara finale. 
Riena Amirah, Juara ZAYAN HijabStar
Logo_ZAYAN HijabStar

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fieya Julia & Kucaimars Tersingkir di Semi Final Big Stage 2019

Danish Juarai RAJA LAWAK JUNIOR Bawa Pulang RM15,000!