in ,

Zamani Kini Selesa Diurus oleh ZIME Production

Selepas menceburkan diri dalam program realiti GEGAR VAGANZA musim ke-5, karier Zamani semakin tersusun dengan adanya pengurusan yang teratur dan punya komitmen.

Ini setelah beliau diuruskan sepenuhnya oleh ZIME Production yang diuruskan bersama-sama dengan ahli keluarga Zamani serta mengekalkan Aalan Ahmad selaku pengurus beliau.

Baru-baru ini, Budiey ada menerima kenyataan akhbar tentang pengurusan Zamani yang mana penyanyi tersebut tidak mahu mana-mana pihak keliru. Siapakah yang menguruskan Zamani sebenarnya. Dengan siaran akhbar dan membuat kenyataan rasmi berhubung beberapa perkara tersebut, segala persoalan dapat diperjelaskan dan agar tidak timbul isu salah faham di masa hadapan.

Zamani Gegar Vaganza

“Kerjaya, jadual dan pengurusan saya buat masa ini diuruskan sepenuhnya oleh ZIME Production yang diuruskan bersama-sama dengan ahli keluarga saya serta mengekalkan Aalan Ahmad selaku pengurus saya.

Oleh yang demikian sebarang urusan termasuk urusan show dan lain-lain hendaklah dibuat secara terus ke ZIME Production ataupun melalui Aalan Ahmad.

ZIME Production juga akan mengendalikan semua perkara yang berkaitan dengan ‘merchandising’ dan tidak melantik mana-mana pihak ketiga untuk membuat, mencetak ataupun menjual apa-apa ‘merchandise’ berkaitan dengan saya.

3. Buat masa sekarang ini, pihak pengurusan sedang merancang untuk menubuhkan kelab peminat yang rasmi (Zamani Fan Club). Sebarang maklumat akan diberitahu kelak di laman sosial rasmi saya – Facebook : zamani slam official fanpage dan Instagram : zamanislam_official

Semoga dengan penjelasan saya ini, segala tanda tanya dan desas desus selama ini telah terjawab. Sebarang soalan tambahan boleh diajukan kepada pihak ZIME Production ([email protected]) atau boleh menghubungi Pengurus saya, Aalan Ahmad.”

Semoga segalanya berjalan dengan lancar. Khabarnya, Zamani akan mengeluarkan single terbaharu tidak lama lagi. Sama-sama kita nantikan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Airbnb Melancarkan Airbnb Plus di Kuala Lumpur

Golden Screen Cinemas Perkenal ScreenX 4DX