in ,

Yeay! Ini Jemputan Ke Party Sambutan Tahun Baru NEON COUNTDOWN 2017

Aduhhh, cepatnya masa berlalu, uols. Tik tok tik tok… Hari ni dah 30 Disember 2017 dah! Bermakna ada dua hari je la lagi untuk kita memasuki tahun baru 2018. Sebelum ni, Budiey terfikir dan tercari-cari jugak tahun ni nak celebrate kat mana. Paling tidak pun ada kawan-kawan yang ajak pergi ke KLCC atau Dataran Merdeka. Tapi rasa macam dah selalu sangat celebrate kat situ.

Kalau tahun lepas dan tahun-tahun sebelumnya, Budiey akan ke Menara Kuala Lumpur untuk sambut tahun baru. Tapi sempena kedatangan 2018 ni, Budiey nak alih tempat pulak. Kali ini, Budiey dapat jemputan istimewa ke Party Sambutan Tahun Baru NEON COUNTDOWN 2017 yang diadakan di Surf Beach, Sunway Lagoon pada 31 Disember 2017. Party ini bermula jam 5 petang sehinggalah lewat malam.

NEON COUNTDOWN 2017

Hari ini dah pun hari Sabtu. Bermakna, esok party gempak ni akan berlangsung. Ramai yang tak sabar nak tunggu 31 Disember, kan?

Semalam, Budiey dah pun menerima satu kotak berupa pek party yang cukup eksklusif dari AirAsia Red Tix dan AirAsia Bloggers Community. BIG Yeay!

Unboxing Party Pack Exclusive – NEON COUNTDOWN 2018

Apa yang bestnya berparty kat sini, pertamanya sudah tentulah ada persembahan lagu-lagu dan muzik elektronik rancak yang gempak dari DJs KSHMR, Dimatik, Chukies & Whackboi, Ramsey Weswood, ANRK, SICX dan ramai lagi. Keduanya, kita dapat menyaksikan persembahan bunga api yang sangat cantik, grand dan meriah dari Sunway Volcano. Selain itu, katanya ada persembahan sarkas… wah, bunyi macam menarik kan?

Dengan tagline Music, Love and Experience, acara ikonik tahunan ini pastinya akan membuatkan tahun bau 2018 lebih ceria dan meriangkan.

Kepada korang yang tak tahu nak habiskan masa menjelang detik 2018 ini, atau tengah tercari-cari lokasi nak celebrate tahun baru, bolehlah pergi beli tiket NEON COUNTDOWN 2017 yang berharga semurah RM138 sekeping sahaja.

Untuk info lanjut, boleh layari: https://airasiaredtix.com/neon_nyc_2017

NEON COUNTDOWN 2017

NEON COUNTDOWN 2017

NEON COUNTDOWN 2017

NEON COUNTDOWN 2017

NEON COUNTDOWN 2017

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ini Senarai Penyampai Anugerah di GOLDEN GLOBE® AWARDS Ke-75

Pakej GSC Disney Movie Card Yang Menguntungkan Buat Peminat STAR WARS