in , ,

Yang Tukang ‘Frame’ Akan Kena Di Akhirat’ – Azad Jazmin

Teka teki mengenai siapa pelakon, pengarah dan penolong pengarah yang dit4han kerana memiliki d4dah baru-baru ini di Kuala Kangsar, Perak akhirnya terjawab semalam.

Malah, pelakon, Niezam Zaidi turut membuat permohonan maaf kepada seluruh rakyat Malaysia di atas kes4lahan yang dilakukan itu.

Terbaru, pelakon, Azad Jazmin dilihat memberi kata-kata semangat buat pengarah, Latiff Zami selepas mendapat tahu berita tersebut.

Dugaan untuk anda

You are such a wonderful person bro yeob, this is your dug4an for you to be better in life although you have been frame big time. Terima dengan hati yang terbuka bro yeob. Bro yeob kena di dunia, yang tukang frame tu akan kena di akhir4t bro yeob. Take care bro Yeob.

Menurut Azad, Latiff Zami seorang pengarah dan individu yang sangat baik. Oleh itu, dia berharap Latiff tabah dan kuat menerima ujian ini. Menerusi komen yang ditulis oleh Azad juga, dia mendakwa ada individu sengaja ingin menjatuhkan pengarah tersebut. Ujar Azad, dia berharap individu yang sengaja menjatuhkan orang lain itu akan menerima pemb4lasan di akhir4t kelak.

Buat peng4kuan

Terdahulu, Muhamad Niezam Mohd Zaidi, pengarah, Mohd Latiff Zami, dan penolong pengarah, Saiful Zaidrin Ismail, membuat peng4kuan tersebut di hadapan Majistret Mohd Shazmeer Zamhari. Berdasarkan kertas pertuduh4n, Niezam memiliki 1.15 gram dad4h berbah4ya jenis Cann4bis di rumah di Taman Chandan Putri, Perak. Sementara itu, Mohd Latiff dan Saiful Zaidrin masing-masing didapati memiliki 0.3 gram dad4h jenis Cann4bis dan 0.38 gram Meth4mphetamine pada waktu, tarikh, dan lokasi yang sama.

“Saya minta maaf jika ada salah & silap kepada kalian semua…”

– Niezam Zaidi

Assalamualaikum semua,Saya minta maaf jika ada salah dan silap saya pada kalian semua,saya minta maaf juga tidak dapat membalas satu-satu comment sahabat handai,media dan rakan2 seperjuangan melalui DM, whatsapp, call dan sebagainya. Alhamdulillah,syukur pada ALLAH diatas apa yang terjadi & Jutaan terima kasih juga pada kalian semua yang selalu mendoakan saya selama ini,semoga ALLAH merahmati kalian.

Buat masa sekarang,saya simpan apa2 comment mengenai i.su ini. Semoga kalian semua sihat sentiasa dan diberkati serta dirahmati,amin.

Niezam yang juga pelakon filem Hantu Bungkus Ikat Tepi itu enggan mendedahkan sebarang butiran lanjut mengenai kes itu kepada umum.

“Buat masa sekarang, saya simpan apa-apa komen mengenai isu ini.

“Saya juga minta maaf tidak dapat membalas satu- satu komen sahabat handai, media dan rakan-rakan seperjuangan melalui Direct Message, WhatsApp, panggilan telefon dan sebagainya,” katanya.

Sementara itu, pelakon Zoey Rahman antara rakan artis yang memberikan kata-kata semangat dengan meminta pelakon itu menjadikan apa yang berlaku sebagai pengajaran.

“Semoga dipermudahkan urusan. Ga.gal hari ini tak semestinya ga.gal selama-lamanya,” kata Zoey.

Sumber: Latiff Zami

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Niezam Zaidi Mohon Maaf, Tak Mahu Komen Isu Dadah

Keluarga Jadi Huru-Hara, Ayu Puteh Bengang Pelakon Wanita Tak Kenang Budi