in ,

Yang Menarik di Hari Pertama Karnival Usahawan Desa 2015

Jom sama-sama kita meriahkan Karnival Usahawan Desa 2015 di Putrajaya. Tengok apa yang menarik ada kat sana!

Hari ini, adalah hari yang penting. Budiey dan Cyrill akan membuat liputan meluas di Karnival Usahawan Desa 2015 yang berlangsung pada 2 hingga 6 September ini di Presint 3, Putrajaya. Budiey dengar, seramai 700 usahawan desa dari seluruh negara akan menyertai Karnival Usahawan Desa (KUD) 2015 ini. Memang sangat besar karnival ini.

Budiey &Amp; Cyrill Di Katnival Usahawan Desa 2015
Tak sabar untuk berjimba! Jom kita ke sana!

Untuk info pembaca Budiey.com, antara aktiviti aktiviti yang sedang berlangsung sekarang sehingga jam 6:30 petang ini mengikut Zon:

Zon A:
Persembahan Watimang Landak

Zon B:
Pesta Ria

Zon D:
Sukaneka Rakyat

Zon E: Jam 6:30 petang
Belon Udara Panas

Zon Tarikan Pengunjung:
Demo Masakan
Demo Produk
Boulevard:
Beca Berhias

Salam Merdeka Buat Semua Followers... Kami @Budieybuddies Akan Berkampung Di Karnival Usahawan Desa 2015 Bermula 2 Hingga 6 September 2015. Banyak Jualan &Amp; Acara Yg Akan Dipamerkan Di Sana. Selebriti Juga Ramai Yg Akan Hadir Support!  Antara Tarikan Utama

Jangan lupa ikuti update terkini kami melalui platform media sosial KUD2015

Facebook: KUD 2015
Twitter: @kud2015
Instagram: @kud_2015
Web: www.kud.my

‪#‎kud‬ ‪#‎kud2015‬ ‪#‎sayapergi‬ ‪#‎sayasokong‬ ‪#‎kklw‬ ‪#‎mindorder‬ ‪#‎putrajaya‬ ‪#‎hari1‬ ‪#‎wednesday‬ #09022015 ‪#‎zontarikanpengunjung‬ ‪#‎demo‬ ‪#‎masakan‬ ‪#‎produk‬

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Three Times The Fear, Three Times The Chaos!

Spookiest Wedding In Sunway Lagoon