in ,

Yahoo! Orang Malaysia Akan Dapat Guna Aplikasi Apple Fitness+ Tahun Ini

Berita baik bagi penggemar senaman jasmani dan mental di Malaysia, Apple telah mengesahkan Apple Fitness+ bakal ditawarkan di Malaysia pada tahun ini. Orang Singapura tidak termasuk dah kenapa?

Apple hari ini mengumumkan bahawa perkhidmatan senaman Fitness + berasaskan langganan akan dilancarkan di 15 negara tambahan akhir tahun ini, termasuk Austria, Brazil, Colombia, Perancis, Jerman, Indonesia, Itali, Malaysia, Mexico, Portugal, Rusia, Arab Saudi, Sepanyol, Switzerland, dan Emiriah Arab Bersatu.

Untuk info, Apple Fitness+ merupakan salah satu perkhidmatan memfokuskan kecergasan, dan dibangunkan untuk pengguna Apple Watch.

Aplikasi Apple Fitness+

Melaluinya, ia menyertakan sejumlah kandungan dan panduan, termasuk untuk meditasi, senaman, dan termasuk beberapa program baharu seperti bersenam bersama beberapa atlet popular.

Apple turut menyasarkan untuk memperkenalkan ciri seperti Group Workouts untuk bersenam bersama, selain SharePlay untuk Apple Fitness+ ini.

Apple Fitness + juga mendapat beberapa ciri baru, seperti penambahan jenis latihan pilates pada 27 September dan latihan berkumpulan dengan SharePlay akhir tahun ini.

Aplikasi Apple Fitness+

“Kami gembira dapat memperkenalkan latihan baru yang memberi pengguna Fitness + lebih banyak pilihan untuk kekal aktif dan bermotivasi, ditambah dengan pengalaman Meditasi berpandu yang mendalam yang dapat didekati oleh semua orang dan mudah disesuaikan dengan hari anda,”

– Jay Blahnik

Berita baik bagi penggemar senaman jasmani dan mental di Malaysia, Apple telah mengesahkan Apple Fitness+ bakal ditawarkan di Malaysia pada tahun ini. Orang Singapura tidak termasuk dah kenapa?

Apple Fitness + pertama kali dilancarkan pada Disember 2020 di Amerika Syarikat, United Kingdom, Australia, Kanada, Ireland, dan New Zealand. Perkhidmatan ini menyediakan akses ke perpustakaan video latihan yang dikemas kini setiap minggu melalui aplikasi Fitness di iPhone, iPad, dan Apple TV. Perkhidmatan ini berharga $ 9,99 sebulan atau $ 79,99 per tahun di Amerika Syarikat, dengan harga berbeza di negara lain.

Fitness+ akan ditawarkan dalam bahasa Inggeris, tetapi turut dilengkapi dengan sari kata dalam enam pilihan bahasa.

Seperti biasa, sama-sama kita nantikan lanjut berkenaan dengan penawaran Apple Fitness+ untuk pasaran Malaysia ini.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Vaksin Dah Lengkap? KFC & Pizza Hut Beli 1 Percuma 1 Sempena Sambutan Hari Malaysia Ke-58

Astro Menyegarkan Seleksi Kandungan dengan Saluran Baharu