in , ,

Wardrobe Lancar Koleksi Wedding Untuk Meraikan Ikatan Cinta

Koleksi #All Eyes On Me mempamerkan koleksi 12 penampilan menakjubkan yang disusun rapi dengan gabungan bakat abadi dan kontemporari, disesuaikan dengan pelbagai tema dan tempat perkahwinan.

Wardrobe, jenama jahitan lelaki buatan sendiri dengan bangganya melancarkan Koleksi Perkahwinan hari ini. Koleksi sulung The Wardrobe Weddings 2023/2024 yang dipanggil #All Eyes On Me, menampilkan 12 penampilan yang disusun rapi – yang mewakili gaya, ketukangan jahitan yang kemas dan serba boleh, menawarkan pengantin lelaki pelbagai pilihan untuk disesuaikan dengan mana-mana suasana perkahwinan.

Wardrobe Launches Wardrobe Weddings

Selalunya, keperluan unik pengantin lelaki masih tidak dipenuhi. Tawaran hari ini biasanya ditemui di pusat membeli-belah seperti sut sedia untuk dipakai, walaupun mudah, datang dengan set cabaran mereka sendiri.

Wardrobe Launches Wardrobe Weddings

Rumah pengantin yang kebanyakannya menawarkan penyelesaian sewa untuk pengantin lelaki, juga mempunyai hadnya. Aksesori yang memberikan sentuhan akhir pada pakaian pengantin lelaki sering diabaikan, mengakibatkan kekurangan pilihan untuk pengantin lelaki yang mencari penampilan lengkap itu.

Wardrobe Launches Wardrobe Weddings

“Perkahwinan melambangkan penyatuan monumental dua jiwa dan majlis itu merupakan peristiwa penting dalam kehidupan mereka.

Walau bagaimanapun, semakin jelas bahawa segmen penting dalam industri fesyen ini masih kurang mendapat perhatian, meninggalkan kedua-dua pengantin lelaki dan pengantin perempuan dengan pelbagai cabaran.

Di Wardrobe, kami menyedari cabaran ini dan komited untuk menyediakan penyelesaian holistik untuk pasangan pengantin baru. Dengan memanfaatkan kepakaran jahitan kami, kami menyasarkan untuk menjadi destinasi sehenti untuk semua perkara berkaitan pakaian pengantin,”

– Lim Fang Heng, Ketua Pegawai Eksekutif Wardrobe Malaysia

Acara pelancaran dimulakan dengan ucapan daripada Lim Fang Heng, Ketua Pegawai Eksekutif, diikuti dengan pertunjukan fesyen di mana model menyarungkan karya menakjubkan dari Koleksi Wardrobe Weddings 2023/2024. 

Photo 8

Daripada keanggunan tenang “Seaside Serenity” kepada kecanggihan berani Tuxedo formal, setiap ensemble direka dengan teliti untuk menaikkan gaya pengantin lelaki sambil memastikan keselesaan dan keperibadian.

Wardrobe Launches Wardrobe Weddings

“Sama ada perkahwinan bertema pantai, taman, dewan tarian dan koktel, atau Tuxedo formal, koleksi Perkahwinan kami bertujuan untuk memenuhi keperluan khusus anda. Untuk melengkapkan penampilan keseluruhan, kami juga menawarkan rangkaian penuh aksesori daripada tali leher hingga tali leher, segi empat sama poket, manset dan tali pinggang, menjadikannya sangat mudah dan lengkap untuk pengantin lelaki untuk kelihatan terbaik pada hari penting mereka,”

– Lim Fang Heng, Ketua Pegawai Eksekutif Wardrobe Malaysia
Wardrobe Launches Wardrobe Weddings

Sut yang dibuat untuk ukuran daripada kutipan bermula pada RM2,500. Almari pakaian juga menyediakan fleksibiliti pembayaran faedah 0% selama 12 bulan untuk memastikan pengalaman membeli-belah yang tinggi dengan jenama.

Wardrobe Perkahwinan – Di mana impian bertemu dengan gaya, dan cinta menemui kesesuaiannya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AC MIZAL

Selebriti Malaysia Sahut Cabaran Game Show Komedi ‘GELAK 90 SAAT’

Karnival Jom Heboh di Angsana Johor Bahru Mall Mulai 27 hingga 29 Oktober