in ,

Video Zizan Raja Lawak Jamming Dengan Ustaz Azhar Idrus

Sesi Jamming Ustaz Idrus Dengan Zizan

Jarang kita tengok seorang ustaz yang berwibawa macam Ustaz Idrus ni pandai main gitar. Tak sangka pulak Ustaz ni sporting giler boleh jamming dengan Zizan Raja Lawak. Bak kata Zizan, main gitar tak pe, asalkan jangan sampai jadi najis. Satu sindiran yang sangat pedas ya. Betul jugak tu, Zizan.

Sambutan tahun baru luar biasa yang julung-julung kalinya kita lihat di Malaysia dengan kehadiran mencecah hampir 80ribu bersama Ustaz Azhar Idrus, Zizan Raja Lawak, Sham Kamikaze, Shahir Af, Imam Muda Ashraff, Akhil Hayy Dan Ustaz Syed Norhisham di ambang malam tahun baru 2012 dengan alunan asmaul husna bertempat di Dataran Kemerdekaan Shah Alam. Sungguh luar biasa. Patut diadakan setiap tahun. Syabas kepada Exco Selangor!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Video Persembahan Siti Nurhaliza Celebrate 2012 Marina Bay

Album Zikir Terapi Diri Hafiz Hamidun