in

Video Sex Skandal Khairy Jamaludin Tersebar di Internet?

Terkejut beruk juga Budiey apabila terbangun di pagi hari mengundi ini ada email yang mengirimkan link pautan untuk ke laman web anti Khairy, menantu Perdana Menteri.

Tajuk email tersebut – Video Adegan Seks Khairy Jamaludin Terlampau. Budiey sudah pun melihat video tersebut dan mendapati bahawa tiada persamaan langsung dengan menantu Pak Lah tu. Video tersebut memang agak ganas juga di mana menunjukkan seorang lelaki yang dikatakan memiliki rupa paras yang sama dengan Khairy. Cuma kalau dilihat dari segi badan memang lelaki bogel yang sedang diullit oleh seorang perempuan yang juga telanjang bulat itu memang agak kurus. Sah! Bukan video tersebut bukan milik Khairy!

Budiey rasa, sudah menjadi lumrah dan kebiasaannya pada hari menjelang pilihanraya. Banyak sekali skandal dan segala macam rahsia akan dibongkarkan untuk mempengaruhi orang ramai.

Budiey: Dengar dan baca boleh tapi nak percaya jangan!

[tags]video seks khairy jamaludin, gossip maya karin khairy, cock sucker, pelacur isap kote, gambar bogel khairy, skandal seks pemimpin barisan nasional, sex scene, nude pic video, menantu paklah, laman web menantu paklah, anti khairy blog[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siti Saleha | 16

The 6th Annual BOH Cameronian Arts Awards 2007 Nominees

Profile Lee, Idris, Kamal, Am, Fizow Top 5 Hero Remaja 2008