in ,

Video Muzik SMASH & Stacy Lagu Hello

Stracie Angie Anam atau lebih dikenali sebagai STACY merupakan juara rancangan realiti TV Akademi Fantasia Musim 6. STACY makin dikenali melalui beberapa lagu hitsnya seperti “Aku Stacy”, “Gagap” dan “Bosan”. STACY yang amat popular dengan lagu-lagunya yang berentak ‘fast beat’ kini muncul dengan lagu terbaru hasil kolaborasi bersama kumpulan top daripada Indonesia iaitu SM*SH.

Video Muzik Smash &Amp; Stacy Lagu Hello

Imej STACY yang sentiasa mengikut fesyen terkini dan mempunyai stail rambut ala-ala Miley Cyrus ini mempunyai karakter yang amat bertenaga dan merupakan penyanyi yang paling sesuai untuk digandingkan bersama SM*SH kerana mereka berdua membawa perwatakan atau imej yang sama semasa persembahan iaitu hebat dengan tarian yang bertenaga. Tidak boleh disangkal, ‘muzik dance’ merupakan kepakaran STACY yang amat lincah dan bertenaga dalam membawakan sesebuah lagu.

SM*SH pula merupakan sebuah kumpulan Indo Pop yang sangat terkenal, yang telah memulakan fenomena ‘boy band’ dalam industri muzik Indonesia, dan telah membawa ‘boy band scene’ kembali ke Indonesia pada tahun 2011. Jakarta Globe mendakwa bahawa SM*SH amat hebat dalam menambat hati berjuta-juta remaja perempuan di seluruh Indonesia kerana dalam masa yang agak singkat, SM*SH telah mendapat peminat dari Aceh dan terus ke Papua, dan juga lebih daripada 400,000 pengikut di Twitter. Terbukti betapa besar pengaruh yang telah SM*SH wujudkan.

Setelah tiga tahun SM*SH berjuang dalam dunia muzik hiburan dan mendapat penghargaan dari beberapa anugerah besar di Indonesia, SM*SH tidak berhenti untuk berkarya dan menghiburkan peminat tercinta atau sering disebut sebagai SM*SHBLAST. SM*SH kini kembali berkolaborasi bersama STACY, iaitu seorang artis muda Malaysia yang dikenal sebagai “Malaysia Dancing Queen”.

SM*SH dan STACY berkolaborasi bersama menyanyikan sebuah single yang berjudul “HELLO” hasil komposisi hebat oleh Audi Mok dan lirik oleh Inu Numata. Muzik yang dihasilkan menerusi lagu ini mempunyai kelainannya yang tersendiri. Kiranya, sekali dengar, pendengar sudah boleh ‘tangkap’ melodinya. Lagu “HELLO” ini merupakan sebuah lagu mimpi fantasi perasaan seseorang yang tidak berdaya oleh cinta. Lagu “HELLO” ini juga telah dirilis di seluruh radio Malaysia dan sering menjadi permintaan oleh peminat mereka untuk dimainkan di radio. Lagu “HELLO” ini juga merupakan jambatan bagi generasi muda Indonesia dan Malaysia untuk tetap berkarya bersama dan menghasilkan karya-karya yang hebat di masa akan datang.

Album terbaru SM*SH akan berada di pasaran tidak lama lagi dan nantikan kemunculan lincah dan bertenaga daripada SM*SH dan juga STACY pada hujung Disember 2013 ini kerana mereka akan menggegarkan Kuala Lumpur dengan persembahan terhebat di hadapan peminat-peminat setia mereka.

Khas buat peminat SM*SH dan STACY, mari jadikan “HELLO” sebagai nada dering anda! Bagi Maxis Caller Ringtones, dial *131*335791# dan tekan call/send, ataupun layari http://www.musicunlimited.com.my. Bagi Celcom Call Me Tones, sila dial *888*201743# dan tekan call/send, ataupun dengan melayari http://www.thecube.my. Manakala bagi Digi Caller Tunes pula, sms CT 0408708 dan hantar ke 2000 ataupun dengan melayari http://ct.digi.com.my. Bagi mendapatkan U Mobile Colour Tones, sila sms CT 500240 dan hantar ke 28118 ataupun layari http://www.u.com.my.

“HELLO” nyanyian SM*SH dan STACY ini merupakan satu lagi usahasama Astro Entertainment Sdn Bhd, Warner Music (M) Sdn Bhd dan juga Pt Omega Pacific Indonesia.

Video Muzik Smash &Amp; Stacy Lagu Hello

Video Muzik Smash &Amp; Stacy Lagu Hello

Video Muzik Smash &Amp; Stacy Lagu Hello

Video Muzik Smash &Amp; Stacy Lagu Hello

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

VIMN Asia Support for Typhoon Haiyan

Samsung Makes Learning Fun with GALAXY Tab 3 Kids