in ,

Video Muzik Back In Time Deanna Hussin

[dropcap]G[/dropcap]adis kelahiran pulau pinang ini baru berusia 16 tahun dan kini sedang sibuk untuk persiapan SPM hujung tahun ini. Dalam sibuk mengulangkaji, beliau sempat lagi merakam sebuah lagu Inggeris berjudul Back In Time. Walau keadaan senario industri muzik tak menentu, namun sikit pun tidak mematahkan semangat beliau untuk melahir single Inggeris sulungnya Back In Time baru baru ini.

Lagu ciptaan sepenuhnya Deanna ini merupakan salah satu dari lebih 30 lagu diciptanya menjadi sandaran syarikat rakam NAR Records Sdn Bhd. Bakatnya dikesan oleh NAR apabila demo lagu yang berjudul “Inviting” telah menarik perhatian mereka sehinggakan tidak percaya lagu itu di nyanyikan oleh rakyat Malaysia sini.

Ketika ini Deanna berehat sementara dari aktiviti nyanyian bagi menumpukan pengajian untuk peperiksaan SPM tahun ini.Harapan Deanna agar single “Back In Time “ ini diterima ramai dan penerimaan masyarakat terhadap lagu-lagu inggeris artis tempatan diterima baik bagi membolehkan ramai lagi bakat-bakat baru berani menulis dalam bahasa inggeris

Laman Sosial Media Rasmi Deanna
Facebook: https://www.facebook.com/OfficialDeannaHussin
Twiiter: Deanna Hussin
Youtube: Deanna Hussin

Video Muzik Back In Time Deanna Hussin

Video Muzik Back In Time Deanna Hussin

Video Muzik Back In Time Deanna Hussin

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sinopsis Drama Yang-Yang Yok Sempena Bulan Puasa

Ira Mohd Amin Penyampai Era FM Selamat Bersalin