in ,

Video Intan Ladyana Gayakan Fesyen Amir Luqman

Masa pelancaran Mifa 2009, pereka fesyen Amir Luqman telah diberi penghormatan untuk menayangkan rekaannya. Semua rekaannya, nampaknya digemari oleh hadirin. Disambut dengan tepukan gemuruh.

Tapi harap Budiey, jangan lah yang tepuk tu sebabkan ada selebriti ternama yang menggayakannya.

Apa taknya, yang gayakan rekaan Amir Luqman adalah Intan Ladyana dan juga beberapa selebriti lain termasuklah Nora Danish!

Mmm…. gigit jari abang Jejal tengok Nora… mmm… lawa dan seksi giler!

 

Ini video yang Budiey sempat rakam… masa ni, bateri kamera Budiey dah kong, so terpaksalah guna videocam aje. Sorry ek~

Sila tengok kat hujung-hujung video ni, ada seorang cikgu keluar, siap dengan muka garang dan rotan… huhu…. dengan spek yang retro tu… bikin gelak je.

 

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Quotes of The Day: Salah Saya Ke? – Abby Abadi

Nora Danish & Fasha Sandha Bergaduh Di Lokasi Spa Qistina