in

Video Aizat Nyanyi Lagu Kau dan Aku di Pelancaran Anugerah Skrin 09

Tahniah buat Aizat kerana lagunya Kau dan Aku telah berjaya mendapat markah tertinggi dalam pertarungan sengit Separuh Akhir Muzik-Muzik malam tadi. Selain lagu Aizat, lagu dari Yuna, One Nation Emcees, Hujan dan Aliyah juga menawan hati para juri.

Budiey ada terbaca rencana tentang berat badan Aizat sekarang kembali naik. Nampak pipi dia dah tembam balik. Tapi tak la tembam sangat. Sikit aje. Macam tu jugak dengan perut… tak lah buncit sangat. Mungkin Aizat senang hati. Tengah bahagia. Teguran membina tu. Baik juga untuk Aizat. Yang penting, kena maintain. Baru stamina okay bila nyanyi di pentas.

Lagu Kau dan Aku ni kira best gak. Kerap dah diputarkan di radio. Masa Pelancaran Anugerah Skrin 2009 juga, Aizat turut dijemput untuk melatunkan lagu ini.

Budiey ada rakam untuk pembaca semua…

Adakah lagu ini akan mencipta sejarah seperti lagu Hanya Kau yang Mampu?

Good luck, Aizat!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

MAHU JADI GENERASI HEBAT?

Annahita Bakavoli Jadi Penyampai Radio XFM