in ,

Ulasan Penonton Filem THE NICE GUYS

Jom baca Ulasan Penonton Filem THE NICE GUYS

Sal Tarmizi

Walaupun lambat sikit, tapi I tetap gak nak kasik review! Citer The Nice Guys ni sangat lawak & sangat menghiburkan. Macam biasa Ryan Gosling dengan watak lucu dia yang natural bole buat kamu semua gelak terbahak bahak! Russel Crowe pun tak mengecewakan, dalam pada muka serius, ada gak unsur lucu. Overall I bagi 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️!
Makasih pada Budiey Isma kerana sudi bagi tiket kat geng kami.

Boi

Berlatarbelakangkan pada tahun 70-an di Los Angeles USA, menceritakan kesah 2 detekif persendirian yg berkerjasama untuk memecahkan suatu kes pembunuhan seorg bintang Porno yg terkenal di era itu. Setelah melakukan siasatan hari demi hari, mereka menemui petunjuk bahawa kematian bintang porno tersebuat mempunyai kaitan dgn sebuah konspirasi kerajaan. Adakah merekan berjaya membongkar semua kejahatan yg dilakukan?? Mampukah mereka menumpaskan kegiatan konspirasi yg selama ini tertutup rapat?..saksikan kesudahan cerita ini dipawagam sekarang..
Jika anda seorg yg meminati genra film misteri, aksi dan komedi bermakna cerita inilah yg harus anda pilih kerana ia mengandungi ketiga2 element tersebut disamping dialog dan juga Punchlines yg menarik.
★★★✩✩ wink wink*

hazique

Ulasan saya tentang filem The Nice Guys
Sebuah filem genre komedi yang menarik gandingan pelakon hebat Russel Crowe dan Ryan Gosling sebagai private investigators yang di upah untuk mencari gadis bernama Amelia yang membawa kepada terbongkarnya satu sindiket yang lebih besar. Apa yang menarik cerita ini adalah cerita yang yang berlatar belakangkan tahun 1977. Ayuhh ke panggung anda pasti terhibur.
Saya rate 4/5 for this movie
Terima kasih Budiey Isma diatas jemputan

Erra Asmuni

Ini dia ulasan saya tentang filem THE NICE GUYS…
Bagi pendapat saya, filem ini merupakan sebuah filem yg boleh membuatkan penonton ketawa dan relax setelah stress seharian di tempat kerja. Karakter pelakon yang ada mcm sengal-sengal ubi tapi sebenarnya seorang detektif yang hebat dalam sebuah misi mencari seorang gadis misteri dan apa yang membuatkan gadis misteri tersebut dicari oleh pelbagai pihak even ada yang mengupah pembunuh upahan professional untuk membunuh gadis tersebut.
p/s: Terima Kasih kepada Budiey Isma kerana sudi memilih saya sebagai salah seorang pemenang untuk tayangan Premiere The Nice Guys ini. 😉
Saya kasi 3/5 bintang.

Hailan

Filem lucu ini sarat dengan mesej tentang kepercayaan, profesionalisme dan tanggungjawab. Filem komedi yang mengikat anda menontonnya sehingga akhir. 4 ★

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Raagavin Anbulla Amma THR Raaga Concert

Cyrill Hassan

Peraduan Premiere TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF THE SHADOWS