in

Ulangtahun Ke- 8 Planet Hollywood Kuala Lumpur

MARI BERSAMA MENYAMBUT ULANGTAHUN KE- 8 PLANET HOLLYWOOD KL!

Planet Hollywood, akan meraikan Ulangtahun yang ke-8 pada 29 November 2007 (Khamis) ini di dalam suasana yang penuh gilang-gemilang! Sambutan yang bakal bermula pada pukul 9 malam ini akan menggunakan tema ‘Hitam & Putih’ dan bagi mereka yang hadir berpakaian mengikut kepada tema pada malam tersebut akan di beri minuman pertama komplimentari (percuma)!

Pelbagai aktiviti-aktiviti istimewa telah dirangka khas untuk setiap mereka yang hadir pada malam tersebut dan anda semua berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah yang telah disediakan ini! Selain daripada itu, banyak lagi promosi makanan & minuman, serta acara-acara menghiburkan yang lain bakal berlangsung pada malam ulangtahun tersebut! Pastikan anda hadir untuk menyaksikan kesemua ini hanya pada malam Khamis itu nanti!

‘Club Band’ yang cukup terkenal dan terkemuka sekali di Malaysia; NRG akan menghiburkan semua pengunjung yang hadir malam itu dengan persembahan yang cukup bertenaga sekali. Ini termasuklah dari himpunan lagu-lagu rock, pop, R&B hinggalah ke lagu-lagi hits terkini (top-40). 

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk meraikan Sambutan Ulangtahun ke-8 Planet Hollywood pada 29 November 2007 (Khamis) ini, bermula pada pukul 9 malam! Jumpa anda di sana!

Planet Hollywood terletak di KL Plaza, Kuala Lumpur.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi 03- 2144 6602

1956574144 C42E690Ed8 | 3

[tags]ulangtahun ke – 8 planet hollywood, birthday wedding, occasion annyversary, anniversary planet hollywood photo, sejarah planet hollywood, warna tema, gambar noryn aziz seksi, WangCyber.com, juara af kahwin, gambar Zamarul Hisham Mak Nyah, Diddy Putus Tunang, ashraf sinclair bunga lestari wedding, gambar ashraf sinclair bunga kahwin, Siti Sarah & Intan Sarafina Masuk OIAM2[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

SingleTrackMind LIVE @ Hard Rock Café Kuala Lumpur

Gossip Fasha Sandha & Farid Kamal Merendek?