in

TV3 Kids School Attack Jana Minda Cerdas Kanak-Kanak

TV3 Kids School Attack merupakan satu projek TV3 Kids khusus kepada murid-murid sekolah kebangsaan dalam lingkungan usia 10-12 tahun melalui pelbagai jenis aktiviti dan permainan berbentuk sukan riadah selain pemfokusan kepada pendidikan menjana minda cerdas kanak-kanak.    

Ianya juga sebagai usaha pihak stesen dalam membalas penghargaan terhadap sokongan yang diberikan terhadap program-program TV3 Kids yang disajikan malah ia dilihat sebagai salah satu tanggungjawab sosial TV3 dalam mempelbagaikan jenis ko-kurikulum sekolah yang terpilih.   

Pelbagai aktiviti menarik telah disusun untuk murid-murid sekolah dan antaranya termasuklah Mini Explorace Kids, Sepakan Penalti, Tiru Gaya Roverz, Shoot’n Hoops, Pop Kuiz dan juga dua permainan yang baru diperkenalkan tahun ini, Fun Telematch dan Giant Jigsaw Puzzle.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. salam.. budiey kenal ke dgn blogger mybikerz tue.. sbb banyak artikel die kat blog tu mcm di cedok dr sensasi selebriti jek.

  2. assalamualaikum apa khabar school attack datanglah ke
    sekolah saya naik cuti nanti saya dah lama tunggu tapi tak datang pun datang lah ke sekolah saya di sk serom 3 sg. mati muar johor

  3. Assalamualaikum..ape khabr???saya sbgai wakil skolah saya spaya school attack ATTACK skolah saya..datnglah ke klah sya di Sekolah Kebangsaan Peserai Batu Pahat Johor…..sekian wasalam…

  4. askm…
    attack lar sekolah saya (SK Putrajaya Presint 11(1) ) pada bulan Mei ni coz kitaorang ada bulan Pusat Sumber Sekolah. Datang ek. tq

  5. Assalamualaikum…school attack…..datanglah ke sekolah saya di S.R.K Taman Dato’ Harun(2), Jalan klang Lama,Petaling Jaya…TQ

  6. school attack…….
    attack my school at sekolah kebangsaan taman daya 3..
    secepat mungkin….

  7. HAIIII……………SCHOOL ATTACK TEAM BUATLAH GEMPAQ KAT SEKOLAH SAYA DI S.K.PULAU MERANTI.PUCHONG NI……….TAK SABAR SAYA NAK JOIN……ISH….ISH….ISH………..TQ

  8. schoolattack datanglah sekolah saya……sbb 4 april ini ada sukan tahunan kat sekolah saya……….SK DESA PANDAN……….^_^

  9. Kami mengalu-alukan kedatangan school attack di SK Sek 11 Kota Damansara,P.Jaya kerana ingin menyahut cabaran school attack.

  10. Kedatangan team Scool Attack amat-amat ditunggu di sekolah saya, SK Batu 9, Jalan Bomba, Tanjong Karang. Sudi-sudikanlah ‘menyerang’ sekolah saya!

  11. assalamualaikum saya harap school attack dapat attack sekolah saya . sekolah saya ialah sekolah kebangsaan tanjong malim 35900 tanjong malim perak . tanjong malim ni luar bandar

  12. assalamualaikum, saya harap school attack dan krew yang lain dapat datang ke sekolah .sekolah saya ialah smk dato syed ahmad di kuala nerang,alor star kedah.sekolah ini luar bandar.tolong datang

  13. school attack,kitorang mau sangat korang dtg kat skolah kami; SEKOLAH KEBANGSAAN SATU (1) SELAYANG BARU, JALAN 45, SELAYANG BARU, 68100 BATU CAVES, SELANGOR, D.E.
    tolong lah datang.boleh la main2.kalo x, asyik belajar jer.boring… kalo dah main, baru leh belajar ngan syok! plisss…

  14. sy kakak pelajar sekolah rendah dato’ hashim 1 di negeri kelantan
    dtglah ke sekolah itu…sy dulu bekas pelajar sekolah itu.
    harap dtglah ke sana..

    SEKOLAH KEBANGSAAN DATO’ HASHIM 1
    KOTA BHARU,
    KELANTAN…

  15. budak di sana mengharapkan kedatangan SCHOOL ATTACK!
    harap datanglah..
    mereka suruh sy tolong..
    nama saya sarah afifah..
    skrg sudah tingkatan 1..
    jemputan ini satu hadiah bagi adik2/junior2 d sekolah itu

  16. dtglah pada 19 april
    kalau dah confirm tlg balas comment bleyh ker x…
    sbb nak maklumkan bdk skolah dato’hashim 1 pakai baju sukan semuanyer…

    terima kasih,
    kedatangan amat dialu-alukan

  17. SALAM SEJAHTERA,

    SAYA CIK BALQIS BINTI MUSA, GURU SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN DESA (2), BANDAR COUNTRY HOMES, RAWANG.

    JEMPUTAN KE KARNIVAL PENDIDIKAN KHAS SEKOLAH KAMI BAGI MERAIKAN KANAK-KANAK ISTIMEWA SKTD (2). UNTUK PENGETAHUAN PIHAK TUAN/PUAN, KARNIVAL YANG AKAN DIADAKAN INI ADALAH MERUPAKAN AKTIVITI TAHUNAN SEKOLAH UNTUK MEMBERI PELUANG KEPADA KANAK-KANAK ISTIMEWA DI SEKOLAH INI BERSOSIAL.BERIKUT ADALAH BUTIRAN KARNIVAL :

    TARIKH : 26 JUN 2009

    HARI : RABU

    MASA : 8.00 PG – 12.30 TGH

    TEMPAT : SEK KEBANGSAAN TAMAN DESA (2)

    KAMI BERHARAP TEAM SCHOOL ATTACK DAPAT MENGHADIRI KARNIVAL INI BAGI MEMERIAHKAN LAGI KARNIVAL INI. KERJASAMA DARI PIHAK SCHOOL ATTACK ADALAH AMAT DIALU-ALUKAN.

    SEKIAN TERIMA KASIH.

  18. Salam sejahtera,
    schoolattack,seranglah sekolah saya pada 16 mei 2009 ini sempena Hari Guru.Kami berharap schoolattack dapat datang bagi memeriahkan hari guru di sekolah saya.

    SEKOLAH KEBANGSAAN TAMBIRAT,ASAJAYA,SARAWAK

  19. plezzzzsssss…………come in pleasezzzzzzzzzzzz????????????
    schoolattack,seranglah sekolah saya…..SK TAMBIRAT 94600 ASAJAYA SARAWAK……….
    16 Mei ni ye..

  20. plezzzzsssss…………come in pleasezzzzzzzzzzzz????????????
    schoolattack,seranglah sekolah saya…..sk sungai acheh 14300
    nibong tebal seberang perai selatan pulau pinang.pada 22 apr 2009

  21. salam sejahtera, ceria, sayang, sekolah saya akan mengadakan perkhemahan dipadang sekolah selama 2 hari 2 mlm pada bulan mei nanti, dtglah ke sekolah saya utk memeriahkan lagi………..

  22. Assalamualaikum dan salam sejahtera,
    schoolattack,please come to my school at SK TAMBIRAT 94600 SARAWAK because this is my last year at this school.so plesssssssszzzzz come to my school.At 16.mey.2009.Itu pun kalau u all dapat datang.

  23. assalamualaikum, saya dari salah sebuah sekolah felda, SK KEMENDOR, JASIN, MELAKA. diharapkan pihat tuan dapat mengadakan aktiviti di sekolah saya agar dapat memberi satu kelainan bagi anak-anak felda di sini. terima kasih.

  24. assalamualaikum…
    team tv3..tolonglh datang ke sekolah kami..
    di sek keb bukit jana,perak..
    KAWAN2 SYE MENGHARPKAN KEDATANGAN ANDA….
    SEKOLAH KAT MELAKA DH KENE…
    DAN…SEKOLAH KMI BILE???
    TOLONG YE…KAMI MENGALU-ALUKAN KEDATANGAN
    SCHOOL ATTACK….

  25. KALAU BOLEH DATANGLAH PADE 12 MEI INI YER….
    SYE MEMOHAN SESANGT…CIKGU SYE PUN NK MASUK
    TV JUGA…NAMENYE CIKGU KAMARUL ARIFIN..
    PLEASE YE SCHOOL ATTACK
    SYE TERINGIN NK TENGK ABANG HAFIZ..
    KEY…

  26. assalammuaikum….
    jom lah datang sekolah saya ..kawan2 saya termasuk lah saya nak sangat TV3 SCHOOL ATTACK datang …SCHOOL ATTACK memang dialu2kan sangat ke sekolah saya..kalau blh datang hari isnin bersaman 2minggun lagi ya…..

  27. school attack please lah datang sekolah kebangsaan jalan air panas…
    kami semua menungu kedatangan kamu pade bile2 masa!!!kalau datang
    please bagi tahu kami dulu??

  28. SILA DTG KE SEKOLAH SAYA DI SK TAMAN NIRWANA,AMPANG….

    SAYA BERHARAP PIHAK ANDA DATANG KE SEKOLAH KAMI PADA

    BULAN 6 INI….

  29. KALAU BOLEH DATANG PADA TARIKH 3.6.2009…..

    KEDATANGAN ANDA SANGAT DIALU-ALUKAN…

    THANK YOU….

  30. hallo!!!!!!kami harap school attack dapat menyerang sekolah kami iaitu SEKOLAH KEBANGSAAN KAMPONG MELAYU,KLUANG dengan ini kami dapat meningkatkan lagi prestasi kami dan moga2 menjadi sekolah yang cemerlang pada tahun 2011….

  31. SALAM,.SCHOOL ATTACK!!!!..HYE,.SY NX WAT 1 PERMINTAAN..SY BERHARAP SCHOOL ATTACK DPT DTG KE SKOLA ADIK SY D SK PERWIRA YG BERALAMAT D KM5,JALAN CHANGKAT JONG,36000 TELUK INTAN,PERAK..ADIK SY NIE(ALIMIN) TERINGIN SGT NX BERJUMPE NGAN SKUAD SCHOOL ATTACK..HEHE..K,BTW,INFORM KT SYE JIKA KORG AKN DTG K..DAAA…

  32. Saya teringin sangat school attack datang sekolah saya kalau boleh datang la di Sekolah Kebansaan Bukit Rahman Putra,Sungai Buloh.Kalau boleh datanglah pada 14 mei.

  33. assalamualaikumm..
    tahniah school attack..nanti bolehlah attack my school bulan sembilan nanti. Sempena Hari Kantin Sekolah. Kalau school attack datang lagilah meriah suasana Hari Kantin tu nanti.TQ SCHOOL ATTACK. SK TAMAN CENDANA.PASIR GUDANG.. JOHOR

  34. hai krew tv3….and x lupa pada krew school attack ….sy nak mainta tolong ATTACK sekolah kebangsaan bukit jana,Perak…..ari tu school attack dah ATTACKsekolah taiping…sekarang schoool kami lah pulak!!!!!sy mohon krew tv3 dapat ATTACK school sy yerrr!!!!!!!!!!!!!pleeeeeeeeeeeeeesssssssss!!!!!!!!!!!!!!……………

  35. hai school attack………….datanglah skolah saya.kalau nak datang,datanglah bulan 6 sempena hari terbuka untuk memeriahkan hari trsebut please………….!!skolah saya di sekolah kebangsaan taman universiti 1 di johor bharu…….

  36. hola.
    mai la attack skool sy. sy ticer baru kt sini. kt sini budak2 n kawan2 sume baik-baik. may ur visit cn help me show hw thankful i am to be in dis friendly little skool in the dark corner of developing state of selangor.

  37. alo…
    mai la attack skool kami d luar bandar….sk toh rakna sakti,sg rambutan,rantau panjang, selama perak…kt sini semua budak2 nak tahu tentang program school attack tv3…kami berharap..”Satu Kelainan Untuk Kami Semua”..

  38. salam.
    untuk krew tv3…bila nak datang skolah kami??????????kami mengharapkan sesuatu yang mengujakan kami…nak kenal lebih dekat..x kenal maka x cinta…program anda adalah yang terbaik…attack r d skolah kami…………sk toh rakna sakti, sg rambutan, rantau panjang,perak…kehadiran anda krew tv3 amat-amat kami alukan..

  39. aloooo….guys..datang r sini..cikgu-cikgu n murid skool setras x sabar nak tahu tentang program school attack yang tv3 siarkan….bila nak mai skolah kami plak…mai la terjah…x sabaq nak masyukkk tv3..hehehe

  40. korng terjah la skola kiteorg….skolah kiteorg power tau korang attack,kiteorg attack blik…wahahaha!!dtg tau dkt s.k ampang,kampung melayu,ampang

  41. tolonglah schoolattack dtglah skolah saya…skolah saya best tau di johor bahru nama skolah saya ialAhsekolah kebangsaan taman universiti 1…..

  42. assalamualaikum, school attack datanglah ke sekolah saya dan attack sekolah saya.saya sebagai wakil daripada murid tahun enam dan sekolah saya amat mengalukan kedatangan anda ke SEKOLAH KEBANGSAAN SULTAN IBRAHIM SATU.kalau boleh tolong datang dalam masa yang terdekat ini.

  43. assalamualaikum, school attack datanglah ke sekolah saya di sk kiaramas persiaran dutamas saya harap school attack datang sekolah pleeeeeeeeeeeeesssssssssssss.

  44. assalamualaikum,team school attack datangla ke sekolah saya di sk kiaramas persiaran dutamas, saya harap school attack menyerang sekolah saya pada hari khamis 25/6/2009 kerana hari itu merupakan hari jadi saya saya tak dapat sambut hari jadi saya di rumah ,saya nak sambut hari jadi saya di sekolah jangan lupa serang sekolah saya.

  45. Assalamualaikum buat semua kawan-kawan…
    Khasnya buat TV3 Kids Voice Out ‘School Attack’….
    Kalau ada masa yang terluang, jemputlah datang ke sekolah saya…
    Tapi sekolah sy kat Sabah….
    Harap2 School attack dapat dtg ke sekolah saya iaitu ‘SK TANJUNG ARU 1,KOTA KINABALU,SABAH.’
    Semoga TV3 terus sukses….
    Selamat menyambut ulang tahun yang ke-25…
    Anda Inpirasi kami….

    Lawat lah sekolah saya….kami warga sekolah amat mengalukan kedatangan tv3 school attack ke Sk Tg Aru 1…..

    Saya,guru-guru dan warga sekolah mengharapkan ke datangan TV3…..

    Assalamualaikum………

  46. Asalamualaikum semua..Saya Muhd FaqrulRazzi Bin Ismail berumur 11 tahun ingin menjemput anggota “School Attack” dtg ke sekolah saya iaitu Sekolah Kebangsaan Seri Lanang,42700 Banting Selangor..Di kampung saya ada pantai yang baru di buat..diharap abg n kakak dapat datang ke sekolah saya..walalupun sekolah saya di kampung tapi binaannya masih cantik dan unik..
    School Attack ur rock..
    Asalamualaikum..

  47. ASSALAMUALAIKUM school attack
    tolong dtg ke sekolah saya di SK SAINT COLUMBA Miri ,sarawak pada 23/06/09
    pleeeeeesssss……….school attack datanglah

  48. Salam,
    kami warga pendidik SK Bukit Kapar mengharapkan kehadiran school attack ke sekolah sempena minggu sains dan matematik pada 29 Jun-3 Julai 2009….kehadiran anda sangat diharapkan untuk memeriahkan lagi minggu tersebut…

  49. school attack
    attack la sekolah saya kalau boleh attack bulan 6/7 nie pleasssssssssss…………. mesti best punya kalau ada school attack nama sekolah saya ialah sekolah kebangsaan taman muda ada borang x saya nak la mcm mn haaahahaha nak dapatkan borang 2

  50. HARAP SANGAT SCHOOL ATTACK LEH DTG KAT KOLAH SYE…..SCHOOL ATTACK X PRNH DTG KAT DAERAH SYE.PLEASE…..DTG LA MEMANDANGKAN SYE BEADA DI TAHUN TERAKHIR DI KOLAH NI…SYE KOLAH KAT SK BANDAR BANTING,SELANGOR.DPT GAK SYE JMPE ARTIS-ARTIS.KWN SYE PUN HRP PHK SCHOOL ATTACK CAN COME 2 OUR SCHOOL B4 WE LEFT THIS SCHOOL…K BYE2

  51. harap sngt school attack bleh dtg skolah sye slps UPSR..taun nilah tahun t’akhir sye di skolah kebangsaan convent kajang..dtg sesi pg ye..khas untok murid drjh 6..

  52. hai to all crew school attack.datang lah ke sekolah saya.di Taman Tasik Ampang,Selangor.saya harap korg leh dtng kt sni.saya nk sgt2 jumpa dgn school attack ni.first time saya tgok school attack di tv3,saya rse amat teruja sgt sebab korg sume ni best2 n spothing. .ble school attack nk dtg ke sekolah saya.??

  53. school attack…serang ar skola sy…klau serang skola sy,mesti gempak pnye….hehe…dtg aw…skola sy SEK MEN KEB (P) AIR PANAS.klau dtg skola ktrang,bley tgk ktrang wt choral sopeaking….bez…..attack aw skola ktrang..go attack!!!!!!

  54. saya ni peminat rancangan school attack.kalau x kisah singgah di SEKOLAH JALAN 3.harap di pertimbangkan.:)

  55. kalau berani meh ler attack sek kitorang…muahaha.. sk taman sg besi indah, seri kembangan..selangor..huhu

  56. saya tersangat minat akan rancangan school attack ini …… please..
    kalau boleh datanglah ke sekolah saya di sekolah kebangsaan sungai tiang , kedah . poskod 06750. kawasan ini jarang didatangi …. sekolah ini ada pasukan pancaragam….salah satu kawasan luar bandar di dalam kedah diantara dua sekolah kawasan luar bandar yang ada dalam negeri kedah.

  57. ASALAMMUALAIKUM..harap school attack leh dtg serang sekolah sya iaitu sekolah KEBANGSAAN SEMENTA..HARAP DIPERTIMBANGKAN..kami nkmerase skolah kmi di attack juga

  58. hai,dtnglah dkat skolah sya.skolah cantik,bersih,selamat.skolah sya menang 3k kebersihan keselamatan kesihatan dalm perinkat slangor.dtnglah ke sekolah kebangsaan ampang campuran.dtng lah nanti boleh meriah kn skolah saye.i love tv3 kids because your are my inspration.thank you.

  59. jemputlah memeriahkan sekolah saya iaitu SK Kesang Tua,Jasin,Melaka.
    bole hubungi sekolah di num 065293899.terima kasih.

  60. saya yang ajak school attack hari tu nama penuh saya ialah Ezze Farhana binti Mohd Taam saya harap school attack dapat datang kE SEKOLAH KEBANGSAAN KIARAMAS

  61. ASSALAMUALAIKUM tv3…sekolah saya iaitu sekolah kebangsaan bandar baru sentul akan mengadakan sukan tahunan dan larian jhoghathon…saya harap tv3 akan datang ke sekolah saya…saya mohon sesangat..please…saya nak juga seperti sekolah yang lain yg tv3 dapat datang….please sesangat…i love you tv3 muah..muah…muah…

  62. assalamualaikum….schoolattack…saya irdzni murid tahun 5 bestari dari sek.keb seri indra nak menjemput schoolattack ke sekolah saya…cikgu saya kata dia suruh schoolattack telefon pejabat dia…
    no.tel:[email protected]
    oklah…jangan lupa telefon cikgu saya tau…dia tunggu tu…tolonglah kami schoolattack ya…?????

  63. assalamualaikum……jom attack kat sk pengkalan chepa. saya , rakan, guru dan seluruh warga murid skpc menanti kedatangan pihak tuan. datanglah datanglah datanglah datanglah datanglah………pleeeeeeeeeesssssseee, please!! attack.attack .attack.

  64. assalamualaikum,school attack datanglah ke sekolah kami sk pengkalan chepa di negeri kelantan……saya sangat mengalu- alukan kedatangan school attack ke sini.pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

  65. salam………

    saya harap SCHOOL ATTACK `ATTACK!` LA SKOLAH SAYA.

    SEKOLAH KEBANGSAAN JALAN 3,43650 BANDAR BARU BANGI,SELANGOR DARUL EHSAN

    KEDATANGAN SCHOOL ATTACK AMAT DIALU-ALUKAN…

    DATANG YEK……

    PLIZZZZZZZZZZ

  66. tolong, tolong, tolong…. tolonglah attack sekolah saya. kesianlah sekolah saya, murid dahlah sikit, lokasi kat luar bandar. moga kedatangan school attack team dapat menaikkan lagi motivasi murid-murid kampung. Hidup school attack team. Hidup warga SK Pilin, Rembau. apa yang penting…… kerjasama…….

  67. assalamualaikum,,,sy menjemput dtg ke sklh sy di sek.keb.bandar tun hussien onn 1..di cheras selangor..sila bawa sekali transformers.sy sgt berminat untk berjumpa dgn nye…sy harap anda menerima kiriman sy ini..muhammad najmi azfar bin abd malik kelas 2 jasmin…

  68. ASSALAMMUALAIKUM……. SAYA DARI SEKOLAH KEBANGSAAN BUKIT PANTAI JALAN CENDERAI,BANGSAR.59100 KUALA LUMPUR….NO.TEL:03-2091513……SCHOOL ATTACK DATANGLAH KE SEKOLAH SAYA DAN BAWA SEKALI TRANFORMERS YE…..SAYA HARAP SCHOOL ATTACK BOLEH DATANG PADA BULAN OGOS………

  69. askum..sya dri sklh keb.bertam indah 13200 kepala batas pulau pinang sya berharap schoolattack dtg ke sklh sy… sya lihat bnyk aktiviti yg menarik lgpun thn nie sya drjh 6 sya brhrp school attack ke sklh sya … pda bln 11 supaya dpt kenangan manis.. dan bwa sekali tom and jerry

  70. ello…
    SCHOOL ATTACK DATANGLAH KE SEKOLAH SAYA DAN BAWA SEKALI TRANFORMERS,,SAYA BEGITU SERONOK BILA SEKOLAH KAWAN SAYA MASUK TV3.. SAYA PON NAK JUGAK..
    HARAP SCHOOL ATTACK DAPT PTG SEKOLAH SAYA..

    SK BANDAR TASIK PUTERI2,RAWANG SELANGOR…

  71. Olaa…

    Serang lah sekolah saya….
    saya harap sangat sekolah saya diserang..
    saya nak jumpa u all terutama abang hafiz…
    sempena saya tahun terakhir di sekolah rendah ini… thankzzz

    SRJK (C) Serendah, di daerah Hulu Selangor…

  72. kepada warga-warga schhol attack……
    saya ingin menjemput anda ke sekolah saya yang berada di seremban 2 iaitu Sekolah Kebangsaan Wawasan Seremban 2…..
    kami mengalu-alukan kedatangan anda semua……
    silalah penuhi impian kami untuk berjumpa dengan selebriti2 dan juga warga school attack…….
    terima kasih

  73. assalammualaikum….schoolattack.dah telefon cikgu saya ke????????kalau belum telefon la esok….saya teringin nak tengok abang hafiz yang jadi pengacara schoolattack…..kalau boleh jemput lah artis-artis lain juga….contohnya maria tengku sabri,raja azura,fizo,yuna dan lain-lain lagi…. kalau dtang perlis boleh pergi padang besar.bukan padang tu besar,tapi nama tempat orang jual barang……di sana ada macam-macam.seperti hiasan rumah,baju,cenderahati,barang hiasan untuk perempuan & lelaki dan macam-macam lagi….jadi,datang la ke perlis…..kalau untuk sekolah menengah ada dua yang berhampiran dengan sekolah saya iaitu sek.men.derma @ sek.men.syed hassan.tolong telefon cikgu saya…..
    PLEASE….PLEASE….PLEASE…..

  74. assalamualaikum

    school attack diharapkan datang di sekolah saya iatu SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN KOTA KULAI,KULAIJAYA,JOHOR DARUL TAKZIM PADA TARIKH 9 OGOS 2009 ni..bersamaan hari ahad.school attack diharapkan datang ke sekolah saya kerana sekolah akan mengadakan HARI KEUSAHAWAN pada hari tersebut.
    kedatangan amat dialu-alukan.

    SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN KOTA KULAI
    JALAN PERSIARAN SRI PUTRI 2,TAMAN PUTRI,81000 KULAIJAYA,JOHOR DARUL TAKZIM.

    SAYA MENGHARAP SUPAYA SCHOOL ATTACK DAPAT HADIR PADA HARI AHAD NI…..

  75. askum sye dari sekolah keb. batu4[1] jalan ipoh kuala lumpur sye berharap school attack datang ke sekolah sye .Sye lihat banyak aktiviti yang menarik sye mengalu alukan kedatangan school attack dan bawak sekali tom and jerry jangan lupa tau datang sekolah sye pada 6 ogos please please please datang lah sekolah kami murid sekolah kami dah lah skit datang ek

  76. hai school attack….
    dtang ler ke sklah saye…..Lpas ni,,,,
    Bdak drjah 6 akan ke sklh mngh…
    So,,,saye nk smbot dngan kwwan sye…
    *SK Seri Perlis
    Perlis…

  77. salam ..
    dtg lah skolh kami ..
    pleezz …
    cye sbagai ketua ahli dri skolh SK CYBERJAYA …
    cye hrp dtg lah skolh kami k ..
    sbb cye drjh 6 …
    drjh 6 akn pndh ke skolh menengah …
    kami hrp school attack dtg skolh kami k..
    wassalam …

  78. school attack datanglah sekolah saya sekolah kebangsaan haji mahmud chemor perak waktu pagi lepas cuti sekolah bulan ramadhan ni.datang hari selasa

  79. Assalamualaikum w.b.t wat school attack.Saya wakil murid tahun 6 dari Sekolah Rendah Islam Hidayah,JB berharap school attack datang ke sekolah saya selepas Hari Raya Aidilfitri untuk meraikan murid tahun 6 yang baru selesai mengambil Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR).
    Semoga Allah kurniakan school attack semangat yg membara di bulan ramadhan yang penuh berkat ini.

    Wassalam.

    School attack,baca tau !

  80. hye..

    smue org nk school attack serang dorang..
    sy pon x ketinggalan nk jugak..

    Marilah School Attack Ke SK TAMAN SUNGAI BESI INDAH!!!

    YAHOO!!!!

  81. assalamualaikum…

    Khas buat team school attack..

    saya amat mengalu-alukan kedatangan kalian ke sekolah lama saya iaitu
    SK. ISMAIL PETRA (1),KOTA BHARU,KELANTAN..
    saya merupakan bekas pelajar tahun 6 sekolah tersebut.tujuan saya memanggil kalian adalah kerana saya ingin membuat kejutan kepada seluruh warga SKIP 1…saya banyak mencipta kenangan indah di sekolah tersebut terutama guru2 yang telah bnyk menabur bakti kepada saya shingga saya berjaya mencapai kejayaan yang selama ini saya impikan..para pelajar di sekolah saya memang berbakat terutama dalam nasyid…

    saya mengharap sangat agar team school attack dapat menghadirkan diri ke sekolah kesayangan saya sempena bulan RAMADHAN ini yang penuh barakah..

    ila liqa’,syukran..

    wassalamualaikum…

  82. School attack!!! Tolong datang sekolah sya!! skolah sya terletak kat kota bharu… S.K Mulong (2),15100,Kota Bharu,Kelantan..Please!!!
    skolah sya skolah dlm kampung!!

  83. school attack pleze la datang kolah saya…..kolah saya ade pencerita kebangsaan tau kolah saya ade penyanyi nasyid,kompang,dan mcam 2 lgi…kumpulan kompang kolah saya pernah dijemput untuk main kompang kat sebuah perkahwinan yg dibuat kat dewan wawasan……. dtanglah….kolah saya sentiasa menanti kedatangan anda….-janggan lupa datang-=)
    (sekolah kebangsaan bandar baru darulaman…..)

  84. schoolattack plese la dtg ke skolah saya kat selama perak…………………nama sekolah saya ialah sek keb sri selama perak jalan sir chulan……………………..saya ber harap sangat school attack datang ke sekolah kami

  85. saya noorzahirahbtrozali ingin school attack datang ke sekolah saya iaitu sekolah kebangsaan taman panglima di taiping perak.sekolah saya amat teruk.saya meminta supaya school attack datang ke sekolah saya……..

  86. assalamualaikum,apa khabar schoolattack datanglah ke sekolah saya di sk simpang jeram muar,datang lah bila-bila masa sahaja,saya tunggu

  87. askom school attack invanders ,warga sk kampong pasir jb, km 11 jln skudai , amat berharap korang leyh dTunx ckUla kteowng. .mmndngkn tawOon nyh kiteorang last cek0lah s0 we h0pe u can c0me 2 our school s0 that u all can chear us as we were quite stress lps upsr kerjesame korang amt d hargai

  88. assalamualaikom….
    kte org, jay bee
    attack ar smk kte org…..
    kte org suke bnd yg mncbr….
    kte org nk sngt school attact dtg kt smk kte org….

    [“-]ok….

  89. assalam’school attack
    school attack dtg ar kat scool kte owg
    sy dh lme sgt nk school attack dtg
    kat kte owg..
    nk ,rse gak cbrn2 dr school attack..
    SMK TELOK P.LIMA GARANG
    dtg ekk……….plessss

  90. Salam sejatera kepada semua krew school attack . Saya ada satu cadangan. Apa kata kalau school attack menubuhkan satu club untuk semua murid .

  91. SAlam Sejatera . Kami murid Sek, Keb Sri Serdang berharap krew SCHOOL ACTTAK akan datang ke sokolah kami .
    Please……!!!!

  92. saya ingin berkata kepada guru – guru yg mengajar saya,saya ingin menyapaikan yg saya telah pindah.kepada kawan yg juga membuka website ini jangan lupakan sya dan baca.saya berasa apabila meninggalkan semua orang yg di sekolah sk st joseph miri .bye dan sya akan jumpa pada kita dah besar kelak.

  93. hye school attack ,apa khabar? saya sihat. saya inin sangat school atttack datang ke ke sekolah saya . nama sekolah sk gita no.2. datanglah

  94. SCHOOL ATTACK….ATTACK la sklh saya.SEK.KEB.DESA PANDAN SCHOOL ATTACK dialu-alukan jangan lah malu-malu saya dah lama tunggu SCHOOL ATTACK.SCOOL ATTACK gempakkanlah sklh saya………please…………

  95. school attack datanglah ke sekolah kami pada masa akan datang iaitu sk tambirat asajaya, sarawak…..
    SERANG!!!!! JANGAN TAK SERANG…..

  96. askum,
    school attack, serang sekolah kami
    di kedah kt S.K DATO WAN MOHD SAMAN nnti sbb 10/11/2009 ni kolah kami akan mengadakan
    HARI KANTIN.Harap datang tau.okey!!!!!!!!!!!!!

  97. school attack bleh tak dtg dekat sekolah saya sebab saya tahun ni je kat sekolah rendah.Nama sekolah saya ialah Sekolah Kebangsaan Rantau Panjang,Klang.pleaseee*

  98. school attack datanglah ke sekolah saya kat Kedah sk tuan syed jan al-jaffri ok bye

  99. school attack tolong datang ke sekolah saya iaitu sekolah kebangsaan pauh jaya di penang,permatang pauh.

  100. hye,school ataack team!!!!please attack my school.my school name is sk bukit kapar..i am really glad if you all come to my school..come here as soon as possible..thank you!!!!

  101. hye school attack….please attack my school….my school name is Sekolah Kebangsaan Jelapang…my school is situated in Ipoh,Perak…please come to my school…i hope you will come to my school…can you come in January 2010…as soon as possible…Thank You…

  102. assalamualaikum……………saya ayu dari sk ladang kota bahagia,pahang.saya berharap sangat school attack datang ke sekolah saya pada 7 januari 2010 nanti sebab hari tu hari lahir ustaz saya iaitu ustaz darul ezuan bin duhim.

  103. assalamualaikum……………saya ayu dari sk ladang kota bahagia,pahang.saya berharap sangat school attack datang ke sekolah saya pada 7 januari 2010 nanti sebab hari tu hari lahir ustaz saya.

  104. As Salam
    School Attack invanders,

    Mcm mana nak kami buat so that your team can attack our school….saya nak bagi kejutan kat anak2 murid yang sememangnyea minat kat program My TV3 kids dan program2 TV3 yang lain….( x yah citelah program apa….memang sume suka)

    sekolah kami:
    SK Senai Utama,
    Jalan Senai Utama,
    81400 Senai
    Kulai, Johor.

  105. salam, saya minta maaf jika saya menceroboh tempat nie. hem nama saya qistina amira. dari pontian, saya teringin schoolattack datang kat sekolah saya tapi x pon datang, nie saya dah tahun 6 sekarang nie. harap tahon depan adew kan. sekolah saya di sekolah kebangsaan parit patah.

  106. saya harap school attack akan datang ke sekolah kebangsaan batu berendam 2 , melaka …..

  107. kepada pasukan school attack tv3,
    why don’t you guys attack school outside the klang valley…
    example like my school in besut terengganu since our district had become champion in UPSR 2009 and the third time in a row.
    furthermore we are celebrating our 10th anniversary of Terengganu becoming the national championin UPSR.
    so why don’t you people come and attack my school
    SK LKTP(FELDA) TENANG, BESUT, TERENGANU

  108. Assalamualaikum school attack^_^ Datang la kt skolah sye dekat Taiping,Perak.Klu ari tu dtng sekolah kebangsaan taiping kli ni dtng lh plak kt sekolah kampung jambu.Dekat je ngan sekolah kebangsaan taiping^_^

  109. Assalamualaikum,nme ana Abid.Ana duduk di kampung jambu.Ana juga berskolah di Sk Kampung Jambu.So ana harap school attack dapat ,myerang skolah ana lh 🙂 bYe2

  110. hye..saya jurina binti razali dari kampung bukit cheraka, kuala selangor..
    saya teringin sangat school attack datang ke sekolah saya di sekolah kebangsaan dato maharajalela di jeram,kuala selangor..
    harap school attack dapat menyerang sekolah saya…
    terima ksih..

  111. Assalamualaikum, Saya dan seluruh warga S.K. Putrajaya Presint 8(2) mengalu-alukan kedatangan team School Attack ke sekolah kami agar murid-murid dapat mengenali TV3 dengan lebih dekat dan bergumbira bersama TV3. yea…yea….

    p/s : datang, jangan tak datang……

  112. school attack bila nak dtg sekolah saye dtglah takkan tak sudi kot.sekolah saye dekat batu pahat.sekolah saye sebuah sekolah yang diiktirafkan sebagai sekolah kluster.datanglah bila hari guru ni saya nak buat suprise kat cikgu-cikgu saya kerana banyak mengajar saya. kalau nak datang sekolah saya jangan bagitau cikgu-cikgu saya,saya nak buat suprise kat diaorang.kalau nak datang call saya ditalian 0177841953(nafila aliya) sekolah saya bernama sekolah kebangsaan tengku mariam datang jangan tak datang tau…………………..

  113. Assalamualaikum kepada guru-guru dan pelajar. Saya seorang Usahawan e_Pendidikan Program Score A iaitu tuisyen melalui internet kepada pelajar dari Darjah 1 hingga Tingkatan 5 yang dilancarkan oleh Menteri Pelajaran Malaysia (YAB TPM) dan diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran serta PIBG Nasional.

    Program Score A mempunyai soalan-soalan terkini dari Kementerian Pelajaran dan 100% Sukatan Pelajaran Malaysia dari darjah 1 hingga Tingkatan 5. Tidak membebankan pelajar dengan cara lama, menjimatkan wang ringgit, jimat masa pelajar, tiada had masa belajar, boleh dibuat dimana-mana dan senang dipantau oleh ibubapa. Layari http://www.scorea.com untuk melihat testimoni kejayaan pelajar yang mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan. Hubungi saya 013-2095878 atau boleh dtg ke pejabat kami di Bandar Tasik Selatan, Sungai Besi, Kuala Lumpur untuk maklumat lanjut.

    Kepada ibubapa atau sesiapa sahaja yang ingin menjadi Usahawan e_Pendidikan Score A, atau ingin menjana pendapatan secara sambilan atau separuh masa, hubungi saya 013-2095878 (Hasrul)

  114. Saya seorang Usahawan e_Pendidikan program Score A iaitu tuisyen kepada pelajar melalui internet dari Darjah 1 hingga Tingkatan 5 yang dilancarkan oleh YAB TPM (Menteri Pelajaran) dan diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran serta PIBG Nasional.

    Kepada guru-guru dan ibubapa yang ingin melanggani SCORE A untuk pelajar dan anak2, hubungi saya 013-2095878 (Hasrul) atau boleh datang ke pejabat kami di Bandar Tasik Selatan, Sungai Besi, Kuala Lumpur untuk maklumat lanjut.

    Score A adalah latih tubi yang interaktif dan berkesan untuk pembelajaran anak-anak. Untuk ibubapa atau guru2 yang ingin menjadi Usahawan e_Pendidikan Score A, hubungi saya 013-2095878

  115. hai school attack datang lah semase hari terbuka sekolah saye.saye dan kwn-kwn x sabar kalau school attack datang sekolah saye….saye ingin memberi keceriaran semase school attack datang sekolah saye .kami menanti kehadiran school attack…saye tetap menyokong school attack.

  116. sorry school attack saye lupa nak beri alamat sekolah saye.SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN UNIVERSITI 1,SKUDAI JOHOR BAHRU,JOHOR

  117. saya harap school attack akan ATTACK sekolah saya nanti pada belah pagi.sekolah saya bernama sekolah kebangsaan haji mahmud chemor.saya berbesar hati jika school attack datang kesekolah saya.saya harap school attack akan attack sekolah saya kerana sebelum ini school attack tak pernah datang kesekolah saya. datanglah sekolah saya JANGAN LUPA!

  118. SALAM SEJAHTERA,

    SAYA PELAJAR DRI SEKOLAH MENENGAH AGAMA DATO’ KLANA PETRA

    MA’AMOR INGIN MNJMPUT SCHOOL ATTACK DTG KEW SEKOLAH SAYA…

    SAYA BERHARAP SCHOOL ATTACK DPAT DTG KE SEKOLAH SAYA UNTUK

    MEMERIAHKAN DAN MENCERIAKAN LGI SEKOLAH SAYA…

  119. Salam sejaterah,

    Saya murid dari sekolah SJK(c) Yue Min Penampang,Sabah

    Saya ingin menjemput school attack ke sekolah saya……..

    Saya berharap school attack akan datang ke sekolah saya pada 28 January ini kerana pada 31 january ini ulang tahun saya ke 12 dan untuk meriah kan lagi sekolah saya yang selalu sepi dan tidak meriah seperti sekolah yang lain kerana sibuk denganpersiapaan UPSR yang akan datang…

    Oleh sebab itu,saya igin menjemput school attack ke sekolah saya meriah kan ulang tahun saya dan juga memeriahkan sekolah yang sepi menjadi seronok…

  120. Saya Shahirah ,dari SK Desa Amanpuri ingin mengalu-alukan kedatangan school attack ke sekolah kami untuk menceriakan suasana di sekolah kami pada hari tersebut….kami juga mengharapkan school attack memeriahkan lagi sekolah kami……..harap school attack dan juga invaders dtg…….assalaamualaikum

  121. Saya Aina dari SK Desa Amanpuri, ingin mengalu-alukan kedatangan school attack di sekolah kami.kami mengharapkan agar school attack menerima jemputan kami.kami mengharap school attack sudi dtg ke sekolah kami.saya ingin menjemput school attack ke sekolah kami kerana saya ingin memeriahkan suasana di sekolah kami,saya juga ingin menghiburkan rakan-rakan dan guru-guru di sekolah kami…..

  122. Assalamualaikum

    Saya Noor Nadiah dari Kelas 5 Tekun, SK Taman Maluri Jalan Wirawati 6, Taman Maluri, 55100 Kuala Lumpur ingin menjemput team SCHOOL ATTACK untuk datang ke sekolaj saya. Saya ingin berkongsi kegembiraan dan keseronokan bersama-sama dengan rakan-rakan sekolah dan juga guru-guru tersayang. Terima Kasih.

  123. hai assalammualaikum saya alisya school attack boleh datang kat sekolah saya .sekolah saya kat sekolah kebangsaan setiawangsa dan saya berumur 10 tahun

  124. assalamualaikum, sempena peperiksaan UPSR pada tahun ini, silalah dtg ke sekolah SK SIMPANG JERAM MUAR,pleazesssssss, xkan skolah yg kat KL tu leh datang, kat sini xleh datang, kt blh tunaikn permintaan penonton, pleazesssssss………….

  125. Assalammualaikum dan Salam Satu Malaysia,kepada team SCHOOL ACTTACK.Saya Nur Aina Nadiah pelajar thn 6 dari Sekolah Kebangsaan Bandar Tasik Kesuma,Beranang.Selangor mengalu-alukan kedatangan team school acttack untuk memeriahkan dan menceriakan suasana sekolah saya dan bolehkah team SCHOOL ACTTACK memberikan serba sedikit motivasi dan tip-tip kepada pelajar thn 6 yg akan menduduki peperiksaan UPSR pada thn ini.pleaseeeee.Kami amat2 menghargai jika Team SCHOOL ACTTACK datang ke sekolah saya….pleaseeee TEAM SCHOOL ACTTACK ..I WANT YOU ALL COME TO SKBTK…

  126. assalamualaikum,sya ingin mnjemput school attack ke skolah sya s.m.k jati ipoh.saya da lama tunggu ni..pleazesssssssssssss,tolong la dtg kt skola saya

  127. Salam School attack… Sekolah kami ingin mengadakan sambutan hari kanak2 sedunia bulan oktober 2010 ni…budak2 sini teringin nak kan school attack mengattack sekolah Kebangsaan Alor Gajah 1 di Alor Gajah melaka…kehadiran school attack adalah satu bonus kepada murid2 yang sebelum ni hanya menyambut hari kanak2 dengan aktiviti yang sama setiap tahun…mereka inginkan kelainan…

  128. assalammualaikumm…
    saya berharap agar pihak tv3 untuk menyerang sekolah saya..
    school attack tolonglah datang di sekolah saya
    sk putrajaya presint 11(3), jalan presint11/2, 62300 putrajaya.

  129. salam…

    hye school attact , datang la kt skola kteorg….
    kteorg mengalu-alu kn kedatangan school attact…
    kalau boleh..,attact la skola kteorang kt sekolah kebangsaan bandar uda 2, 81200 johor bahru… ok….!!!!!

  130. hai..sronok la tgk program ni. jd sy sbg ex student SK seri maimon, batu pahat, johor hrp dpt bg keseronokan pd adik2 sy dgn mnjmput school attack ke sekolah kami. sy mahu adk2 sy enjoy dgn aktiviti2 drpd team tv3..hope u all prtimbangkan hasrat kami..=)..tq

  131. salam kpd school attack,
    saya amat mengalu-alukan kedatangan school attack ke sekolah saya. Saya bersekolah di SK Taman Muhibbah. Diharap school attack dapat mempertimbangkan permintaan saya.

  132. salam… buat team school attack… kekadang terpanggil saya untuk memberi pendapat kepada team schoolk attack.. apa yang saya lihat team school attack lebih suka attack sekolah di kawasan bandar…sedangkan pelajar dibandar sudah mendapat banyak informasi dan kemudahan berbanding sekolah-sekolah yang berada diluar bandar…cuba datang sekolah yang luar bandar agar ianya menyemarak dan memotivasikan pelajar untuk belajar lagi….

    contoh… tentu kalian tak pernah dengar SK Siputeh, Batu gajah kat ipoh.kesian sekolah ni udahlah terpencil tak de siapa yang kenal…tolangla kenalkan sekolah ni dimata umum….

    yerima kasih..

  133. Hai saya nik annur izwani saya nk ajak school attack… dtanhg sklah saya krane saya mau kwan-kwan saya rsa gmbira.pda 6.3.2010 terltak di sekolah menengah kebangsaan (perempuan) jlan ipoh……………………………. ok bye jmpe nnti

  134. Assalamualaikum. Nama saya Atikah. Boleh panggil Tikah. Saya berharap sangat School Attack dapat ‘Attack’ SEKOLAH KEBANGSAAN KIARAMAS, JALAN DUTAMAS 3, 50480 WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR.
    PLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  135. Hai saya nofi dn ain saya dri skolah taman desa jaya johor bahru johor 81100 sya hrp school attack dtg ke skolah sya pda hri guru,,….
    Plllllllllllllllleeeeeeeeeesssssssssssss!!!!!!!tlong dtg kna byar ke?????

  136. hello,assalamualaikum,team school attack .datanglah di sekolah saya di sekolah kebanggsaan sikamat,seremban.harap scool atack dapat datang ke sekolah .kami akan sabar menunggu. harap school attac dapat membuat kejutan kepada sekolah kami harap datang dan saya berharap sangat school attack memilih sekolah kami di seremban sekolah kebangsaan sikamat

  137. hye school attack datang la sk saya d sekolah kebangsaan LA SALLE PJ saye dan kawan-kawan mengalu-ngalukan kedatangan school attack ples datang pada 1.4.2010.saye akan tunggu kedatangan school attack

  138. assalammualikum school attack dtg la skola saye di skola kebagsaan ampang saye dn kwn kwn ingin school attack meghadiri skola kami saye dn kwn kwn akn menunggu kedatangan school attack tolong la kami saya sudahi dulu dengan trima kasih

  139. askum…….school attack lupa lak nk ckp tolong la dtg sk ampang sbb nie last

    time saye skola rendah saya sudahi dengan trima kasih

  140. askum school attack saye mimie syahira dari skola kebangsaan ampang dari kelas 6 zuhal saya dan kwn kwn ingin school attack menghadiri skola kami, kami akn menuggu school attack mendatangi skola kami dan kami ingin megembirakn kwn yg lain saye meminta school attack memberi kami kejutan.skali lg saye meminta tolong schoool attack menghadiri skola kami secepat mungkin kerana ini kali terakhir saye di skola ini saye sudahi dengan ribuan trima kasih

  141. Assallamualaikum,saya selalu tengok school attack kat dlm tv.kalau boleh,leh tak team school attack serang kat sklh saya..PLEASEeee…takkan sklah rendah je..sklh menengah leh tak??kalau tak leh tak pe laa…saya tak kisah..kalau nak gi sklh saya ni ha..alamatnya..sekolah menengah kebangsaan mtg hilir,jalan mtg,93050,kuching sarawak…saya benar2 mgharapkn kedtgn pihak school attack..terima kasih..byebye..

  142. hello school attack..saya nie dh lama menunggu kdtgn school attack ke sklh saya..tapi tak dtg2..kenapa team school attack tak nak gi sklh menengah??kalau boleh saya nak school attack pergi ke sklh saya di sarawak..takkan kat semenanjung je..kta kn 1 malaysia..please….nie alamatnya sekolah menengah kebangsaan mtg hilir,matang,93050,kuching,sarawak..pegi yee!!!!saya setia menunggu..k..as’kom..

  143. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. School attack jemputlah datang ke sekolah saya di Sekolah Kebangsaan Taman Rasah Jaya dekat Seremban. Dah lama saya tunggu supaya School Attack datang ke sekolah saya. Saya selalu mengikuti rancangan School Attack yang disiarkan di TV3. Rasa cemburu juga tengok sekolah – sekolah lain dikunjungi oleh School Attack. Kan best kalau School Attack datang ke sekolah saya. Oleh sebab itu, saya berharap jikalau School Attack sanggup datang ke sekolah saya. Sekian terima kasih.

  144. Salam sejahtera. Dengan rasa rendah diri saya ingin menjemput School Attack untuk melawat ke sekolah saya di Seremban iaitu SK Taman Rasah Jaya. Saya barasa amat teruja apabila melihat School Attack datang membuat kejutan di sekolah-sekolah yang terpilih di kaca televisyen pada saluran penyiaran TV3. Saya sentiasa berangan-angan alangkah seronok dan meriahnya jikalau School Attack dapat datang membuat kejutan di sekolah saya dan dapat bersama-sama rakan yang lain untuk memeriahkannya. Saya benar-benar berharap agar angan-angan saya ini menjadi kenyataan dan satu realiti.

  145. assalamualaikum….

    school attack asyik wat kat sekolah kebangsaan je….apa kata g wat rakaman kat SEKOLAH PENDIDIKAN KHAS MASALAH PENGLIHATAN DI JOHOR BAHRU……SILA kunjungi sekolah saya di alamat berikut:

    SKPK PRINCESS ELIZABETH, LORONG 5, JALAN NONG CHIK, 80100 JOHOR BAHRU.
    NO FON: 07 2224068

  146. school attack apakah syarat yang perlu untuk sesebuah sekolah menjemput team school attack datang ke sekolah, diharap dapat memberi penjelasan selanjutnya kepada saya.sekian ………bye…harap jumpa lagi.

  147. scool attack plah sekolah saya,sk rengas bekah kuala terengganu,orang dah tunggu lama…tapi tak dtg2 jugak….
    kata school attack tak attack pon sekolah saya!!!

  148. Asssalamualaikum.
    hai team school attack,boleh tak dtg serang ke sek saya d SEK.KEB. BATU 12 SUNGAI BURONG, 45500 TANJUNG KARANG SELANGOR. Sebab 2 orang guru sek saya akan bersara termasuklah guru besar. Saya ingin buat kejutan dan sebagai hadiah untuk beliau sebelum mereka bersara.
    Harap sudi hadir.

  149. assalamualaikum dan salam 1 MALAYSIA,sebab saye sangat teruja apabila school attack,attack sekolah disiaran tv3.saye sebagai ketua pemimpin pusat sumber sekolah dan warga sekolah mengalu-alukan kedatangan school attack ke sekolah kami iaitu SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN TUN DR. ISMAIL JAYA,40150 JALAN TUDM SUBANG,SHAH ALAM,SELANGOR supaya kami boleh mengenal tv3 dan school attack lebih rapat lagi.lagipun tak silap saye office school attack berhampiran je.harap doa saye dimakbulkan,amin.

    yea,yea…….

    datang ye jangan tak datang!!

  150. hallu…school attack..
    sy hrp korang smua dpt
    dtg sekolah saya dekat
    sekolah kebangsaan kampung dato seri kamaruddin.mnjung perak..
    saya harap sangat…

  151. asalamualaikum, school attack…. saya Nur Fazila binti Fathil.Saya dr Sekolah Kebangsaan Tengku Mahmood Iskandar (1)Pontian,Johor..Saya b’hrp sangat agr school attack dpt ceriahkan sekolah sy yang sunyi…tolonglah
    dtg …kehadiran SCHOOL ATTACK amat d’ nanti-nantikan dan dapat menceriakan saya dan rakan-rakan serta guru-guru ………………….sy amat menantikan kedatangan school atack…………..So,
    datang lahhhhhhhh.

  152. school attack……. datanglah sekolah saya . saya suka kalau school attack datang tolonglah ………………………..datanglah sekolah saya kat Sekolah Kebanggsaan Dato’ Onn Jaafar Simpang Renggam Kluang Johor

    tolonglah school attack datang……………..

    please……………ini demi kegembiraan sekolah saya

  153. hai school attack!!! saya ingin school attack datang ke sekolah saya iaitu SK SERI MANJUNG,Seri Manjung,Perak.saya sudah lama tunggu school attack datang.tapi maaflah kerana 11/5/2010 saya ada ujian PKSR 1.ujian saya habis pada 14/5/2010.saya haraf school attack dapat datang ke sekolah saya.”tapi jangan lupa bawa semua krew lain.kirim salam pada semua orang dekat sana.OK. Bye! bye !bye !jumpa nanti.Assalamualaikum.

  154. assalamualaikum
    school attack datang la skolah saya SK Bakar Arang di SG PETANI,KEDAH…
    saya harap school attack dtg ke skolah saya….

  155. hy school attack,,
    adeq sye asyik ckp psl school attack,,
    dye nk sgt geng school attack dtg skolah dye,,
    di sk sri tebrau johor bahru,, terima kasih,,

  156. SAYA INGIN MENJEMPUT SCHOOL ATTACK KE SEKOLAH SAYA SUPAYA KAMI BOLEH MENJANA MINDA KAMI SEMUA DENGAN PROGRAM-PROGRAM YANG DIJALANKAN OLEH SCHOOL ATTACK SAYA AMAT MENGALUALUKAN KEDATANGAN KAMU SEMUA KE SEKOLAH KAMI
    SEKOLAH KEBANGSAAN BERANGAN (1) ,TUMPAT,KELANTAN

  157. sye sgt berharap agar schollatack dtg k sekolah sye. sekolah kebangsaan sungai pelong. plizz la dtg. me and friends2 sumer nk kan school attack dtg ke skolah kmi..

  158. Sye dan kwan2 b’rharap sgt2 agar schollattack dtg ke skolah kami di selangor. Sekolah Kebangsaan Sungai Pelong. kmi menanti schollatack dtg ke skolah kmi. klau bleh dtg la hri isnin.

  159. Saya harap schoolattack dapat datang ke sekolah saya ;SEKOLAH KEBANGSAAN GALING, KUANTAN, PAHANG. Kami akan mengadakan ENGLISH WEEK dari 24hb hingga 27hb Mei 2010. Walaupun masanya agak singkat, diharap schoolattack dapat turun ke Kuantan. Tak sabar rasanya!!!

  160. Schoolattact tak nak ke turun ke ipoh ?. satu sekolah tunggu schoolattack datang sekolah kami. sekolah saya ialah di taman bersatu ipoh perak.nama sekolah kami sk taman bersatu.kalau schoolattack datang ke sekolah kami ,saya rasa sekolah saya akan jadi sejarah sekolah kami .itu saja salam

  161. assalamualikum,

    saya bernama samieha naii’ma dari sk sri suria 1 ingin mengajak school attack datang ke sekolah saya.kalau boleh selepas UPSR kerana saya ingin menghiburkan kawan-kawan saya yang telah penat belajar untuk mendapat 5A dalam UPSR.Yang beralamat sekolah kebangsaan sri suria 1 jalan klinik 17500 Tanah Merah Kelantan…..
    wassalam…

  162. salam sejahtera,
    Nama saya Adrianna batrisyiah b.t. abdullah.
    saya suka s.k.b.j sekolah best!!!!!!!!!!!!

  163. saya dari sekolah menengah kebanggasan puteri seremban negeri sembilan sekolah kluster kecemerlangan malaysia. saya ingin menjemput anda ke sekolah saya yang di jln labu lama . ini kali pertama kami mengharapkan yang anda akan ke sekolah saya pada bulan oktober kerana kami akan terhibur pada hari itu jadi kalau boleh datanglah tapi anta masseage ke http://www.smkputeri.com.my untuk supaya kami dapat bersedia untuk kedatangan anda jadi datanglah ke sekolah kami pada bila-bila masa . itu sahaja dari saya terima kasih.

  164. School attack tak nak datang Teluk Intan ke???Saya nak jemput school attack datang sekolah di SK Tebok Banjar dekat kampung banjar Teluk Intan Perak.saya menjemput school attack datang ke sekolah saya kerana saya nak menghiburkan hati kawan-kawan saya.

  165. Assalamualaikum..
    School Attack Dtng La Ke Skulh Saye..
    Sye Ingn Menggembirakn Rakn-Rkn Sye..
    Di :SEK SEB SEKOLAH SINAR BAHAGIA FELDA TAIB ANDAK KULAIJAYA..
    Dtng La Untuk Melakukn Warm Up Yg Bek Untk Kesihatn.. Hrp Dtng YE.. 🙂

  166. akom school attack..dtg lah ke sekolah saya..yg berada di SEKOLAH KEBANGSAAN SRI SKUDAI..JOHOR BAHRU..saya ingin sgt2 mengembira kn rakan2 sya dan juga guru saya..kedatangan school attack amat diAlu-alu kn oleh kami semua..jgn lpe reply komen saya ini..bye2

  167. Assalamualaikum..saya dari sekolah kebangsaan seri permai,bayan baru,pulau pinang. saya minta school atack datanglah ke sekolah saya di pulau pinang,ye sekian terima kasih

  168. assalamualaikum<saya ingin bagi pihak sekolah sk rendah kebangsaan seksyen 27{1}bahawa meminta school attack datang ke sekolah saya.harap pesanan ini akan tercapai.w.salam

  169. Saya sangat berharap agar School Attack dapat datang ke sekolah saya iaitu Sekolah Kebangsaan Ledang, Tangkak, Johor. Kami murid-murid Sekolah Kebangsaan Ledang merasa bangga kerana sekolah kami baru-baru ini menang 3K peringkat Kebangsaan . Harap School Attack dapat datang…

  170. salam sejahtera. Saya amat mengalu-alukan kehadiran school Attack pada bulan Oktober bagi mengisi program selepas peperiksaan. Harap school attack dapat meletakkan sekolah kami sebagai salah satu sekolah yang akan dihadiri. SK Taman Seroja Bandar Baru Salak Tinggi Sepang.

  171. assalammualaiku….
    sila dtg ke sekolah sye di SK GITA NO.2 KUCHING SARAWAK bab jarang org KL ni dtg sarawak n SK GITA NO.2 adalah sekolah yg paling best kat kuching sarawak
    DTG JGN TAK DTG….
    NANTI RUGI BAB TAK DPT MKN LAKSA SARAWAK
    😉

  172. MEMAKLUMKAN BAHAWA SAYA DAN SEMUA PELAJAR TAHUN 6 INGIN SCHOOL ATTACK DATANG KE SEKOLAH SEBELUM KAMI MENINGGALKAN SEKOLAH KAMI PADA TAHUN HADAPAN.HARAP SCHOOL ATTACK AKAN DATANG KE SEKOLAH KAMI IAITU SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN DESA 1 SELEPAS SAHAJA CUTI PADA BULAN 6.JIKA SCHOOL ATTACK DATANG SAYA DAN RAKAN -RAKAN LAH ORANG YANG PERTAMA AKAN GEMBIRA.SEKIAN….TERIMA KASIH…SALAM

  173. school attack tolonglah datang ke sekolah saya di Sekolah Kebangsaan Teluk Ayer Tawar,Butterworth,Pulau Pinang.Saya nak school attack datang ke sekolah saya, sebab saya nak menceriakan kakak dan abang darjah enam,kalau school attack datang ke sekolah saya barulah kakak dan abang darjah enam tidak la stress sangat apabila mereka ambil UPSR

    sekian,terima kasih……………….

  174. salam

    school attack tolonglah datang ke sekolah saya di Sekolah Kebangsaan Perempuan Jalan Yahya Awal JB.Saya nak school attack datang ke sekolah saya, sebab saya nak menceriakan kakak darjah enam,kalau school attack datang ke sekolah saya barulah kakak darjah enam tidak la stress sangat apabila mereka ambil UPSR nnti

    terima kasih

  175. salam school attack datang la kat sekolah saya di Sekolah Kebangsaan Jalan Pegoh Pasir Putih Ipoh Perak.Tolong la datang sebab saya nak menceriakan lagi murid-murid dan guru-guru yang ada di sekolah terutumanya sekali murid tahun 6 yang hendak menduduki peperiksaan penilaian sekolah rendah pada 21 hingga 23 septembar 2010.Kalau boleh datang awal sikit. Saya berharap school attack pergi ke sana.Salam

  176. hai kak sheera,,dtg la skola sye…sye peminat school attack…sye arp school attack dpt dtg skola sye…sekolah kebangsaan jalan 6,bandar bru bangi,seksyen 16…dtg tw jgn x dtg…hehe

  177. Harap pihak School Attack TV3 dapat datang sekolah kami di SK Putrajaya Presint 8 (2)…Semua murid tertanya-tanya bilalah agaknyer pihak School Attack TV3 nak datang…Bolehlah bagi semangat sikit kat murid-murid ni…TQ School Attack….Kami menunggu kehadiran semua…..:)

  178. Salam school attack,pleaseeeeee……datang la ke sek saya d SEK.KEB.SUNGAI BURONG TG.KARANG SEL. Saya nak sangat school attack datang buat kejutan kepada cikgu2 terutama guru besar yang nak bersara Tuan Hj. Abd Rani B. Baharum dan cikgu Ahmad B. Kasim dan juga nak menggembirakan rakan2 yang lain. Datang laaaaaaa…..sebelum mereka berdua tinggalkan sek kami…………

  179. datanglah ke sekolah saya tp camna eik…kene daftar ke apa…ala kat sk bukit sentosa..rawang,selangor….kene inform kt guru besar dulu ke????camna ni…

  180. DATANG LAH KE SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI SETIA 36000 TELUK INTAN PERAK ,,,
    SAYA HARAP DAPAT HADIR KE SEKOLAH SAYA
    TAPI KENA DAFTAR DULU KE ?

  181. assalamualaikum……………
    school attack tolong lah datang sekolah saya SEKOLAH TENGKU MARIAM BATU PAHAT JOHOR tolong lah plsssssssssssssssssssssssssssss tolong lah datang lah pada 5 ogos hari (khamis) sebab hari itu hari yang paling istimewa bagi saya plsssssssssssss DATANGLAH SEKOLAH SAYA………….

  182. hai school attack… datang la ke sekolah saya…
    sk padang tembak 1…di jln semarak…. saya teringin sangat nak tengok sekolah saya masuk tv…nanti ramai la datang masuk dekat sekolah saya… tolong lah datang ye…

  183. hai school attack….. jemput la datang ke sekolah adik saya at sekolah kebangsaan bandar tun abdul razak…saya nak jemput school attack serang sekolah saya,,,hehe tapi tak sesuai dengan umur saya… tapi walau bagaimanapun,saya berharap school attack dapat memeriahkan suasana sekolah adik saya….dan saya nak sangat join school attack…
    SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR TUN RAZAK
    26900 BANDAR TUN RAZAK,
    PAHANG DARUL MAKMUR….

  184. hai school attack….. jemput la datang ke sekolah saya esok 17/07/2010 kerana sekolah kami mengadakan Karnival Aerobikthon Abang Faizal Ismail sebagai DJ nya. Saya berharap school attack dapat memeriahkan suasana karnival di sekolah saya….dan saya nak sangat join school attack…
    SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR SRI DAMANSARA 3
    BANDAR SRI DAMANSASRA ,52100 SELANGOR

  185. school attack macam mana datang lah sekolah saya sk tengku mariam batu pahat johor…………………………………………………………………………………
    pleseeeeeeeeeeeeeeeeeee/plsssssssssssssssssssssssssssssss
    TOLONG LAH PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  186. asalammualaikum……… Saya dari Johor meminta School Attack menghadiri sekolah saya ialah Sekolah Tanjung Puteri Resort Pasir Gudang.TOLONG DATANG PLS PLS PLS datang la ke sekolah.

  187. askum…..
    saya berharap school attack datang ke sekolah saya…..
    sekolah saya pernah didatangi oleh tengku mahkota johor…..
    saya berharap sangat school attack datang ke sekolah saya…
    alamat:sk felda ulu tebrau ulu tiram johor….
    saya meminta izin penganjur school attack sila lah datang….
    saya memohon maaf jikalau terkasau bahasa…
    askum….

  188. School attack dtg la sekolah saye dkt SJK(C)WAN HWA 2, Menglembu 31450 Ipoh Perak..Walaupun sekolah cina tpi tlg la dtg.pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.bolehlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.Sekolah saye ni terlalu membosankan tk de permainnan langsung. Rombongan pn tk de APE-PE PN TK DE.Boring. Itu sbb la saye minta school attack dtg sekolah saye pada.3.8.2010.pleaseeeeeeee.tlg dtg ye.

  189. assalammualaikum,kepada school attack tlg la dtg ke sekolah saye SJK(C)WAN HWA 2Menglembu 31450 Ipoh Perak pade 3.8.2010/6.8.2010/9.8.2010.bolehlh sbb school attack tk pernah dtg ke daerah saye.sekolah saye terlalu membosankan tk de permainan langsung/rombongan.Boring la.itu sebab saye menjemput school attack dtg sekolah saye.tlg la pleaseeeeeeeeee.Saye berharap sangat school attack dpt dtg.Tolonglah sekolah saye tk prnah didatangi oleh sesiape pn.tlg dtg.

  190. Hai school attack,saya ingin school attack datang sekolah saya di Sekolah Kebangsaan Merlima 77300 Merlimau,Melaka.Please….

  191. schoolatack memang menyeronokkan buat sy tp sayangnya schoolatack x pernah sampai ke sek sy pn. sy ingin berjumpa dgn kkk fizah dan semua ahli schoolatack.silalah dtg ke sek sy yg berada di johor baharu daerah kota tinggi 81900 felda sening.
    terima kasih

  192. hai school attack…. datang la ke sekolah saya iaitu Sekolah Presint 11(1) putrajaya… datang hari rabu ok…

  193. hai saya harap school attack akan datang ke sekolah kami di sk petra jaya kuching sarawak tetapi saya sangat-2 harap mereka dapat datang ke sekolah kami kerana untuk menambah aktiviti yang berfaedah untuk murid-2 tahun 6 yang telah habis menduduki upsr harap-2 apa yang saya cakap ni dapat di capai……

  194. assalamualaikum,team school attack…..plzzzzzzzzzzzzzzzzzz…………………dtg ke skolah sye Di SK Dato Wan Mohd Saman,tandop kedah………pllllzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…….dtg lah….

  195. asalamualaikum ……,school attack……saya harap sangat school attak dapat hadir di sekolah kami untuk memeriakan lagi suasana di sekolah kami ,tolongnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee saya harap sangat [sekolah kembangsaan serendah selangor]…….(atikah)

  196. assalmualaikum dan salam satu MALAYSIA. ceh pandai sggh aq ni kan. kepada cool etek, sebenarnyer cool etek nak datang kat sklh mana benornyer?????

  197. salam.jemput datang ke sekolah saya…Sk kampung Repoh,di Batu Kurau,Taiping.Saya harap dengan kedatangan geng School Attack akan meningkatkan lagi semangat murid2 di sini.untuk makluman geng SA,tahun ini sewkolah kami banyak memenangi banyak aktiviti sukan peringkat zon dan daerah Taiping.Macamana geng2 SA berani tak bersukan bersama kami?Jemputlah datanmg ke sini..Kami tungguuu!

  198. tv3 kids datang lah sekolah kami kat terengganu,sekolah kebangsaan tok jembal saya berharap sangat2

  199. hi abg2 kkk2…… time kaseh sbb dtg kat skola sye… skola sye skola kluster. tapi kan…camne nk tgk skola sye kat videoo dlm komputer?? sye cari kat utube, x de pown….

  200. ASSALAMUALAIKUM ABG 2 DAN KAKAK 2 SEKALIAN.SAYA INGIN ANDA HADIR KE SEKOLAH SAYA PADA 1 NOVMBER 2010.ALAMATNYA IALAH SEKOLAH KEBANGSAAN SUNGAI KANTAN 43000 SELANGOR DARUL EHSAN.TOLONGLA DATANG.SAYA DARI TAHUN 6.SAYA SUDAH LAMA MENCARI LAMAN WEB SCHOOLATTACK,NAMUN TAK DAPAT.JADI SAYA HARAP ANDA DAPAT HADIR.JIKA ANDA INGIN BERCAKAP DENGAN GURU BESAR SAYA INI NOMBOR TELEPONNYA 0387368646,JIKA ANDA INGIN BERCAKAP DENGAN SAYA SILA HUBUNGI IBU SAYA,TAPI SAYA YANG ANGKAT.0126477706……SAYA HARAP ANDA HADIR.

  201. Assalammualaikum team school attack…
    Saya adalah Penyelaras Pusat Sumber sekolah ingin….
    Menjemput Team school Attack k sekolah kami,ingin melengkapkan aktiviti tahunan Pusat Sumber,dengan kepelbagaian aktiviti dari pihak school attack menambahkan keceriaan dan pengetahuan bagi sekolah kami…Jemputlah k sekolah kami:
    SK Seri Sekamat
    Batu 12 1/2 Jalan Cheras,
    43000 Kajang

  202. assalamulaikum…sekolah kmi berharap agar school attack dapat bersama menjayakan hari graduasi di sekolah kebangsaan hashim awang kepala batas pulau pinang…bertarikh 8/11/2010…kedatangan school atack amat dihargai…

  203. dtg sekolah saya…sekolah saya bersih dan cantik….hari ini sekolah saya dpt tempat pertama…

  204. Hai , uncle – uncle dan anti – anti yang masih ada kat school attack saya macam nak teringin uncle dan anti semua saya rasa berharaplah supaya school attack datang dan saya akan berdoa agar school attack datang. oops….. terlupa saya nak cakap nama kelas dan sekolah ha uncle dan anti berbahasa apa. Saya berbahasa iban campur bidayuh bye schoocl attack baik.

  205. ASSALAMUALAIKUM W.T.B..

    SEKOLAH SAYA LUAR BANDAR..BESAR IMPAKNYA JIKA KESUDIAN PIHAK TUAN ‘MENG-ATTACK-KAN’ SEKOLAH INI..

    DEMI MURID2 DAN WARGA SEKOLAH,SAYA SANGAT BERBESAR HATI MENUNGGU KETIBAAN PIHAK TUAN..

    UNTUK ANAK DIDIKKU, SK SEGARI,DAMAR LAUT-PANTAI REMIS,PERAK..

    -YANG SGT MENGHARAP-

  206. Kepada school attack, saya berharap school attack dapat ke sekolah saya iaitu Sekolah kebangsaan st. anne’s convent kampung raja uda,pelabuhan klang,selangor pada tahun hadapan.

  207. hi school attack boleh x datang sekolah saya di s.k puchong utama 3 .?
    pada awal tahun 2011 .
    saya dan kawan suka bersukan dan minat dengan school attack .
    harap school attack boleh datang ye .

  208. assalamualaikum ..
    saya ami dari sekolah kebangsaan puchomg utama 3 .
    boleh tak school attack datang ke sekolah saya .?
    pada awal tahun 2011 nanti .?
    saya berharap school attack dapat datang untuk memeriahkan tahun baru persekolah nanti ..

  209. saya shaydatul najwa…saya ingin SCHOOL ATTACK serang sekolah saya….nama sekolah saya SK ST.ANNE’S CONVENT PESIARAN RAJA MUDA MUSA PEL KLANG….tak kisah la nak datang bila…janji datang….

  210. sy nak school attack datang kat sekolah sy iaitu sekolah menengah kebangsaan dato’razali ismail ,kuala terengganu ….sy harap sangat school attack boleh datang sekolah sy walaupun sekolah kami jauh dari kuala lumpur……

  211. school attack dtglah di sklah saya…pda thn ni sya akan mgambl UPSR???
    s.k desa amanpuri kpong….pada awal bulan 2…bloehlah pleasezzzzz

  212. salam..bila school attack nk dtg ke sek sy nie,thn ni sj byk murid2 d sek sy berpindah k sek lain begitu jg guru2..thn ni adalh thn akhir sy d sek keb bt12 sg.burong tg. karang..harap school attack dpt meriahkn sek sy thn nie…

  213. school attack ble nk dtg negeri sembilan sek kebangsaan jelai 1 gemas.
    xsabar nk menyertai aktiviti yang menarik yang sckool attack sediakan nie

  214. Assalamualaikum,school atack
    jemputlah datang ke Sekolah Kebangsaan Taman Selasih di kulim,kedah
    kami gembira school atack datang ke sekolah kami..thank you.we love school atack.bye..

  215. salan shcool attack kami nak sangat school attack datang kat sekolah kami kat Sabah S.R.K. LOK YUK Likas jenput lah key ‘Kecil tapak tangan,Nyiru kami tadahkan’……………

  216. ASSALAMMULAIKUM,

    Saya guru pendidikan jasmani dan kesihatan dari sekolah SK Lukut,Port Dickson.saya dan anak murid saya ingin pihak anda datang ke sekolah kami untuk merialisasikan impian kami untuk program School attack.saya minta jasa baik anda untuk datang ke sekolah kami.Terima kasih
    SK LUKUT
    KM11,JALAN SEREMBAN
    71010 LUKUT,PORT DICKSON
    NEGERI SEMBILAN

  217. salam.
    saya,Aliman Chang pelajar tahun 1 di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina yuk Tse,Tumpat, Kelantan amat mengharapkan kehadiran pihak tuan puan ke sekolah kami..terima kasih.kedatangan kalian amat dinanti-nanti kan..salam 1 malaysia

  218. assalamualaikum..

    Saya guru dari SK AU3 KERAMAT,KUALA LUMPUR ingin sangat menjemput SCHOOL ATTACK datang ke sekolah saya.Diharapkan sekolah saya akan termasuk di dalam senarai tahun ini.Semoga SCHOOL ATTACK dapat memeriahkan lagi tahun 2011 SK AU3 KERAMAT!!!tq..

  219. Salam,

    saya Mohd Qhairul Rohman b.Mohd Sharif.Murid tahun 6 S.K ULU BERNAM..Saya harap pihak SCHOOL ATTACK dapat datang ke sekolah di HILIR PERAK..Harapan saya agar pihak SCHOOL ATTACK dapat datang ke sekolah saya,tujuan saya mengajak SCHOOL ATTACK ke sekolah saya kerana ini adalah tahun akhir saya di sekolah ini..Selain itu jugak untuk memperkenalkan sekolah saya kepada semua rakyat MALAYSIA…
    saya sangat mengharap agar pihak SCHOOL ATTACK dapat datang ke sekolah saya…
    sekian……

  220. salam,
    school attack..tolonglah datang sekolah saya..sekolah kebangsaan sijangkang..please sangat2 lah ye..saya nak keputusan UPSR sekolah saya meningkat daripada tahun lepas..tahun lepas yang dapt 5A 9 orang saje..tolong datang ye..
    SEKOLAH KEBANGSAAN SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG 42500 KUALA LANGAT, SELANGOR D.E..no. tel: 0331226158

    saya kelas 6 cemerlang(klas pertame)
    sekian,

  221. saya seperti nama di atas Fazrizatul binti Fadlee murid tahun 5,ingin mengundang SCHOOL ATTACK TV3 ke sekolah saya Sekolah Kebangsaan Sungai Duri, 14200 Sungai Jawi, Seberang Perai Selatan. Sekolah saya merupakan sebuah sekolah yg mempunyai persekitaran yg kecil dengan kemudahan yang rendah serta bilangan murid yang hampir mencecah 800 orang. Dengan kedatangan SCHOOL ATTACK ke sekolah saya dapat memberikan peluang dan pengalaman ISTIMEWA untuk teman-teman sekolah dan diri saya sendiri. SCHOOL ATTACK please come to my school. Luv u luv TV3.

  222. salam,
    saya aneessa .kepada pihak schoolattack sila lah datang ke sek keb batu sembilan ,cheras.
    saya harap school attack akan datang ke sek keb batu sembilan.

    sekian terima kasih
    aneessa.

  223. Assalamualaikum dan selamat sejahtera….
    Team school attact, jemputlah datang dan melawat ke sekolah kami…Sekolah Kebangsaan Marian Convent Ipoh, Perak. Kedatangan team school attact amat kami nanti-nantikan…

  224. Assalamualikum dan salam satu malaysia……..

    Saya tasya ulin nuha bt ebnu atiyah.saya ingin menjemput Team school attact datang ke sekolah kebangsaan sering 16150 kota bharu kelantan.saya dan seluruh sks amat kami nanti – nantikan kedatangan school attact.kedatangan anda amat kami hargai.sekian terima kasih…….pintu pagar sks akan terbuka bila – bila masa sahaja……..

  225. salam,

    Saya nur shahriah bt mohd fadzil.saya mewakili pelajar Sekolah Menengah Mat Kilau ingin menjemput SCHOOL ATTACT datang ke sekolah kami.Jalan Kuantan Pekan 25150 Kuantan Pahang Darul Makmur.Saya dan seluruh warga smkmk sentiasa menunggu kedatangan anda.Ini no tel 09-5341086 dan ini pula no faks sekolah saya 09-5341090.Harap sudi datang ke sekolah kami.Kedatangan anda amat dialu-alukan..
    luv u tv3!!!!

  226. Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

    saya Haliza ingin menjemput school attack ke SEKOLAH KEBANGSAAN BANGSAR . Kedatangan school attack sangat alu-alukan .

  227. assalamualikum salam satu malaysia..

    saya puteri nur siti aisyah bt zubaidillah ingin menjemput school attact datang ke sekolah saya kerana saya ingin mengembira kan rakan-rakan saya dan guru-guru saya.kedatangan school attact dialu-alukan..datang la..plise..di smk mathodist ayer tawar perak..harap-harap datang la..love u tv3..bbye..kalau ada apa2 hubugi saya di 0124637214

  228. Assalamualaikum dan salam satu M’sia.
    Saya guru yang bertugas di SK Parit Bilal, Batu Pahat,Johor.
    Ingin sekali menjemput pihak school attack utk bertandang ke sk saya pada bulan Jun ini. Saya ingin ank2 didik saya menikmati kegembiraan sambil belajar dan saya rasa pihak tuan sgt sesuai utk merealisasikan impian saya. Disamping itu, mrk dpt bertemu dgn idola mrk yg selama ini hanya muncul di kaca tv sja.

  229. please datang ke sekolah saye ..SK SIOL KANAN kat kuching……saye nak mengembirakan adik adik saya kat sekolah(bukan semua adik sye)yang berumur 11,10,9,8,7 tahun dan pra sekolah…..please….tapi waktu kat jom heboh datang jugak…..

  230. saye nak sangat school atack dtg skola saye di taiping,perak.name skola saye ialah S.K. CONVENT KOTA.kedatangan school attack amat dialu-alukan

  231. datanglah kesekolah saya di sekolah kebangsaan palong 8.datanglah pada hari 23.4.2011

  232. aslm..kpd skool attck sy trign cgt skool attck dtg skolh sye at s.k Permatang Raja,Pantai Remis Perak..skolh sy dlm kwsn kampung jika school attck sudi dtg lah ke skolh sy yg brda kwsn kmpung sy thu memg sukr utk dtg ke sini tpi moge impian dan harapan sya menjdi kenyataan..kesudian school attck amt dialu-alukn..terima kasih..asalam

  233. datanglah ke sekolah saya yg terletak di muar,,,,
    nama sekolah saya ialah SK PARIT SETONGKAT,,,,

  234. silalah datang ke SEKOLAH KEBANGSAAN TELUK MENARA,MANIR,KUALA TERENGGANU!!!!!
    PLEASE!!!!

  235. assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada team school attack.Datanglah ke Sekolah Kebangsaan Seberang Jaya.saya ingin menjemput school attack datang ke sekolah saya kerana ingin mengembirakan semua murid supaya ada semangat untuk belajar.saya harap school attack dapat datang ke sekolah.

  236. salam..team school attack dialu2kan dtg ke sekolah saya SK Tualang Sekah, Malim Nawar, Perak…asyik2 dtg serang sekolah bandar, sekali sekala datangla sekolah luar bandar..

  237. assalammualikum kepada semua krew-krew school attack datang lah ke sekolah kami ….kalau school datang kami sangat gembira ..tolong lah datang

    ALAMAT:SEKOLAH KEBANGSAAN ONG TIANG SWEE KUCHING SARAWAK.

  238. Assalamu’alaikum…sy selaku kaunselor sek menjemput pihak school attack dtg ke sek sy….iaitu di SEKOLAH KEBANGSAAN SAUJANA INDAH, 14300 NIBONG TEBAL, SEBERANG PERAI SELATAN,PULAU PINANG….diharap pihak school attack dpt memeriahkan saujana indah….

  239. salam.. schol attack saya harap sangat2 team school attack dapat datang sekolah saya .. saya teringin sangat2 nak dapat pengalaman paling menarik bersama kengkawan dan pihak school attack masa sekolah rendah sebab tahun ni tahun saja yang saya boleh dapat pengalaman menarik..please lah
    datang sekolah saya…
    sekolah kebangsaan seberang jaya taman siakap , seberang jaya pulau pinang.. DATANG YE…..
    B:

  240. ASSALAMMUALAIKUM , SAYA ADALAH PELAJAR SEKOLAH KEBANGSAAN CONVENT MUAR DI TAHUN 4. SUNGGUHPUN SEKOLAH SAYA KECIL TETAPI TELAH DIIKTIRAFKAN SEBAGAI SEKOLAH BERPRESTASI TINGGI OLEH KEMENTERIAN PELAJARAN BARU BARU INI . SAYA INGIN MENCADANGKAN SCHOOL ATTACK DATANG KE SEKOLAH SAYA . BESAR HARAPAN SAYA AGAR SCHOOL ATTACK DAPAT DATANG KE SEKOLAH SAYA . SEKIAN ….

  241. Hai SCHOOL ATTACK! Saya selalu cemburu melihat sekolah lain telah didatangi oleh SCHOOL ATTACK.. tapi sekolah saya belum pernah didatangi dan terasa suyi tanpa kehadiran SCHOOL ATTACK di sekolah saya… Melihat kawan-kawan di sekolah lain bermain permainan yany menyeronokkan membuatkan saya bertambah cemburu >_< … Saya berharap agar SCHOOL ATTACK dapat datang ke sekolah saya pada bulan September selepas UPSR nanti.. Bersama-sama ini saya sertakan nama dan alamat sekolah saya untuk kemudahan SCHOOL ATTACK… SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN BUKIT SUBANG, SEKSYEN U16, 40160 SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN… Harap SCHOOL ATTACK dapat datang ke sekolah saya yeeee….. T_T

  242. asalamualaikum school attack…boleh tak school attack serang sekolah kami pula…sekolah saya bernama SK Setapak Indah,53100,Kuala Lumpur…kalau boleh school attack dtg lah ye…saye berharap sangat-sangat kalau school attack dtg sekolah kami….tolonglah ye…(^_^)

  243. saya wakil dari kelab perstuan sahabat UiTM Negeri Sembilan…berbesar hati untuk sama-sama menjayakan aktiviti school attack…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Agnes Monica

Lirik Lagu ALLAH PEDULI – Agnes Monica

Sinopsis Filem Saus Kacang Lakonan Bunga Citra Lestari & Ashraf Sinclair