in

TV3 Bakal Lancar Program Raya Bertemakan Terbaik Raya

Dalam kesibukan menjalankan ibadah sebagai umat Islam, tanpa disedari bulan Syawal sudah semakin hampir. Khusus buat penonton setia TV3 di Hari Raya Aidilfitri, nantikan tayangan program-program menarik merangkumi filem, telefilem, hiburan dan dramedi menerusi tema lebaran tahun ini iaitu ‘Terbaik Raya’.

Sebuah majlis pelancaran akan diadakan pada 9 Ogos ini untuk memperkenalkan program-program Terbaik Raya dan Bazar Terbaik Raya TV3 yang dikendalikan bersama Dato’ Shah Rezza, Zahida Rafik, Shera Ayob, Karl Shafek, Tasha Shilla, Danny X Factor, Fizo Omar, Iqram Dinzly, Fauziah Gous dan Dean Daud.

Turut hadir memeriahkan majlis ialah Kamal Adli, Taiyuddin, Amanda Misbun, Ika Nabila, Puteri Sarah, Amran Ismail, Black, Hafiz, Shila Amzah, Fara Fauzana, Faizal Ismail, Kumpulan Senario, Emma Akma, Fadzlina Ahmad Daud, Zuhairi Ibrahim, Arash Mohamad, Fifi Natasha serta persembahan nyanyian oleh Caroline, Zatul dan Anas dari Mentor 6.

Fouziah Gous

Fouziah Gous

Fizo Omar

Fizo Omar

Tasha Shila

Tasha Shila

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Senarai Program Raya di TV Astro 2012

The Last Piece Of The Puzzle: Not Always Easy To Find