in , ,

Trailer Filem Otai Lakonan Nasha Aziz & Aznil Nawawi

Pada 1 Syawal nanti ada 2 filem tempatan yang akan menjengah di pawagam. Filem Otai terbitan Line Clear Motion Pictures dan Grand Brilliance Sdn Bhd dan filem Budak Lapok edaran Metrowealth Movies Productions. Yang mana satu pilihan anda?

Keduanya adalah filem yang mengajak penonton bergelak ketawa dengan lawak-lawak jenaka. Filem Otai mempertaruhkan lakonan Apek dan Yassin yang pernah bergabung sama dalam filem Man Laksa, beberapa siri filem Senario, Bujang Senang, Cinta Luar Biasa dan Biar Betul. Suntikan jenaka garapan Prof Madya Razak Mohaideen yang katanya begitu spontan dengan Saiful Apek dan Yassin ini memberikan kelebihan kepada Otai. Filem yang menelan belanja RM1.5 juta juga diserikan dengan Nasha Aziz yang membawa watak seorang isteri.

Jom layan trailer Filem Otai:

[tags]filem otai, aznil, gbsb, grand brilliance, malay film, saiful apek, nasha, yassin, films, movies, trailers, prof razak, youtube trailer, tiara artis, intan ladyana lucah, gadis kampung, gambar nasha aziz seksi, gambar model, gambar lucah nasha aziz, gambar ali baba, gambar kad raya, kad raya online, kad raya email, kad raya, kad raya lampu, cerita kad raya, harga kad raya, kad raya elektronik, bionic women, Senario, Bujang Senang, Cinta Luar Biasa, Biar Betul, kos filem otai, gambar pelakon filem otai, kritik filem otai, ulasan filem otai, ulasan filem budak lapok, review film malay, kad raya cinta, kad raya untuk kekasih, pantun raya, pantun lucu, filem otai, aznil, gbsb, grand brilliance, malay film, saiful apek, nasha, yassin, films[/tags]

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sosilawati Lawiya Nouvelles Visages Dakwa Nash Keluar RM400 Ribu

Teater Muzikal P. Ramlee The Musical ditaja Berjaya Corporation Berhad