in

Trailer Filem Jalan Kembali Bohsia 2

Ini dia OFFICIAL TRAILER untuk filem JALAN KEMBALI (BOHSIA 2) yang akan ditayangkan pada 7 Jun 2012 yang diupload oleh Syafiq Yusof hari ini.

Sebuah filem aksi Syamsul Yusof terbitan Skop Productions yang bakal ditayangkan pada 7 JUN 2012. Lakonan mantap dari Syamsul Yusof, Salina Saibi, Sofi Jikan, Nabila Huda, Zizan Raja Lawak, Harun Salim Bachik, Azad Jazmin, Hetty Serlene dan ramai lagi.

Tengok pada tajuk pun kita tahu yang filem ni ada elemen-elemen aksi, nak kata ganas tu, korang tengok sendirilah trailer ni macamana, dengan aksi mat rempit, lumba motor yang sangat merbahaya, pastinya padat dengan aksi stunt dan juga skripnya juga ada komedi. Apa yang penting, mesej yang nak disampaikan dari filem ini.

Penampilan Hetty Sarlene yang dah lama tak muncul, kali ini akan tampil dalam filem Jalan Kembali Bohsia 2. Juga yang dinantikan komedi Zizan dan juga pelakon Nabila Huda.

Sama-sama kita nantikan. 7 Jun… ala lambatnya lagi.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Adam Dengan Pakaian di ABPBH Tajaan Lords Tailor

Review Hotel Majapahit di Surabaya