Tomok Masih Vokalis NB – Dulunya New Boyz

NB BAND (formerly known as New Boyz)

Gambar tak ikut susunan: Afiez (guitar), Ristoe (Drum), Tomok (singer), Zack (Bass)

Genre music: Rock

Website:
http://www.myspace.com/nbmuzik
http://newboyz.highforum.net

Kicked off in 1999 with their first album, presenting their hits single ‘Sejarah Mungkin Berulang’ (which literally means History May Repeats Itself); New Boyz surfaced into Malaysian music scene with pre-teenage identity. At that time, Tomok as the vocalist was only 15 years old. New Boyz was initiated with Tomok, Syuk as the bassist, Jay as the lead guitarist, Lan as the second guitar and Along as the drummer. The line-ups stayed as such for 2 albums until at the third album, Syuk left the band because of his personal commitment. (And we respect his decision). Syuk’s position was replaced with Zack until now.

Ever since the fifth album in 2004, New Boyz has been changing their members as Jay, Lan and Along quit in pursuing their own path; and being replaced by Rizz and Ristoe, in guitar and drums accordingly.

Until 2006, New Boyz had 5 albums and 1 compilation album of their best songs. Within the same year, New Boyz was busy gathering and perfecting their materials for the sixth album where most of the songs were produced solely by the band members themselves. By the end of the year, New Boyz was of 4 people, each with different personalities under one concept; pop rock, and vigorously accepting and attending performance invitations all over Peninsula Malaysia, Sabah & Sarawak, Singapore, Brunei and Indonesia.

By 2007, New Boyz is back with one final adjustment in the form of Afiez as the lead guitarist, taking over Rizz’s position. Hence, this is New Boyz consisting of ‘4 generations of albums accomplishment’; Tomok, Zack, Ristoe and Afiez. New Boyz is back with “Semula Padaku” as their seventh album, and better than ever.

In the midle 2008, Afiez, Ristoe, Tomok dan Zack had make a new ‘single’  which really up to date. After  their wrote and compose a few song,their had  choose the best of ‘single’.they had create a fresh melody  being cathay  so that the crowd can accept with their NEW AND FRESH SONG. MORE TO EASY LISTENING.

In the same time,contract between newboyz and SRC were expiredand make a COME BACK with new simple name from New Boyz to NB after more then 10 years formerly known as a New Boyz. They have to open their own recording studio 

After a couple month,nb have been succed to create and records ‘kau pergi’ and ‘terima kasih (hero)’ song.in the final processing recording,all of  information about  NB can see in the cover album of this single. Nb had to registed  this new song for copyright and also go to all radio station for promote this new song.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. NB mmg best… walaupun suare tomok dulu sengau n mcm perempuan tp skang ni dh kuar suare jantan nya… sejarah mungkin berulanggggg……

  2. new boyz i love you………sya yu2n dri indonesia.sya sneng buanget lgu mu. tpi saya kesusahan cri kset n CD mu.gmn donk…..

  3. Aslmualaikum.apa kabr new boyz??sekarang sudah berubah menjadi NB ye??saye from indonesia,saye sangat suke lagu tomok,dari saye remajem saye skrg sudah umur 21 thn,saye mahasiswe kedokteran..susahnye cari lagu NB dI INDONESIA.daerah saye dekat batam..

  4. salam.. best giler prfmn tomok kt penang ari 2… good luck 4 u tomok…… fia akan doakn yg tbaik..

  5. Hi..Im alfi from indo,i luv n very luv New Boys,especially the vocalist (Tomok).But to get the Cassete/VCD/CD newboys is very n very difficult.What i should do to get it??

  6. sy sgt suke lagu meraung kerana lg 2 btl2 jiwa lah.abg tomok lak nsem……..bertuah lh sape dpt khawin dgn dia.

  7. new boyz dah ganti nama NB what?????

    tapi aku tetap suka bend nie.saya mennix from jakarta indonesia

    kapan lagunya beredar di indonesia lagi susah nie carinyaa!!!!????

  8. saya sUka Sekali deNgan neW boyz/NB…..
    saya doakan smoga Nb dan Tomok Tetap berjaya………………………..

  9. Hy Tomok.,., dAri dlu sya nefAns bWantZ ma Omok., sye Novia dr Indonsia., sya naal’y di Kendari Sulawesi Enaa., ye pEnen bWangtz kTemu Tomok scAra lAngsun., tiap X Z mImmpi kTemu Omok., mAn Omok dAhNikah ea.,., Hmm.,., HatiQ jd hAncur s’kalI mendenar’y.,., I L U Forever Tomok

  10. tomok, kapan-kapan kamu ke indonesia lah… Pekanbaru khususnya…
    saya dari kecil ngefans sama kamu.
    hahahaha
    dari SD aja umur 11 tahun,, sekarang aku sudah kuliah semester 7 umurku 21 hahaha,, dah lama, tapi masih ingat lagu-lagu kamu dengan suara khas kamu yang sengau tu, siapa bilang itu jelek, aku suka banget. karena itulah karakter suara kamu.
    gak plagiat, tapi mungkin ni pilihan kamu untuk berubah, tak pe lah. sukses terus Tomok!

    lagu kamu yang ‘cintaku di iNdonesia’ aku suka banget.

  11. mana sih profile lengkap kamu?
    kita yang di indonesia susah ikutin perkembangan kamu..
    historynya kamu, siapa istri kamu, kapan kamu mnikah? hehehe
    bukan paparazi seh, sebagai ingin tahu saja sebagai penggemar la…

  12. .new boyz a love you foooooooooooooooooolllllllllllll,aqw synkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bngettttttttttttttttttttt ama new boyz,apalaghi vocal xa tomok.aqw ngepenz bnget ama new boyz semua lagu xa aqw ska apalagi hiasan di laman rindu,tinggal sejarah,sejarah mungkin berulang,cuba cuba,sahabat,kepuncak impian dll. i loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovvvvveeeeeeeeeeeee youuuuu new boyz tomok,lan,zack dll

  13. haiii,,,,, tomok aku suka banget sama lagu-lagu kalian tapi sangat susah buat nyari DVD kalian …..
    kapan sihc ke indonesia heehee aku pingin ketemu kalian trutama sama vokalisnya
    I love you…..

  14. hy kaka tomok,,,
    aq indah dri indonesia . q ng fans xma nb dri dlu.apa lg klo ngedengerin lgu; sejarah mungkin berulang;…

  15. Assalamu’alaikum . . .
    hello New Boyz. . . .saya sevy hidayat from indonesia. . .
    saya suka sangat lagu_lagu New Boy salah satu ny “meraung” krna lagu trsebut mnceritakan tntg kisah Yg prnh saya alami dlm hidup saya. . .
    dan bukan cuma lagu itu Yg saya suka tapi smua lagu pun saya suka. . .
    smoga smakin sukser aja New Boyz di blantika music dunia. . .
    i like all u song. . .
    wassallam. . .

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Poster Filem Jin Notti Lakonan Fara Fauzana dan Mawi

Drama Kanak-Kanak Nine P.I di TV2