in ,

Tofu Magic Yang Berkonsep Putih Susu di Sri Petaling, Apa Yang Menarik?

Terdapat susu soya baru untuk diperiksa di Sri Petaling dan tempat ini kelihatan sangat hebat! Menyebut diri mereka Tofu Magic – ini adalah kedai konsep pertama Tofu Magician Cina dan seluruh tempatnya sangat sesuai untuk Instagram! Pastikan anda ke sana dan mencuba susu soya juga, kami telah mendengar bahawa rasanya sangat luar biasa!

Lembah Klang ada lokasi menarik untuk ruang untuk ambik gambar bagi content kat Instagram. Oleh itu, kami tidak sabar untuk memberitahu anda mengenai ruang baru ini yang kelihatan sangat legit! Oleh itu, apa kata kita terus ke Tofu Magic di Sri Petaling untuk jamu mata dan perut anda.

Bahagian dalaman yang hampir kesemuanya berwarna putih, tempat ini memancarkan suasana kontemporari futuristik yang tidak dapat difahami oleh mata kita. Secara harfiah kanvas atau latar belakang yang sesuai untuk gambar anda, ambil rakan dan keluarga anda untuk mengunjungi tempat ini sekarang! Sekiranya anda belum tahu, Tofu Magic adalah kedai konsep pertama Tofu Magician Cina dan ini bermaksud anda sebenarnya boleh membeli barang di sini (selain makanan dan minuman)!

Tofu Magic

Selain estetikanya yang sangat cantik, jangan lupa untuk mencuba produk mereka juga. Menu mereka mudah dan jika anda suka susu soya, anda pasti ingin mencuba semua yang ada di dalamnya! Semua perkara “susu soya”, “doufuhua”, dan “pencuci mulut”, tandakan tempat ini sebagai tempat pencuci mulut yang seterusnya.

Tofu Magic

Tofu Magic @ Sri Petaling

Alamat: 20, Jln Radin Bagus 7, Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 10am to 10pm (Unconfirmed)

Link(s)Facebook | Instagram

Tofu Magic
Tofu Magic
Tofu Magic

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Wolf Alice | 18

Wolf Alice Announce New Album BLUE WEEKEND

Fattah Amin Fazura | 19

Anak Fazura & Fatah Amin Curi Perhatian, Netizen Mahu Tengok Video Baru Setiap Hari