in

The Twilight Saga: Eclipse

Sekiranya anda peminat setia filem Twilight, sudah tentu episod The Twilight Saga: Eclipse akan menjadi tonton kerana Budiey difahamkan, episod ini adalah yang terbaik setakat ini berbanding episod Twilight dan New Moon.

Budiey akan menonton filem ini pada 6 Julai ini dan akan sekali lagi menonton di THE TWILIGHT SAGA MOVIE MARATHON di mana akan ditayangkan filem Twilight & New Moon secara berterusan dengan diakhiri dengan filem Eclipse.

Pengarah: David Slade
Screenplay: Melissa Rosenberg
Novel: Stephanie Mayer
Tarikh Tayangan: 8 Julai 2010
Genre: Fantasi, Cinta dan Thriller
Tagline: It all begins… With a choice

Pelakon:
Kristen Stewart – Bella Swan
Robert Pattinson – Edward Cullen
Taylor Lautner – Jacob Black
Xavier Samuel – Riley
Billy Burke – Charlie Swan
Justin Chon – Eric
Anna Kendrick Jessica

Synopsis:
Dalam Eclipse, Bella Swan kembali bercinta dengan cinta pertamanya, Edward Cullin. Kehidupannya kembali seperti biasa sebelum Cullen kembali kecuali satu perkara iaitu sebelum ini, Bella tak menganggap Jacob Black adalah kekasihnya tapi Jacob hanyalah seorang kawan rapatnya. Bella berusaha untuk menjadikan Edward dan Jacob berkawan baik. Bella rasa sedih dan keliru dengan keadaan. Antara cinta dan persahabatan, mana satu pilihan Bella. Sementara itu, ada bahaya dan rintangan yang akan menanti mereka. Segalanya terjawab dalam Eclipse.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sandra Bullock Sah Bercerai

Ida Nerina & Sha’arin Masih Suami Isteri Sah