in , ,

TGV Bersama Dengan Mattel Untuk Pawagam Bertema Kanak-Kanak Pertama

TGV Cinemas hari ini mengumumkan perkongsian mereka dengan Mattel Continental Asia untuk pawagam bertemakan kanak-kanak pertama – ‘TGV Junior dikuasakan oleh Hot Wheels’.

Ini adalah perkongsian pertama seumpamanya di Malaysia untuk Mattel dan TGV Cinemas yang menghasilkan pengalaman menyeluruh untuk keluarga moden. Ia adalah satu-satunya tempat di mana keluarga boleh menikmati semua jenama ikonik Mattel seperti Barbie, Hot Wheels, Thomas & Friends, Mega Bloks dan banyak lagi semuanya di bawah satu bumbung!

Mohit (Tgv Cmo),  Christine Chan (Mattel) _ Tan Lay Han (Tgv Ceo) With Kids Inside Tgv Junior Hall

Dewan ‘TGV Junior dikuasakan oleh Hot Wheels’ menggabungkan filem dan permainan untuk pengalaman menonton yang terbaik!

Inside Tgv Junior

Keluarga dialu-alukan untuk menikmati akses 30 minit ke ‘City Of Play’ sebelum tayangan filem, di mana kanak-kanak boleh menikmati pelbagai aktiviti menyeronokkan yang disusun khas untuk si kecil, termasuk Cabaran Pembina Trek Hot Wheels bersaiz super, papan gergasi Mega Bloks, Papan Flip UNO bersaiz sebenar, Sudut Barbie yang hebat dan banyak lagi. ‘City of Play’ bersambung terus ke dewan pawagam kanak-kanak yang berdedikasi yang dilengkapi khas dengan tempat duduk kanak-kanak, zon perkhemahan Barbie dan Thomas & Friends serta gelongsor dalam pawagam untuk keseronokan dan keseronokan optimum yang disediakan untuk golongan muda dan tua!

Tgv Junior Hall

Pengalaman ini membolehkan ibu bapa duduk, berehat dan menikmati persembahan sambil kanak-kanak bermain bebas.

Dewan dan Zon Main juga akan tersedia untuk sesi awam serta acara peribadi, seperti parti hari jadi pada masa hadapan. Cara terbaik untuk meraikan peristiwa penting tersebut.

Serena C Hosting The Launch Event

“Di TGV, kami ingin membantu keluarga mencipta kenangan yang menggembirakan bersama. Kami gembira dapat bekerjasama dengan pemimpin global seperti Mattel untuk membawa pengalaman unik ini ke Malaysia! Ia adalah satu lagi contoh bagaimana TGV terus berinovasi dan bertambah baik untuk menarik minat penonton filem.”

– Ketua Pegawai Eksekutif TGV Cinemas Sdn Bhd, Tan Lay Han
Hot Wheels Track Inside City Of Play

“Kami gembira dapat bekerjasama dengan pawagam TGV mengenai konsep bertema baharu kerana ia memberikan kanak-kanak ruang unik untuk bermain, meneroka dan menjadi kreatif. Kami terus mencari cara baharu untuk memperkasakan generasi akan datang untuk meneroka keajaiban zaman kanak-kanak dan perkongsian ini memberikan kanak-kanak pengalaman bermain dan sinematik yang terbaik,” Murat Ariksoy, Pengurus Besar, Mattel Asia Selatan.

Mohit (Tgv Cmo), Christine Chan (Mattel) _ Tan Lay Han (Tgv Ceo) With Emir

Berita itu tiba tepat pada masanya dengan Cuti Sekolah akhir tahun. Kini ibu bapa boleh membawa anak-anak mereka menikmati filem blockbuster keluarga; Filem Mechamato, Puss In Boots: The Last Wish dan Lyle Lyle Crocodile.

City Of Play

Dewan ‘TGV Junior powered by Hot Wheels’ boleh didapati secara eksklusif di TGV One Utama.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.tgv.com.my

Kids Enjoying Hot Wheels Track

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Namanzee Tv Alhijrah | 18

TV Alhijrah Manfaatkan Cuti Sekolah Dengan Rancangan Animasi Terbaik

Majalah 3

Dokumentari Khas Majalah 3 Memaparkan Tragedi Sedih di Batang Kali