in ,

Testimonial Pengguna Produk Oriderm Malaysia

Oriderm Malaysia ingin memperkenalkan dua gadis yang sudah berjaya menyelesaikan masalah mereka dalam masa 7 hari saja.

Berkesan dalam 7 hari!

Ini adalah testimonial kepada produk SET REMAJA yang Oriderm Malaysia perkenalkan. Pada harga rendah dengan diskaun hebat, kedua-dua gadis ini berjaya menyelesaikan masalah kulit wajah mereka.

Tiada lagi jerawat dan kulit berminyak, malah paling penting dengan Set Remaja Oriderm, sel mati dalam kulit muka yang menjadikan kesan hitam juga boleh hilang!

Macam mana boleh berkesan? ORIDERM MALAYSIA hanya menggunakan formulasi tersendiri diekstrak daripada tumbuhan marin yang terbukti mengubah wajah dua gadis ini jauh lebih berseri, cerah, licin, lembut dan segar muda.

Bayangkan, lebih 2 tahun mereka mencari penyelesaian akhirnya Oriderm Malaysia menyelesaikannya.

Hanya RM150 untuk Set Remaja dan RM280 untuk Set Anti Penuaan. Rasaikan sendiri perbezaannya dan mulakan hari anda dengan ORIDERM hari ini!

Hubungi kami di talian 016-4224439 untuk keterangan lanjut dan menempah set anda hari ini.

Anda juga boleh melihat sendiri KEBERKESAN kami di laman instagram @Oriderm_Malaysia.

Oriderm Malaysia

Oriderm Malaysia

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Amar Baharin Di Tangga Kedua Top 10 Trending Google

Ada Sebab Mengapa Carmen Soo Silap Ucap Takziah