in , ,

Terima Kasih Kepada Penaja Portal Budiey Untuk Bulan Januari 2008

Terima kasih semua! I love you all!

Sekalung ucapan terima kasih yang tulus ikhlas dari Budiey kepada semua penaja berikut yang sudi menaja untuk bulan Januari 2008 di Sensasi Selebriti:

 1. MyZarra Travel
 2. Nuffnang Malaysia
 3. http://web-hosting.net.my
 4. Lelaki Kuat
 5. Mercumaya.net
 6. Widget Isu Hangat
 7. Shila OIAM Fan Club
 8. Buy4U
 9. Tunai4U
 10. Rahsia Kekayaan
 11. eMusic Download
 12. Download Video Hot 3GP
 13. Event Malaysia
 14. Teknik Menulis Blog

Klik di sini dan Jadilah sponsor dan penaja Budiey.com. Iklankan laman web atau produk anda dengan lebih efektif dengan bayaran semurah RM20 sebulan dengan sasaran pembaca lebih 10 ribu orang setiap hari.

Akhir-akhir ini, blog Sensasi Selebriti menerima lebih 10 ribu pelawat sehari sehingga web hosting budiey.com tidak dapat menampung bilangan pembaca lebih 200 orang dalam satu masa. Harap korang semua bersabar sekiranya blog ini tidak dapat diakses. Kepada yang ada internet di rumah, korang boleh mengelak hosting jadi jammed pada tengahari dan petang dengan melayari blog ini pada sebelah malam.

Tidak lupa kepada semua pembaca setia yang sentiasa menyokong blog ini. Kepada tukang komen yang berwibawa lagi berdedikasi, terima kasih kepada korang semua.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

NOH SALLEH

Sunburst KL International Music Festival 2008

Explosions in the Sky Live In Malaysia at RUUMS KL